هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اینکه با خودم فکر میکنم قراره تا حداقلش بالای ۳۵ سالگی خارج رفتن رو تجربه نکنم خیلی عذابم میدهد

_ Reza _
خارجهای ممکن زیادی رو میتونی همین حالا هم بری. ولی خب... خارجی که تو میخوای بری رو میفهمم. -
نمیدونم چقدر تاحالا ترسیدین که زبان مادریتون و واژگان خاصش از بین بره.
ولی من بسیار بیشتر از قبل در ترسم... -
یه چیزی مثل فراگیری واژهٔ مسخرهٔ «تایم» واقعا تیشه به جونمه...
-
آخه «تایم» دیگه چه مزخرفیه
-
نکنین اینکارو با من
-
و اینقدر فراگیر شده که ملت حتی به این فکر نمیکنن که دارن استفادهش میکنن
-
واقعا میتونم بشینم و برای همین یه مسئله ساعتها گریه کنم =)))
-
کاش یادمون نره... کاش از یاد نریم...
-
واقعا میتونم بشینم و برای همین یه مسئله ساعتها گریه کنم =)))
S.daniyal hosseiny بیشتر بهش افتخار میکنن که مثلا دو زبانه ان، و از کلمات یه زبان دیگه کاربردی استفاده میکنن
-
S.daniyal hosseiny بیشتر بهش افتخار میکنن که مثلا دو زبانه ان، و از کلمات یه زبان دیگه کاربردی استفاده میکنن
mahdi.ek
اونایی که چصی میان رو کار ندارم. اونا تکلیفشون مشخصه.
خیلیها اصلا حواسشون نیست... -
من اصولا دوستای خودم رو از بین افرادی انتخاب میکنم که بیخود و بیجهت انگلیسی نمیپرونن وسط فارسی.
و حتی اگه بین دوستامم باشه اینجوری، واقعا و قاطع جلوی من اصلا این کار رو نمیکنن. میدونن من چقدر بدم میاد و واقعا حواسشون رو جمع میکنن. حالا توی جمعای خودشون و روال عادی زندگیشون دیگه من نمیتونم اثر بذارم. ولی توی همون اثر آفتابپرستی باز خوشحالم که مؤثرم.
و امیدوارم افراد بیشتری مثل من بهوجود بیان. نه مثل اونایی که دائما درحال چصی اومدنای بیخودن... از دست خواهیم رفت با همین ریل و روال... -
Narges_ در | گالری روح نواز🫀
| گفته است:

ترکیبِ نرگس، رز سفید و ژیپسوفیلا:)))))
خیلی قشنگه و خوبههه
️ -
Hhh Hh نسبت به اوایل ..
خیلی بهتر شده تجربه ها رفته بالا
اولین باری که درست کردیم
اصلا مزه ماکارانی نمیداد یه غذا جدید بود رسما
-
من اصولا دوستای خودم رو از بین افرادی انتخاب میکنم که بیخود و بیجهت انگلیسی نمیپرونن وسط فارسی.
و حتی اگه بین دوستامم باشه اینجوری، واقعا و قاطع جلوی من اصلا این کار رو نمیکنن. میدونن من چقدر بدم میاد و واقعا حواسشون رو جمع میکنن. حالا توی جمعای خودشون و روال عادی زندگیشون دیگه من نمیتونم اثر بذارم. ولی توی همون اثر آفتابپرستی باز خوشحالم که مؤثرم.
و امیدوارم افراد بیشتری مثل من بهوجود بیان. نه مثل اونایی که دائما درحال چصی اومدنای بیخودن... از دست خواهیم رفت با همین ریل و روال...S.daniyal hosseiny راستشو بخوای من خودم زیاد اینجوری صحبت نمیکنم ولی باعث افتخارم نیست
یجورایی ناراحتم اگه زبانم قوی تر بود منم اینجوری بودم
یه همچنین مشکلی هم هست ... که اگه خیلی خوب انگلیسی بلد باشی و دو زبانه باشی اینجوری هستی -
و امیدوارم افراد بیشتری مثل من بهوجود بیان. نه مثل اونایی که دائما درحال چصی اومدنای بیخودن... از دست خواهیم رفت با همین ریل و روال...S.daniyal hosseiny اول سلام خوبین؟
دوم یه چیزی بگم
با حرفاتون موافقما
ولی کسایی که به شدت فشرده درگیر زبان خوندنن این قضیه یه مقدار از کنترلشون خارج میشه
شعردانه