هرچی تودلته بریز بیرون7
-
کاش داستان حال به هم زن مثبت یا عدم مثبت شدن یازدهم واسه همیشه مشخص شه
نمیدونم چرا نمیشه درگیرش نبود
شاید چون بزرگ ترین ضربه رو پارسال از همین قضیه خوردم=)
یکی نیست بگه تنها پایه ای که کل یازدهم رو نهایی داد واسه اولین بار ما بودیم
بعد یه سری از بچه های دوازدهمی امسال جلو ما حرف از "برو بابا ما زحمت کشیدیم" میزنن
-
کاش داستان حال به هم زن مثبت یا عدم مثبت شدن یازدهم واسه همیشه مشخص شه
نمیدونم چرا نمیشه درگیرش نبود
شاید چون بزرگ ترین ضربه رو پارسال از همین قضیه خوردم=)
یکی نیست بگه تنها پایه ای که کل یازدهم رو نهایی داد واسه اولین بار ما بودیم
بعد یه سری از بچه های دوازدهمی امسال جلو ما حرف از "برو بابا ما زحمت کشیدیم" میزنن
Hg L 0
تغییرات کنکور چخبره
خیلی وقته هیچیش دنبال نکردممن فقط میدونم که قرار بود ۴۰۳ ای ها که روزانه قبول شدن محروم بشن سال بعد که گویا نشدن ، تا اونجا که میدونم ( زیادم حال و حوصله و اعصاب دنبال کردن اخبارشو نداشتم ) خرداد هم یازدهم امتحان دادن هم دوازدهم و جدا از هم نگرفتن ترمیم دوازدهم و یازدهم رو
البته که مثبت شد... و انگار اصلا نیازی نداشتن حتی نهایی بدن ؟!
واقعا دوست نداشتم دنبال کنم ، نمیدونم آخرش چی شد -
یه اشتباهی کردم فیلتر شکن لپ تاپو زدم الان این آفیسش افتاده به هنگ چون کرکه و میخواد ثابت کنه که کرکه و دسترسیم رو ببنده
-
Hg L 0
تغییرات کنکور چخبره
خیلی وقته هیچیش دنبال نکردممن فقط میدونم که قرار بود ۴۰۳ ای ها که روزانه قبول شدن محروم بشن سال بعد که گویا نشدن ، تا اونجا که میدونم ( زیادم حال و حوصله و اعصاب دنبال کردن اخبارشو نداشتم ) خرداد هم یازدهم امتحان دادن هم دوازدهم و جدا از هم نگرفتن ترمیم دوازدهم و یازدهم رو
البته که مثبت شد... و انگار اصلا نیازی نداشتن حتی نهایی بدن ؟!
واقعا دوست نداشتم دنبال کنم ، نمیدونم آخرش چی شد -
mahdi.ek خب اگه دانشجو هستید همون بهتر که دنبال نکنید
ولی خب الان باز اشخاص گرامی درگیر اینن که ببینن دلشون میاد از جیب ملت بزنن یازدهم مثبت شه یا نه
ولی دوازدهم تاثیرش قطعی هست -
یه اشتباهی کردم فیلتر شکن لپ تاپو زدم الان این آفیسش افتاده به هنگ چون کرکه و میخواد ثابت کنه که کرکه و دسترسیم رو ببنده
-
f.nalist
سلام فرزام
آفیست رو بذار تو فایروال که دیگه به نت دسترسی نداشته باشه که بخواد بنت کنه -
Maaah ذوق کن
ارزش ذوقت بیشتر اما خب در حدی که بقیه بهم نریزند منظورم نظم کلاس و تمرکز و...واقعا آدم الان ذوق نکنه پس کی بکنه؟
|
شعردانه