هرچی تودلته بریز بیرون7
-
با توجه به اینکه اگر حذف ش کنم میشم ۱۷ واحد و خب چیزی نمیشه
-
mahdi.ek
سلام یک مشورت خواستم باهاتون کنم
من این ترم ۲۰ واحد برداشتم که خب ۱۷ واحدش تخصصی
امروز اولین میان ترم معادلات دیفرانسیل مو دادم
و خب با فقط رو دور تند دیدن چند تا دونه فیلم جمعش کردم یعنی نه جزوه خونده بودم نه تمرینی حل کردم
این امتحان از ۴ نمره بود و من حدودا ۱ و خوردی شاید بگیریم ازشدوباره یک میان ترم دیگه ۱۶ آذر داره
و ۲۶ اذر حذف تک درس مون هست به نظرتون ممکنه بتونم پاس ش کنم اگر خوب بخونم؟!!
با توجه به این میان ترماولش تازه مباحث سادات بود و خب من خراب کردم البته چون نخوندم درست همنمیی دونم چی کارکنم
با ریاضی مشکلی ندارم اگر تمرین می کردم از پسش بر میومدماما خب استادش مکسی نیست که راحت بگیره
شما بودید چی کار می کردید صبر می کردید میان ترم بعدی همبدید یا از الان به فکر حذفش بودید؟
-
Batman در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD نه برا ما بعضی امتحانارو میندازن مرکز آزمون بعضیا روش سنتی

ما جواب اونارم میریم از آموزش میگیریم بعد امتحان

-
jahad_121 یه قاعده کلی
تا آخر برای هر درسی بجنگمگر اینکه واقعا واقعا یه تفاوت زیادی داشته باشه برات این جابهجایی
که این طور گرفتم

ممنونم🩵🩵 -
دنبال پاییز اگر گشتی
هیچ جا مرو
به جز دل من...دنبال بهار اگر میگردی
هر جا میخواهی برو
به جز دل من... ! -
mahdi.ek
و خب با فقط رو دور تند دیدن چند تا دونه فیلم جمعش کردم یعنی نه جزوه خونده بودم نه تمرینی حل کردم
این امتحان از ۴ نمره بود و من حدودا ۱ و خوردی شاید بگیریم ازشدوباره یک میان ترم دیگه ۱۶ آذر داره
با توجه به این میان ترماولش تازه مباحث سادات بود و خب من خراب کردم البته چون نخوندم درست همنمیی دونم چی کارکنم
با ریاضی مشکلی ندارم اگر تمرین می کردم از پسش بر میومدماما خب استادش مکسی نیست که راحت بگیره
شما بودید چی کار می کردید صبر می کردید میان ترم بعدی همبدید یا از الان به فکر حذفش بودید؟
jahad_121
من فیلم های معادلات دیفرانسیل شاه ابراهیمی رو میدیدم در طول ترم
سر کلاس هم خوب گوش میکردم نکته برداری میکردم جزوه خوبی هم داشتم برای امتحان ، دیفرانسیل بیشتر فراره تا سخت
اگه یه خلاصه نویسی خوب ازش بنویسید و مرورش کنید خیلی بهتون کمک میکنه ، من اول ترم اصلا با دیفرانسیل ارتباط نمیگرفتم
بعد استادا دیفرانسیل دیگه اونجوری به بحث انتگرالش سر کلاس اهمیت نمیدن ولی خب کسی که انتگرال گیریش ضعیف باشه باید روی این موضوع هم شخصی کار کنه اینجوری آخرش سر سوالا امتحان سر انتگرال نمره از دست میرهبعد فصل آخر دیفرانسیل معادلات لاپلاس هست که خیلی راحت تر مباحث قبلی میشه ازش نمره گرفت ، اگه وقت بذارید قطعا میتونید نمره خوبی هم حتی بگیرید ، فقط مباحثشو نذارید جمع بشه
دیفرانسیل درسی نیست شب امتحان جمع بشه ، شب امتحان باید مرورش کنید
-
jahad_121
میخواید جزوه دیفرانسیلمو براتون بفرستم ؟ یه نگاه بندازید شاید خوب بود براتون
شاه ابراهیمی هم مثال حل کردنش خیلی خوبه
فقط موقع فیلم خودتون اول حل کنید ببینید میتونید حل کنید یا اگه گیر میکنید کجا گیر میکنید ، بعد سوالاش هم از امتحانا دانشگاه های خوب کشوره ، ولی چیزی که خیلی به من کمک کرد خوندن جزوه و مرور بود
شاه ابراهیمی منو راه انداخت صرفاسعی هم کنید از کلاس جا نمونید ، چون مثلا استاد من اینجوری بود
-
mahdi.ek
jahad_121 راجب جبران هم حرف بزنید با استاده
یه آمار هم بگیرید ببینید بقیه چطور دادن
اگه اکثریت راضی نباشن میتونید این امتحانو کلا تاثیر مثبت کنید یا استاد یه شرایط خاصی رو در نظر بگیره ، با یه امتحان اینقدر سریع ناامید نشید
دیفرانسیل یه درسیه که واقعا تا خود شب امتحانش خیلی تاثیر داره امتحان چطور پیش بره ، هرچقدر تکرار و تمرین و مرورتون بیشتر باشه بیشتر روشا داخل دهنتون طبقه بندی میشه -
ترسیدن نشونه ی باخت نیست
آدم حق داره بترسه از انجام مجدد بازی که قبلا توش شکست خورده
اما این ترسه نباید باعث بشه وجودت پر از استرس و سیاهی بشه
میدونم که میتونی
فقط ادامه بده
حتی وقتی شرایط خوب نیست
حتی وقتی سر یه سری چیز همه چی از کنترلت خارجه
فقط با تمرکز و آرامشی که میتونی داشته باشی با یه نفس عمیق ادامه بده
تو این نقطه قرار گرفتی که تغییر ایجاد کنی نه؟🫂
|
شعردانه