هرچی تودلته بریز بیرون7
-
https://forum.alaatv.com/post/3320804
ولی آدم تو اوج رنج و دردش و غم
میفهمه که چقدر تو سختیه و انقدر ممکنه حالش بد باشه فقط راه بره و گریه کنه و این بین شکایت کنه و..
اما مهم ترش اینه که بعد اون همه رنج و غم دوباره ادامه بده جا نزنه و ادامه بدهخوبه که تا یک جا های هی به خودت حس خوب بدی امید بدی ولی واقعاااا یک زمان ها میرسی غرق سختی هستیم غرق غم هستیم و این باور که بگیم خوبه همه چی کار راحتی نیست
اما اینکه طاقت بیاریم و کنار نکشیم این خیلیی ادمو قوی تر میکنه بعدا که به گذشتت نگاه می کنی میگی دیدی داشتی له می شدی ولی تونستی؟!
اینکه بدونی تو سختی تو رنج بازم میشه رو پای خودت وایستاد اینکه این کارو کنی خیلی ارزش داره -
_ Reza _
اگر امروزم تصمیم هاتی بگیرم برای آینده ام
اینکه یک سری از بهترین های شما رو خوندم توش دخیلهزمانیه که معلقم و می خوام هدف گذاری بهتری برای زندگیم داشته باشم
شما که انقدر تلاش کردید برای هدفتون ، باعث شد
به فکر بیفتم و احتمالا یک کار ها رو و تصميم های رو برای ادامه دادن م لحاظ کنماز اینکه برای هدفتون تلاش کردید و کنار نکشیدید ممنونم
-
اینکه فردا امتحان مهمی دارم
و مثل همیشه انقدر به خودم اطمینان دارم و اعتماد دارم
انقدر به خدا خودم اعتماد دارم که در بدترین زمان و کمترین زمان بازم پیش می رم و به خوبی پشت سر می زارمحس خوبی دارم اما از اینکه انقدر آرومم تعجب می کنم
درسته خیلییی شرایط سخت رو تجربه کردم و دیدم که چطور بازم پای هدفم موندم
درسته قبلا تجربه کردن چطور در اوج ناتوانی در اوج نبود وقت و توان تونستم از پس چالش ها بربیامولی از اینکه اکثرا انقدر آرومم و خیلییی در نظرم انگار ساده می گیرم زندگی رو تعجب میکنم
خیلی برام عجیبه که افراد از مدت ها قبل برای یک زمان مهم تلاش می کنند ولی من موضوع برام مثل اونا اهمیت نداره
وقتای که من بخوام کارمو می کنم وقت ها که من بخوام درسی می خونم وقتایی که من بخوام از شیمی لذت می برم
چرا تابع برهه ها حساس زمانی نیستم؟!
چرا سر امتحان ها ترمبا اینکه نصف مباحث رو نخوندم راحت خواب رفتم؟! و خب البته باز نمره امبهتر از اکثریت شد اما خب قطعا اگر کامل می خوندم بهتر می شدم
خب چرا اروم و گاها بی خیال و بی اهمیت به موضوع ها پیش می ری؟!چرااا؟
هوفففففففف واقعا آدم عجیبی هستی؟با حال بدت خودت تنها شب بیمارستان بودی زیر سرم
اون پرستارم که زد دو جا دستو کبود کرد خون کلا ریخت پایین تخت رو دست
ولی باز تو اروم بودی ؟
بعدشم با اینکه ۹ باید خوابگاه باشی تا ده درگیر بیمارستان بودی و خریدن کیک تولد هم اتاقی؟
یعنی هیچ کسو تو نداشتی؟سالگرد فوت عموت ولی تو امتحان داری باید اینجا بمونی
شب امتحان شیمی آلی ت عروسی پسر دایته ولی تو امتحان داری باید بمونی عروسی که مدت ها کل فامیل منتظرش بودنو اتفاقات غمبار قبل تر و...
تو غم فراگیر این دانشگاه شب ها برای رنج و غم و تنهایی خودت رو به اسمون حسابی گریه کردی
ولی باز ادامه دادیامتحان داری انگار ن انگار ولی زندگی ش می کنی شیمی رو
خیلیییییی عجیبی چرا انقدر ریلکسی با اینکه می دونی از تو داری خرد میشی با اینکه خیلیییی غم رو دلتههوفففففففف
اصلا جای درستی هستی؟!!!
اومدی شیمی و حالا محور اصلی زندگیت شده شیمی
درصورتی که می دونی این باب دل خانواده ات نبود
هعییییییییی -

حق می دم به پرستار چون واقعا یک نفر ه بود تو بخش تزریقات + اینکه من بد رگم و نتونست درست رگ گیری کنه برای همین زد پشت دستم ،اما بهتر آدم سعی کنه انقدر تو یک چیزی ماهر باشه که عالی بتونه کار کنه اینو به خودم میگم
چقدر برای شیمیت زمان می زاری که توش حرفه ای باشی هاااا؟
درست صبح تا شب چند روز اول هفته ات کلا درگیری و وقت برای خودت نداری اما اخر هفته ها چی ؟!اصلااااا میفهمی داری باید خودت چ می کنی؟
نمیدونی با بقیه فرق داری نمی دونی کی هستی،؟
تو با تصمیم خودت اومدی شیمی خودت با دست ها خودت شیمی رو انتخاب کردی با خیلی ها دیگه که همین طور اومدن شیمی فرق داری؟
تو ریاضی استعداد داری با شیمی می تونی زندگی کنی
اون وقت غرق در چی هستی؟ تا کی غم و ناراحتی؟تا کی تحمل درد؟خب اگر سختی و رنجی هم میکشی بزار با لذت یادگرفتن لذت تلاش برای هدفت باشه
تا جای درستی باشه تا مسلط باشی تو چیزی که انتخاب کردیمیفهمیییییی؟؟؟؟!
-
از اینکه تو اوج سختی بازم سرپام به خودمافتخار می کنم و از خدا ممنونم که اگر اون کنارم نبود طاقت تحمل درد و تلاش برای زندگی رو نداشتم
-
jahad_121 ای خدا :))))))))))))))))))
تمام پیام هایی که لایک کردیو من وقتی دیدم یه لبخند ته چهرم بود یه لبخند رضایت از خودم واقعا شیرین بود برام...
یه زمانی بعد آزمون قلمچی یه مجله میدادن که با رتبه برترا مصاحبه شده بود...انگار آدم فضایی بودن اینقدر که برام جذاب بودن بعد به درصد و ترازای خودم نگاه میکردم پوکر میشدم
ولی خب باز میخوندم امید داشتم یه روزی قراره شرایط عوض بشه...
شاید یادم رفته بود اینقدر خون دل خوردم برای قبولی...و اینقدر رویای قبولی داشتم ... و این پستایی که لایک کردی به شدت به دلم نشست مرسی ازت که یادآوری کردی واقعا ممنونم :))
-
_ Reza _
اگر امروزم تصمیم هاتی بگیرم برای آینده ام
اینکه یک سری از بهترین های شما رو خوندم توش دخیلهزمانیه که معلقم و می خوام هدف گذاری بهتری برای زندگیم داشته باشم
شما که انقدر تلاش کردید برای هدفتون ، باعث شد
به فکر بیفتم و احتمالا یک کار ها رو و تصميم های رو برای ادامه دادن م لحاظ کنماز اینکه برای هدفتون تلاش کردید و کنار نکشیدید ممنونم
-
jahad_121 ای خدا :))))))))))))))))))
تمام پیام هایی که لایک کردیو من وقتی دیدم یه لبخند ته چهرم بود یه لبخند رضایت از خودم واقعا شیرین بود برام...
یه زمانی بعد آزمون قلمچی یه مجله میدادن که با رتبه برترا مصاحبه شده بود...انگار آدم فضایی بودن اینقدر که برام جذاب بودن بعد به درصد و ترازای خودم نگاه میکردم پوکر میشدم
ولی خب باز میخوندم امید داشتم یه روزی قراره شرایط عوض بشه...
شاید یادم رفته بود اینقدر خون دل خوردم برای قبولی...و اینقدر رویای قبولی داشتم ... و این پستایی که لایک کردی به شدت به دلم نشست مرسی ازت که یادآوری کردی واقعا ممنونم :))
-
jahad_121 ایشالا همیشه موفق باشی فاطمه خانم عزیز
خداروشکر که باعث انگیزت شدم پرقدرت ادامه بده ما به تو و عشقی که به رشته ات داری ایمان داریم و مطمئنیم یکی از خفن ترین ها میشی در آینده

_ Reza _ ممنونم از لطف تون از اینکه آدم ها خیلی خفنی اینجا هستن که در کنارشون آدم انگیزه میگیره برای تلاش برای زندگی واقعا خوشحالم کسایی مثل شما
خانم ها
)سارا مریم پرنیا نرگس فاطمه ها و زهرا خانم و...
اقایون
) رضا و فرزام و مهدی ها و امیر و..
همگییی عالی هستید
️امیدوارم منم بتونم تو مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برم

هروقت حالم خوب نبود اینجا کمکم کرد بهتر بشم
درسته همه مون سختی می کشیم اما مهم اینه که داریم رشد می کنیم
-
همیشه دوست داشتم ادبیاتم رو با شفیعی کدکنی داشته باشم ...قسمت نشد
اما خدا یکی شبیهش (حالا نه در سطح اون) رو بهم داد....🥲 -
شب علم واقعا باحال بود ...البته یه هفته ازش میگذره ولی خیلی خوب بود...
-
_ Reza _ ممنونم از لطف تون از اینکه آدم ها خیلی خفنی اینجا هستن که در کنارشون آدم انگیزه میگیره برای تلاش برای زندگی واقعا خوشحالم کسایی مثل شما
خانم ها
)سارا مریم پرنیا نرگس فاطمه ها و زهرا خانم و...
اقایون
) رضا و فرزام و مهدی ها و امیر و..
همگییی عالی هستید
️امیدوارم منم بتونم تو مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برم

هروقت حالم خوب نبود اینجا کمکم کرد بهتر بشم
درسته همه مون سختی می کشیم اما مهم اینه که داریم رشد می کنیم
-
jahad_121 خودت عالیی فاطمه خانم ...من همیشه کسی مثل شما رو که وقتی از شیمی صحبت میکنین چشماتون مشخصه برق میزنه رو تحسین میکنم...

ادما وقتی از عشقشون صحبت میکنن چشماشون برق میزنه🥹
mr.vinyzo لطف دارید خیلی ممنونم
️
حقیقتا همین طور وقتی یک چیزی جدید تو شیمی یادمیگیریم چشام برق می زنه و یک تیکه کلام دارم میگم چه جالب
و خب لذت می برم از شیمی

هرچند که واقعا زندگی یک جاهایش خیلی برام سخت میگذره اما همین طوره که گفتیدامیدوارم همه تو اون چیزی که علاقه دارند این لذت رو تجربه کنند
️ممنونم از اینکه بهم یادوری کردید

-
mr.vinyzo لطف دارید خیلی ممنونم
️
حقیقتا همین طور وقتی یک چیزی جدید تو شیمی یادمیگیریم چشام برق می زنه و یک تیکه کلام دارم میگم چه جالب
و خب لذت می برم از شیمی

هرچند که واقعا زندگی یک جاهایش خیلی برام سخت میگذره اما همین طوره که گفتیدامیدوارم همه تو اون چیزی که علاقه دارند این لذت رو تجربه کنند
️ممنونم از اینکه بهم یادوری کردید

jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
یک تیکه کلام دارم میگم چه جالب
چه جالب که تیکه کلامتون خود "چه جالب"عه

-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
یک تیکه کلام دارم میگم چه جالب
چه جالب که تیکه کلامتون خود "چه جالب"عه

شعردانه