هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 میگم مدل چادرت چیه عزیزم منم میخوام بگیرم نمیدونم کدوم مدل بهتره ؟ گفتم که اسمش نمیدونم فقط ساده نیست مدل عبا @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 میگم مدل چادرت چیه عزیزم منم میخوام بگیرم نمیدونم کدوم مدل بهتره ؟ گفتم که اسمش نمیدونم فقط ساده نیست مدل عبا  ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟ ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 میگم مدل چادرت چیه عزیزم منم میخوام بگیرم نمیدونم کدوم مدل بهتره ؟ گفتم که اسمش نمیدونم فقط ساده نیست مدل عبا  ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟ ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 میگم مدل چادرت چیه عزیزم منم میخوام بگیرم نمیدونم کدوم مدل بهتره ؟ گفتم که اسمش نمیدونم فقط ساده نیست مدل عبا  ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟ ارره شیکن   میدونم کدوم رو میگی منم شاید همین مدلی بگیرم قیمتش؟؟من ۱۲۰گرفتم    

|
 |

شعردانه
شعردانه

️ _ تحــﻤﻞ مـﻠﯽ
️ _ تحــﻤﻞ مـﻠﯽ ️)
️)