هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Alireza Varamanzar در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia
چی چی بوییچی گفتی پاک کردی
https://forum.alaatv.com/post/3739125Saghia
بلی -
یا من خلق موت و الحیات
-
به مرز استانمون نزدیک میشم
️
️ -
سردههه
پتو تو اتوبوس هست اما جلو ست
اتوبوس هم که تو حرکت
مردم هم اکثرا خواب
-
دیگه ایست بازرسی همه باید بیدار شن

-
کلن خیلی بهم میگه دست نیازمندا رو بگیر کمکشون کن ... احترام به پدر مادر و چیزای اینطوری ( خودش از بچگی مادرشو از دست داده و پدرشم به خاطر اعتیاد نتونسته خیلی حمایتش کنه چند سال پیش هم فوت کرد ) و واقعا همیشه احترام پدرشو نگه میداشت دوسش داشت با اینکه تو شرایط خیلی سختی بزرگ شده بود ولی آدم خوبی موند و به مراتب بالا رسید
-
با اینکه خب دادشم گفته می خواد بیاد دنیال و احتمالا بابام امشب نیاد اما دلممی خواست طبق معمول بابامو اولین نفر ببینم
چ کنم استاد به قول خودش گفته تا دختر بابا نیومده ما استفاده مون ببریم و ماشین از بابا ممیگیرهبچه جون نکه حالا من م بیام تونمیتونی سوار شی یا از چیزی محروم بشی؟
ولی از خودش رفیق و مشاور تر ندیدم تو زندگیم برای همین بهش می گم استاد دیگه رفیق رو باید گفت استاد

-
jahad_121 نمیدونم مثلا یهو زد به سرم کارای خوبی که در طول روز انجام میدیم رو توش بگیم ( شاید باشه اصن ) کلن ذهنم رو یه تاپیک خاص تمرکز نمیکنه

-
خیلیی نت ضعیف یک جا کلا قطع شد الانم e
-
کلن خیلی بهم میگه دست نیازمندا رو بگیر کمکشون کن ... احترام به پدر مادر و چیزای اینطوری ( خودش از بچگی مادرشو از دست داده و پدرشم به خاطر اعتیاد نتونسته خیلی حمایتش کنه چند سال پیش هم فوت کرد ) و واقعا همیشه احترام پدرشو نگه میداشت دوسش داشت با اینکه تو شرایط خیلی سختی بزرگ شده بود ولی آدم خوبی موند و به مراتب بالا رسید
-
یا من رزقنی و ربانی
-
یا من حفظنی
-
هورا استاد زنگ زد گفت خوابش میاد پس بابام میاد دنبالم

️ -
وقتی کوه ها رو دور بزنه و حدود نیم ساعت دیگه از این شهر دور بشیم میرسیم شهرمون
اماااا
رب ساعت گاهی وقتا خیلی بیشتر اینجا توقف میکنه و راننده ها جا به جا میشن
و درنتیجه خیلی دور از تر از چیزی که باید می رسم

شعردانه