هرچی تودلته بریز بیرون7
-
جدی نمیفهمم ینی چی دست پسر بچه موتور میدن؟
این مملکت قانون نداره؟
فقط زن بشینه پشت موتور شد عیب؟ -
nazanin.mirzai
سلام فیلتر شکن روشن کنید
داخل اینترنت سرچ کنید notebook.lm یه سایت باز میشه با جیمیل لاگین کنید منابع خودتون رو آپلود کنید بهتون خلاصه صوتی مایند مپ خط زمانی و خلاصه میده
و یه جای چت داره هر قسمتی رو که بخواین بهتون خلاصه یا توضیحشو میده طبق منابعی که بهش میدین
یعنی صرفا طبق اون فایل ارسالی شما عمل میکنهدومین پیشنهاد خود gemini هستش که شما توش فایل آپلود میکنید دقتش کمی پایین تره و سایر منابع رو هم قاطی میکنه با سرچ کردن خودش که میتونید ازش استفاده کنید در گزینه های ارسال پیام یه مورد هستش که نوشته canvas اون رو روشن کنید و بعد ازش خلاصه بخواید بهتون یه خلاصه تر و تمیز میده
f.nalist سلام
اها مرسی فقط من با جیمینی فایل آپلود میکنم میفرستم میگه در کشور شما ساپورت نمیشه و از این چیزا هم با وی پی ان روشن امتحان کردم هم خاموش!:// -
f.nalist سلام
اها مرسی فقط من با جیمینی فایل آپلود میکنم میفرستم میگه در کشور شما ساپورت نمیشه و از این چیزا هم با وی پی ان روشن امتحان کردم هم خاموش!://nazanin.mirzai جمینی باید وی پی انت لوکیشن امریکا باشه
-
هیچ وقت فک نمیکردم انقد نزدیک قبول شم...
-
در حالیکه یک کلمه تورکی بلد نیستم باید چیکار کنم
-
نمیخوام ببینمت
نمیخوام باهات همکلام شم
ولی سوال دارم ک چرا -
این حال اگ خوب میشد زندگیم بهتر میشد
ولی خوب نمیشه چرا؟ -
هوففففففففففففف
هعیییییی -
هعیییییی چ کنم
-
لحظه ب لحظه دارم درک میکنم اگ ی چیز از وقتش گذشت دیگه قشنگ نیست دیگه هرچندم شیرین باشه برای تو نیست
دیگه خوش نمیگذره -
با هر حال هرچی می خواد بشه من سپاردم به امام رضا به صلاح باشه میشه نباشه نمیشه

-
این حجم از استرس حتی در حالت عادی برای چیه...
-
نهفتهام به خموشی خیالِ روی تو را
مباد کز نفسم بشنوند بوی تو را -
nazanin.mirzai جمینی باید وی پی انت لوکیشن امریکا باشه
Blue28 وی پی ان هام لوکیشن امریکا رو نمیگیره

داری تو؟
-
______ +++
-
_ Reza _ پاشو جیغ بزن
️ -
nazanin.mirzai استاد دوره آموزشی طرح ولایت هم هستند و خب تو این زمینه ای که می خوامبرای شخصیت شناسی و.. اطلاعات خیلی خوبی دارند
اما نمی دونم چون هم دوره و همنوع خودمنیستند میتونیم از تجربه هاشوناستفاده کنمیا نه
اینکه یکی هم دوره خودمبهتر متوجه شرایط م میشه نمی دونم شاید
و...
اما فکر کنمبتونم ازشون راهنمایی بگیریم چون نیاز دارم خودمو بهتر بشناسم

jahad_121 نه لزوما به نظرم گاهی میبینی طرف یه تجربه ای داره توی زمینه ی دیگه یا اطلاعات بالاتری داره و بهتر میتونه کمکت کنه
|
شعردانه