هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121
من فیلم های معادلات دیفرانسیل شاه ابراهیمی رو میدیدم در طول ترم
سر کلاس هم خوب گوش میکردم نکته برداری میکردم جزوه خوبی هم داشتم برای امتحان ، دیفرانسیل بیشتر فراره تا سخت
اگه یه خلاصه نویسی خوب ازش بنویسید و مرورش کنید خیلی بهتون کمک میکنه ، من اول ترم اصلا با دیفرانسیل ارتباط نمیگرفتم
بعد استادا دیفرانسیل دیگه اونجوری به بحث انتگرالش سر کلاس اهمیت نمیدن ولی خب کسی که انتگرال گیریش ضعیف باشه باید روی این موضوع هم شخصی کار کنه اینجوری آخرش سر سوالا امتحان سر انتگرال نمره از دست میرهبعد فصل آخر دیفرانسیل معادلات لاپلاس هست که خیلی راحت تر مباحث قبلی میشه ازش نمره گرفت ، اگه وقت بذارید قطعا میتونید نمره خوبی هم حتی بگیرید ، فقط مباحثشو نذارید جمع بشه
دیفرانسیل درسی نیست شب امتحان جمع بشه ، شب امتحان باید مرورش کنید
-
jahad_121
میخواید جزوه دیفرانسیلمو براتون بفرستم ؟ یه نگاه بندازید شاید خوب بود براتون
شاه ابراهیمی هم مثال حل کردنش خیلی خوبه
فقط موقع فیلم خودتون اول حل کنید ببینید میتونید حل کنید یا اگه گیر میکنید کجا گیر میکنید ، بعد سوالاش هم از امتحانا دانشگاه های خوب کشوره ، ولی چیزی که خیلی به من کمک کرد خوندن جزوه و مرور بود
شاه ابراهیمی منو راه انداخت صرفاسعی هم کنید از کلاس جا نمونید ، چون مثلا استاد من اینجوری بود
mahdi.ek دقیقا مشکل خودم این بود از اول ترم باهاش پیش نرفتم یکم استاد خودش تو انتگرال ها گیر می کرد منم دست کم گرفتمش
ممنونم اگر که براتون امکانش هست برام بفرستید لطف می کنید
آیدی تلگرامم براتون می فرستم
بعد اینکه این شاه ابراهیمی از کجا می تونم فیلم هاشو ببینم؟ من یوتیوب برام کار نمی کنه درست
داخل تلگرام فیلم هاش نیست؟ -
jahad_121 راجب جبران هم حرف بزنید با استاده
یه آمار هم بگیرید ببینید بقیه چطور دادن
اگه اکثریت راضی نباشن میتونید این امتحانو کلا تاثیر مثبت کنید یا استاد یه شرایط خاصی رو در نظر بگیره ، با یه امتحان اینقدر سریع ناامید نشید
دیفرانسیل یه درسیه که واقعا تا خود شب امتحانش خیلی تاثیر داره امتحان چطور پیش بره ، هرچقدر تکرار و تمرین و مرورتون بیشتر باشه بیشتر روشا داخل دهنتون طبقه بندی میشهmahdi.ek اهاا تا اینجا که فهمیدم عده دیگه هم خراب کردن یک چیز که هست من نخونده خراب کردم الان نمی تونم درست تصمیم بگیرم که بیشتر مشکل از من بوده یا سوالا استاد
ولی فکرکنم بیشترش مقصر خودمم که درست نخوندم -
jahad_121
میخواید جزوه دیفرانسیلمو براتون بفرستم ؟ یه نگاه بندازید شاید خوب بود براتون
شاه ابراهیمی هم مثال حل کردنش خیلی خوبه
فقط موقع فیلم خودتون اول حل کنید ببینید میتونید حل کنید یا اگه گیر میکنید کجا گیر میکنید ، بعد سوالاش هم از امتحانا دانشگاه های خوب کشوره ، ولی چیزی که خیلی به من کمک کرد خوندن جزوه و مرور بود
شاه ابراهیمی منو راه انداخت صرفاسعی هم کنید از کلاس جا نمونید ، چون مثلا استاد من اینجوری بود
-
من همانم که دل از دنیا بریدم...
-
غصه ها من را به پایانم رسانده...
-
وای هوا خیلی سرد شده. هنوز هم برای روشن کردن شوفاژ دارم مقاومت میکنم. اصلا خونه که یه ذره گرم میشه منم خوابم میگیره پس باید توی سرما تا حدی که استخونام درد بگیره بشینم و درس بخونم، جنبهی وسایل گرمایشی رو ندارم 🥲

وای دلم برای اون پتوی پنبهایم که اندازهی خودمه تنگ شده دقیقا مثل کرسی میمونه آدم نمیتونه ازش جدا بشه.
امیدوارم روزی بیاد که بتونم بدون عذاب وجدان ازشون استفاده کنم...
|
شعردانه

حالت چطوره؟