هرچی تودلته بریز بیرون7
-
mahdi.ek گزارش کار ها خوبن ولی خیلی وقت گیر و خسته کنندن من از محاسبات توشم میاد ولی این چرت و پرت نوشتن هاش خسته کنند اس
من با دست می نویسم و هرچی خسته تر باشم بد خط تر

شیمی آلی احتمالا داشته باشید حالا من آزمایشگاه شون رو نرفتم هنوز
اما خب چیزای باحالی هم هستن دیگه
سنتز مواد با شیمی الیههه
-
jahad_121
فکر کنم روی گزارشکار مانور نمیدید و صادقانه خودتون همه چیو تایپ میکنید ؟ وگرنه اونقدر هم سخت و وقت گیر نیستمن سعی میکردم خودم انجام بدم تا یاد هم بگیرم
ولی اگه حال نداشتم یا کار داشتم رفیق دوست داشتنی من چت جی پی تی مسئولیتش خطیرش رو به عهده میگرفت
mahdi.ek من رو محسبات و حساب کردن داده ها و خطاا ها خیلی دقیق م و دست خودم نیست باید ریز با ریز اوکی باشه هم گروه هام ترم قبل متن رو می دادم بهشون محاسبات رو خودم انجام می دادم ولی این ترم هرکس جدا باید گزارش کار بده
-
mahdi.ek گزارش کار ها خوبن ولی خیلی وقت گیر و خسته کنندن من از محاسبات توشم میاد ولی این چرت و پرت نوشتن هاش خسته کنند اس
من با دست می نویسم و هرچی خسته تر باشم بد خط تر

شیمی آلی احتمالا داشته باشید حالا من آزمایشگاه شون رو نرفتم هنوز
اما خب چیزای باحالی هم هستن دیگه
سنتز مواد با شیمی الیههه
-
jahad_121 منم ترم یک تا اواسط ترم دو دسترسی نداشتم
میرفتم سایت کامپیوتر یا اگه میشد از هم اتاقیم میگرفتم که اکثرا خودش یا کار داشت یا نبود پس در نتیجه بیشتر میرفتم سایت کامپیوتر -
اینکه میتونم ۶ نفر رو در آینده به هدفشون برسونم خیلی خوشحالم میکنه واقعا مسئولیت قشنگ و سختیه :))
از اون طرف هم فکر کردن به اینکه چندین سال خادم امام حسین بودم خیلیییی بیشتر خوشحالم میکنه کاش این افتخار هرساله نصیب من بشه 🥲 -
خسته شدم از تظاهر به حال خوب،از اینکه مردم تو رو همیشه آراسته دیدن اینکه وقتی حالت بد بود باهاشون خوب حرف زدی ولی هیچ کس حواسش به تو نبود، یکی که بگه از چشات فهمیدم حالت بده بدون اینکه خودت چیزی بگی...
-
رخ نمایان کردیو یک شهر دستش را بریده...
-
خدایا شکرت🫀.
-
|
شعردانه

️
ببخشید فعلا

ممنونم