هرچی تودلته بریز بیرون7
-
موقع امتحان نهایی به دوستم حدیثه گفتم
حدیثه اگر امسالم نشه چیکار میکنی؟ ( امتحان ادبیاتشو خراب کرده بود(:
گفت که هیچی؛ این بنر رو درواز ره میبینی؟؟
یکی بزرگتر چاپ میکنیم روش مینویسم حدیثه دنبال شوهر میگردد

الان برام سواله
اگه راه حل حدیثه اینه دقیقا راه حل پسرا تو اینجور مواقع چیه؟ سربازی؟Gharibe Gomnam به نظر من فشار کنکور به دلیل همین سربازی و بعدش هم این که باید مستقل بشه و خانواده تشکیل بده و هزینه اون خانواده رو بده خیلی بیشتره خیلی! خانواده هم که خودشون درسته فک میکنن دارن طرف رو با حرفاشون بهش انگیزه میدن ولی کاملا بالعکس عمل میکنه!
وقتی که وارد رشته ای که میخوان هم میشن مخصوصا تو تجربی از همون اول میبینن برخلاف ذهنیتی که اگه به این رشته برم حداقل درآمدم تامینه میبینن هر استادی تو دانشگاه میگه کار دوم کار دوم و...
همین الان کارخونه شیرین عسل ماهی ۲۴ تومن به کارگرش میده اونوقت یه پرستار ۴ سال درس میخونه تازه وارد بازار کار میشه بعد همون حقوق رو میگیره تازه سختی کارش صد در صد بیشتره داره با جون ملت بازی میکنه ولی اون یکی داره بسته بندی میکنه...
برا همینه دیگه کم کم پسرا میل به درس خوندن ندارن و درست و عقلانی هم هست
کنکور الان به نظر من یه راه سخت بوده نه راهی که ارزش اونهمه سختی و استرس رو داشته باشه!
اگه علاقه درونی به رشته هم نباشه که دیگه بی راهه هست...
کم کم درس و تحصیل تو کشور ما داره بی ارزش میشه حتی آمار هم نشون میده دیگه وقتی ترکیه و عربستان اخیرا از ما زدن جلو یعنی کارمون زاره... -
زهرااا

خیلی مبارکههه بهت تبریک میگم

خوشبخت بشین
ببخشید دارم میخندم هنوز باورم نمیشه

Gharibe Gomnam
عاشقتم

مرسی عزیزم

-
هعی لعنت به شانس من
-
امروز صبح
بعد از یک ماه و ۱۲روز
یه کم احساس کردم که انگار واقعا بزرگ شدم...
کِی؟
وقتی ۵صبح از خواب بیدار شد که بره سرکار
و منم یهویی بیدار شدم و دیگه نخوابیدم که مثلاااااا بدرقه اش کنم
رفته بودیم جایی و دیشبم همونجا موندیم
و لامپ اتاق رو روشن نکرده بود که کسی(من و بیرونیا)بیدار نشه
فک کرد خوابم
یهو معلوم بود،انگار حس کرد که بیدارم،نور گوشی رو انداخت تو صورتم و دید واقعنی بیدارم
گفت چرا نمیخوابی؟
گفتم دوست ندارم(
)
خلاصه
آماده شد
و خونهی مردم بود و اون ساعت نمیتونستم برم صبحونه ای پیدا کنم براش(فامیل من بود)
گفتم بدون صبحونه میری؟!...
گفت آره مگه خرسا هم گشنشون میشه؟
(یه کم تپله بچه ام)
یه کم سر به سرش گذاشتم
دوباره گفت بگیر بخواب
گفتم نمیخوام
پاشد بره
همراش بلند شدم
گفت کجا؟
گفتم میخوام باهات بیام البته تا اینجا
(با دست به درِ اتاق اشاره کردم
)
و رفت دیگه
منم یه کم خوابم نمیبرد(حدود نیم ساعت بود بیدار شده بودم و خوابم پریده بود)
دیگه یه ربعی تو گوشی بودم تا دوباره خوابیدم
پن: وی رو خوابش خیلی حساسه و اینکه به خاطر کسی دیگه اون وقت صبح از خوابش زده بود خیلی هنر کرده

#تودلی -
Gharibe Gomnam تو پا قدمت خوبه؟
بدتر از تو نداریم
بعید نیس الان سایت قطع شه
Zahra.HD
عجب بابا واقعا که

واقعا کهههههههه -
Gharibe Gomnam والا پسرای همکلاس من که شب امتحان دنبال شوهر میگردن

Zahra.HD
آخی -
Gharibe Gomnam خودکشی
_ Reza _
اگه یه روز تو رشته ات همه چیز سخت پیش رفت
دیدی حقوقت کفافتو نمیدن...
هیچوقت به این گزینه فکرنکن
فقط یه ذره بیشتر صبر کن -
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
قدیمی های عزیز که پس از چندین ماه میاین اینجا یاد بگیرین
حداقل یه نصف صفحه حرف بزنید بعد دوباره برید
والا...آخه یهو آدم حرفش نمیاد
️
️
️
️Succinate
داری میگی حرف بگیرمت سانیا؟؟
سانیا چخبر از دانشگاه؟
معدلت چند شد؟
ارشد گرفتی؟؟
خوابگاهتون آب داره؟ برق داره؟
هوا خوبه؟ زندگی خوبه؟

-
Gharibe Gomnam به نظر من فشار کنکور به دلیل همین سربازی و بعدش هم این که باید مستقل بشه و خانواده تشکیل بده و هزینه اون خانواده رو بده خیلی بیشتره خیلی! خانواده هم که خودشون درسته فک میکنن دارن طرف رو با حرفاشون بهش انگیزه میدن ولی کاملا بالعکس عمل میکنه!
وقتی که وارد رشته ای که میخوان هم میشن مخصوصا تو تجربی از همون اول میبینن برخلاف ذهنیتی که اگه به این رشته برم حداقل درآمدم تامینه میبینن هر استادی تو دانشگاه میگه کار دوم کار دوم و...
همین الان کارخونه شیرین عسل ماهی ۲۴ تومن به کارگرش میده اونوقت یه پرستار ۴ سال درس میخونه تازه وارد بازار کار میشه بعد همون حقوق رو میگیره تازه سختی کارش صد در صد بیشتره داره با جون ملت بازی میکنه ولی اون یکی داره بسته بندی میکنه...
برا همینه دیگه کم کم پسرا میل به درس خوندن ندارن و درست و عقلانی هم هست
کنکور الان به نظر من یه راه سخت بوده نه راهی که ارزش اونهمه سختی و استرس رو داشته باشه!
اگه علاقه درونی به رشته هم نباشه که دیگه بی راهه هست...
کم کم درس و تحصیل تو کشور ما داره بی ارزش میشه حتی آمار هم نشون میده دیگه وقتی ترکیه و عربستان اخیرا از ما زدن جلو یعنی کارمون زاره...Batman
آره حرفت حقه ؛
دقیقا هم همینه
این چیزی که میخوام بگم اصلا واسه توجیح وضعیت کشور نیست به هیچ وجه
ولی عربستان هیچ کوفتی نداره فقط نفت میفروشه ترکیه هم هیچ کوفتی نداره در قبال ما
ما همه چی داریم ؛ اصلا وقتی نخبه هارو دعوت کرده بودن پسره میگفت که مشکل آلودگی تهران رو ما میتونیم در کمتر از ۵ سال حل کنیم
همین مشکل آب تهران من الان کانال یکی از نخبه هارو دارم این میگفت ما مشکل اب تهران رو میتونیم در کمتر از ۲ سال و بقیه مناطق کشور رو در ۸ ماه حل کنیم گفت ما سال ۴۰۱ با دوستانمون اومدیم استارت کار رو با حمایت رییس جمهور بزنیم ولی مافیا نزاشت گفت ما خودمون از قدرت مافیا تو کشور مونده بودیم...
دیگه وضعیت اینه؛ امیدوارم درست بشه
و الکی به امید من نخندین... من با امید دارم زندگی میکنم اصلا امیده که منو زنده نگه داشته تا این لحظه
شما کاربر جدیدی؟
اگه آره ممنون میشم یه معرفی کنی اگه نه لطفا بگو کی بودی؟ -
نه آقا جدی جدی فضای آلاخونه داره میشه مثبت ۱۸ سال

دغدغه ها در سطح بالاتر
یه عده ای اومدیم وارد آلا شدیم ؛ همینجا موندیم دیگه آدم جدید نیومد ما خودمون بزرگ شدیم دغدغه های کنکورمون و تا الان رو در میان گذاشتیم و خودمونیم دیگه
-

رييس انويديا : در نبرد هوش مصنوعی بین چین و آمریکا چین برنده خواهد بود.جنسون هانگ همچنین میگه اگه میخواید میلیاردر بشید برید لوله کشی و برق کاری یاد بگیرید چون با این سرعتی که هوش مصنوعی داره رشد میکنه به زودی جهان نیاز به ساختمونهای عظیمی برای مراکز دیتاهاش لازم خواهد داشت که صاحباشون برای موندن تو رقابت به پاهای لوله کش ها و برق کارها خواهند افتاد تا کمکشون کنن و این مراکز رو بسازن
درکل در آینده شغل های خدماتی پردرآمدترین شغل ها خواهند بود
مجله هوش مصنوعیگرفتین چی میخوام بگم دیگه؟

|
شعردانه