هرچی تودلته بریز بیرون7
-
صبح که خوب بود بعد یهو نمیدونم چی شد نصف دایره دید چشمم تار شد انگار موجه میاد همه چی تو هم میلولید من به زور درسنامه جلومو میدیم بعد 1 ساعت اینا موج از بین رفت سردرد شروع شد یکم بعد بلافاصله رگای چشمام و مغزم درد میکرد بعدد سر گیج و تهوع گرفتم الانم حس میکنم دارم میمیرم از صبح فقط بکوب شیمی خوندم مزخرفه قبلا بهتر بود وضع
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
صبح که خوب بود بعد یهو نمیدونم چی شد نصف دایره دید چشمم تار شد انگار موجه میاد همه چی تو هم میلولید من به زور درسنامه جلومو میدیم بعد 1 ساعت اینا موج از بین رفت سردرد شروع شد یکم بعد بلافاصله رگای چشمام و مغزم درد میکرد بعدد سر گیج و تهوع گرفتم الانم حس میکنم دارم میمیرم از صبح فقط بکوب شیمی خوندم مزخرفه قبلا بهتر بود وضع
کجای دیدتون دقیقا
یک چشم یا هردو
سردرد تون چه طوری بود؟
حس سبکی سر دارین یا اطراف میچرخه؟
هنوز ادامه داره علایم تون؟ -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia چیز بد

بی آدب
تقصیر من چیه ای باباو
تو بد خوندی تقصیر منه؟
بله، استفاده از علایم نگارشی و حرکات روی حروف میتونن خیلی کمک کننده باشند در کاهش سوءتفاهم ها

اوهععع من همینکه میام تایپ میکنم اینجا باید بهم پول بدن
حالا علائم نگارشی هم میخوای ؟نچ نچ نچ حیف همه اون کارایی که آلا واسه تو کرد و الان برا حرف زدن تو انجمنشم پول میخوای

بشکنه دستی که نمک ندارهتو کاسه داغتر از آش نشو پسر جان
آش آخه گرم باشه میچسبه
دلم میخواد گرمش کنمmoBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia چیز بد

بی آدب
تقصیر من چیه ای باباو
تو بد خوندی تقصیر منه؟
بله، استفاده از علایم نگارشی و حرکات روی حروف میتونن خیلی کمک کننده باشند در کاهش سوءتفاهم ها

اوهععع من همینکه میام تایپ میکنم اینجا باید بهم پول بدن
حالا علائم نگارشی هم میخوای ؟نچ نچ نچ حیف همه اون کارایی که آلا واسه تو کرد و الان برا حرف زدن تو انجمنشم پول میخوای

بشکنه دستی که نمک ندارهتو کاسه داغتر از آش نشو پسر جان
آش آخه گرم باشه میچسبه
دلم میخواد گرمش کنمپیر شدی پسر آدمم شو
-
nazanin.mirzai سلامت باشین

فیلم های دکتر پبرحاجی کجا هستن؟ برا دستیاری ان؟
من ترم دهم
شما ترم چندی ؟z Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

️
️
فیلم های دکتر پبرحاجی کجا هستن؟ برا دستیاری ان؟سایت دارن داخل تلگرام هم هست اگر خواستید براتون بفرستم
اره هم برای آزمون پره و هم دستیاری هستمن ترم دهم
به سلامتی موفق باشید

شما ترم چندی ؟
من ۷ -
z Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

️
️
فیلم های دکتر پبرحاجی کجا هستن؟ برا دستیاری ان؟سایت دارن داخل تلگرام هم هست اگر خواستید براتون بفرستم
اره هم برای آزمون پره و هم دستیاری هستمن ترم دهم
به سلامتی موفق باشید

شما ترم چندی ؟
من ۷nazanin.mirzai اره لطف میکنی
ترم آخر فیزیوپات خیلی دوست داشتنی
-
nazanin.mirzai اره لطف میکنی
z Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
nazanin.mirzai اره لطف میکنی
چشم حتما
وای من خیلی استرس دارم ولی نمیدونم چرا

همش حس میکنم مطالب یادم رفتن و برای بالین رفتن آماده نیستم

شما کدوم دانشگاه هستید؟ -
_ Reza _ فکرش رو نمیکردم هیچوقت
دوست صمیمی ۱۰ ساله ام بودnazanin.mirzai خیلی از دوستای صمیمی همینن پاش که برسه گذشته رو فراموش میکنن و تموم
دوست چندساله ( فکر کنم ۷-۸ ) دارم چند هفته یکبار همو میبینیم ولی خیلی همه چی تمومه واقعا میشه بهش گفت رفیق ولی یکی دیگه به همین قدمت دارم اما نوچ
صرفا باهاش درد دل میکنم -
nazanin.mirzai خیلی از دوستای صمیمی همینن پاش که برسه گذشته رو فراموش میکنن و تموم
دوست چندساله ( فکر کنم ۷-۸ ) دارم چند هفته یکبار همو میبینیم ولی خیلی همه چی تمومه واقعا میشه بهش گفت رفیق ولی یکی دیگه به همین قدمت دارم اما نوچ
صرفا باهاش درد دل میکنم_ Reza _ واقعا ادما رو وقتی به یه موفقیتی میرسن باید شناخت که رفتارش چقدر تغییر میکنه
نمیدونم شاید مشکل از منه که خیلی صد خودمو میزارم و معرفت به خرج میدم توی رفاقت
️ -
_ Reza _ واقعا ادما رو وقتی به یه موفقیتی میرسن باید شناخت که رفتارش چقدر تغییر میکنه
نمیدونم شاید مشکل از منه که خیلی صد خودمو میزارم و معرفت به خرج میدم توی رفاقت
️nazanin.mirzai اره دقیقااااااااا یکی از رفیقامو همینطور از دست دادم خیلی آدم چرتی شد یه قرون دیگه برام ارزش نداره ...
واسه همین تصمیم گرفتم اگه یه زمانی منم چیزی شدم آدمایی که یه زمانی کنارم بودن رو فراموش نکنم -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
moBn
از لیسانس معماری... ولی فرقی نداره و مهم نیست.
در هر صورت باید کنکور انسانی بدم.موفق باشی پسر
moBn
همچنین

-
-
من که نمیبخشمت خدا خودش میدونه من چقدر تلاش کردم چقدر شب و روزمو گذاشتم شاید پول نداشتیم یا پارتی ولی دار و ندارمو توی زندگیم اول از همه لطف خدا بعد با تلاش های خودم و حمایت خانوادم بدست آوردم شاید اندک بنظر برسه ولی واسه خودم ارزشمنده واسه من هرچیزی که صدقه سر تلاش هام باشه هرچند کوچیک ارزشمنده شاید تو عادت داری به اینکه لقمه های بزرگ دهنت بزارن ولی من عادت کردم لقمه های کوچیک رو خودم دهن خودم بزارم تو ماهی بهت دادن من ماهیگیری یاد گرفتم ... البته که هیچ آدم خاصی نیستی ولی حرفی که بهم زدی نمیدونم چرا روم اینقدر تأثیر گذاشت
-
هرچی بودم و هستم رو دوست دارم دم خودم گرم که با کسایی رقابت میکنم که صد هیچ شرایطشون از من بهتره ولی بازم کم نیوردم
هدف من از زندگی همیشه خودم بودم اینکه نسخه ی بهتری از قبلم باشم چه ورزشی چه تحصیلی چه شخصیتی همیشه این بوده !
خدا خودش شاهده و خدا خودش حواس منو خواهد داشت شما که بنده ی خدایی !
اینم میزارم پای اینکه خدا خواسته یادم بده حرف دیگران بیشتر از قبل اهمیت ندم ...
خدایا پناهم باش من جز تو کسیو ندارم
️ -

-

-

-

شعردانه