هرچی تودلته بریز بیرون7
-
z Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
zeinab dehghani پس مستقیم رفتی ارشد مبارک باشه

همون دانشگاه خودت ؟
منم خیلی خوشحال شدم دیدمت
اما احوالات ما از دلتنگی به اینجا و دیدار دوستان قدیمی پناه آوردیم
خدارو شکر که هست
درک فان مع العسر یسرا که نوشتی را لازم دارمبا سهمیه استعداد درخشان رفتم دانشگاه علم و صنعت^^
وای منم از دلتنگی اومدم اینجا بلکه کمی دوباره دست و دلم به نوشتن بره، سعی کردم همینجور رندوم هرچی تو لحظه حس میکنم رو بنویسم..
خیلی وقته صفحههای سالنامهم همینجور سفید به سفید مونده:((((
وای از اون عبارتتتتتت:)))))
هی خانوم دکتررررzeinab dehghani کارشناسی علم و صنعت بودید یا درخواست دادید قبول کردن ؟
-
امیدوارم دانشجو ها نو پزشکی که میان میگن
من برای این اومدم پزشکی که دوست داشتم جون هم نوع هامو نجات بدن
مثل بقیه پزشکامون نشن که اومدن پزشکی که خون مردمو بکنن تو شیشه و فقط به فکر پول و زیر میزیشون باشنواقعا این پزشکا اجر کارشونو از بین میبرن
از نظر پزشکی ایران خوبه
ولی حیف که هر کسی تا به جایی میرسه زیر میزی گیر میشه -
امیدوارم دانشجو ها نو پزشکی که میان میگن
من برای این اومدم پزشکی که دوست داشتم جون هم نوع هامو نجات بدن
مثل بقیه پزشکامون نشن که اومدن پزشکی که خون مردمو بکنن تو شیشه و فقط به فکر پول و زیر میزیشون باشنواقعا این پزشکا اجر کارشونو از بین میبرن
از نظر پزشکی ایران خوبه
ولی حیف که هر کسی تا به جایی میرسه زیر میزی گیر میشهخب من میگم اگه واقعا آدمایی که عاشق پزشکی بودن میرفتن پزشکی میخوندن هیچ وقت اینقدر بی وجدان نمیشدن
اول به فکر زیرمیزی و پول خودشونن بعد بیمارخب دیگه ، درس خوندن برا پول نه برای عشق به پزشکی وسلام
امیدوارم کل دنیا همین باشه ، چون واقعا فکر نمیکنم کشورا دیگه مثل ما اینقدر بی حساب کتاب باشن ، خب چه فایده ای داره وقتی علم پزشکی رو داریم ولی یوقت کارت گیر باشه پول نداشته باشی
اگه همه رشته ها از نظر درآمد اینقدر متفاوت نبودن و جایگاه اجتماعی با هم برابر بودن ، اینقدر آدم تشنه پول جذب پزشکی نمیشدن
-
خب من میگم اگه واقعا آدمایی که عاشق پزشکی بودن میرفتن پزشکی میخوندن هیچ وقت اینقدر بی وجدان نمیشدن
اول به فکر زیرمیزی و پول خودشونن بعد بیمارخب دیگه ، درس خوندن برا پول نه برای عشق به پزشکی وسلام
امیدوارم کل دنیا همین باشه ، چون واقعا فکر نمیکنم کشورا دیگه مثل ما اینقدر بی حساب کتاب باشن ، خب چه فایده ای داره وقتی علم پزشکی رو داریم ولی یوقت کارت گیر باشه پول نداشته باشی
اگه همه رشته ها از نظر درآمد اینقدر متفاوت نبودن و جایگاه اجتماعی با هم برابر بودن ، اینقدر آدم تشنه پول جذب پزشکی نمیشدن
-
Zahra.HD
کوفتDexterMoreRight کلا دوس داری تو چیزایی که مربوط بهت نیس دخالت کنی؟

-
Zahra.HD
اوی چیDexterMoreRight هیچی
-
DexterMoreRight کلا دوس داری تو چیزایی که مربوط بهت نیس دخالت کنی؟

-
DexterMoreRight کلا دوس داری تو چیزایی که مربوط بهت نیس دخالت کنی؟

-
Zahra.HD
صننه مربوط اصنDexterMoreRight دقیقا
حق با شماست -
Zahra.HD
رضا خط قرمز منهDexterMoreRight چه قشنگ🥲
️
-
ولیییی فکرشم نمیکردم بچههامون با استاد حرف بزنن، اصلن قلبم تو دهنم بود
شعردانه