هرچی تودلته بریز بیرون7
-
-
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
از رفتار ادما ها که درست کار نمی کنن دقیق نیستن
بدم میاد کلافه ام می کنن شدیدیعنی چی که هرچی دستگاه همون اول داد می نویسی با اینکه می دونی خرابه
یعنی چی که فقط می خوای تند تند تموم شه بره
نمی تونی کار کنی عجله داریبعد ما منی که سر محاسبات حساسم اعداد باید دقیق باشه هم گروهی میشی خب گروهتو عوض کن این طور راحت تری
بعدم کار گروهیه نمیتونیگروهی انجامبدی یعنی چی دست میاری تند تند مدار میبندی بعدمغلط غلط ثبت می کنی بره
هیچ وقت از هیچ کس حداقل بدون رضایت خودش نمره ها شو نمی پرسم و از این کار بدم میاد اما عالم و آدم ازم میپرسن
باباااااا منو با خودتون مقایسه نکنید
عمرا جا بقیه زندگی کردن راحت باشه منی که در فشرده ترین تایم ها وشرایط سختم باز با آرامش و حوصله و نظمه براممهم ک آرومم خب معلومه با شمای که تند تند می توای بپیچونی بری نمی تونی ،
با هامکنار نمی یابیم
اون یکی دوست م گفته بود درست همکاری نمی کنی دقت همکرده بودم و حواسم بود اما امروز قشنگ متوجه شدمیعنی سک درصد فکر نمی کنید قرار تو جامعه اثر گذار باشید و کار کنید کارتون میخوایید همین طور سر سری بگیرید؟!
خب یکم دقیق جدیت به خرج بدههوفففففف
خوبه گفتم من دقیقم ریز با ریز محاسبات و گزارش نویسی ها براممهمه درست باشه حالا چ استاد ببینه چه نبینه بعد باز درست آزمایش رو انجام نمیدیدیعنی چه همون اول ش سریع عدد ولت متر رو گیخونید با اینکه میدونید سیمرو باید فشار داد این دیگه چمی دونم یامقاونت ها خرابن
هوفففففف -
دوستان
میخوام برم کلاس گفتار درمانی
اشتباه تلفظی کلمات و لکنت و اینجور چیزا ندارم
فقط میخوام قدرت تکلمم بره بالاتر
میتونه کمکی بهم کنه؟
فارغ-التحصیلان-آلاء -
دوستان
میخوام برم کلاس گفتار درمانی
اشتباه تلفظی کلمات و لکنت و اینجور چیزا ندارم
فقط میخوام قدرت تکلمم بره بالاتر
میتونه کمکی بهم کنه؟
فارغ-التحصیلان-آلاء -
مآهور
سلام شما تو گروه های دانشگاه عضو شدید؟yasin sheibak سلام سلام
خوبی منتظرم سرم خلوت بشه برم ی سیم کارت جدید بخرم که بعد از تموم شدن پرتش کنم تا جایی که دستم میرسه -
Kosar.ab در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD گفتار درمانی برای تمرین لکنت یا شیوه صحیح بیان برای کودکه؟
برا اینایی که تو حرف زدن عادی مشکل دارن نه تو
تو یوتیوب سرچ کنی احتمالا دوره هایی باشه... -
______
خوش که آره
واقعا کیف داد حسابی
میشه گفت تقریبا تو عمرم انقد یه جا کیف نکرده بودم
اونجا هم ما رفتیم یکی دو روز اول هواش آلوده شد ولی خب کلا خنک بود خوب بود
حرم هم که واقعا زیبا
دیگه من اعتقادی خبر داری چجوریم ولی خب خوشم اومد
منم هعی بدک نیستم