هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Blue28 چون همه رو میخوان با یه معیار مشخص بسنجن
تو ورزش حرفهای هم کسی نمیتونه چند تا مهارت از ورزش های مختلف رو داشته باشه
یکی مثلا تو مدرسه فوتبالش خوبه، یکی تو والیبال خوبه یکی بسکتبال و...
مثلا من یادمه کلاس هفتم همیشه میرفتم والیبال زنگ ورزش و نوبت اول ورزش رو 18 گرفتم معلمه بهم گفت اگه تا نوبت دوم ساعت زدن و پنجه زدن رو یاد بگیری 20 بهت میدم و واقعا هم 20 داد -
منم آناتومی خوندم و فکر کردم بلدم ولی اصلا مثل اون نمیتونستم انقدر سریع بگم حتی خیلی از فسمتارو بلدم نبودم
ولی اون جزئی ترین قسمتارم میگفتฅ Neo
تو آناتومی تکرار خیلییی مهمه
حداقل سه چهار دور اگر یه بخش رو بخونی و حین خوندن حتما عکسش روهم ببینی. دنبال چندتا فیلم خوب بگردی که رو مولاژ و جسد توضیح میده، مطمئن باش خودتم آناتومی رو همونجوری جواب میدی. منم خیلی با آناتومی مشکل داشتم ولی این کارا رو کردم خیلی بهتر شد. نگرانش نباش و از خودت نا امید نشو -

الان با خودم فکر میکنم ینی هنوزم میتونم اینطور درس بخونم ؟ حس میکنم موتورم خاموش شده دیگه
نزدیک به امتحان قابلیت اینو داشتم یه درسی که یک ماه وقت لازم داشته رو تو دو ساعت بخونم
این برنامه دو شبانه روزه فکر کنم -
Blue28 چون همه رو میخوان با یه معیار مشخص بسنجن
تو ورزش حرفهای هم کسی نمیتونه چند تا مهارت از ورزش های مختلف رو داشته باشه
یکی مثلا تو مدرسه فوتبالش خوبه، یکی تو والیبال خوبه یکی بسکتبال و...
مثلا من یادمه کلاس هفتم همیشه میرفتم والیبال زنگ ورزش و نوبت اول ورزش رو 18 گرفتم معلمه بهم گفت اگه تا نوبت دوم ساعت زدن و پنجه زدن رو یاد بگیری 20 بهت میدم و واقعا هم 20 دادهعی
من همیشه تو انعطاف و حتا چیزای دیگه نمرم پایین میشد و خب منطقیم بود من هیچ تایمی از زندگیمو به ورزش اختصاص نداده بودم همش مال درس خوندن بود، و بعد نمرم پایین میشد و باید با ساختن ماکت و بروشور و کوفت و زهرمار جبرانش میکردم و از ساختن ماکت و روزنامه دیواری و اینا متنفرررر بودم -
هعی
من همیشه تو انعطاف و حتا چیزای دیگه نمرم پایین میشد و خب منطقیم بود من هیچ تایمی از زندگیمو به ورزش اختصاص نداده بودم همش مال درس خوندن بود، و بعد نمرم پایین میشد و باید با ساختن ماکت و بروشور و کوفت و زهرمار جبرانش میکردم و از ساختن ماکت و روزنامه دیواری و اینا متنفرررر بودم
|
شعردانه

️
...

️