هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خدایا از ته قلبم ارزو میکنم رشته مورد علاقم توی دانشگاه تهران بخونم
خودت یکاری کن خدای قشنگم....
خودت بچین این پازل
بتو سپردم
خانم دندان پزشک اینده زهرا اسماعیلی -
اون هیدروژن ه کربنش به کربن نوع دو وصله
اون هیدروژن ها به کربن شون به کربننوع ۳ -
_ Reza _ نه من رو بندگی خودم حسابی نکردم
فقط منتظرم چون می گن همون لحظه بعد از مرگ امام علی میاد پیشمون برای دیدن این لحظه خیلی شوق دارم
خودشون گفتن فمن یمت یرنی 🥹
هرکی بمیره ایشون رو میبینهکه خب البته دیگه اگر ادم خوبی نباشیم شیعه خوبی نباشیم اون موقع که دیگه ادممیبینه نمیتونه کنار اقا بمونه خیلیی عذاب میکشه
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو https://share.google/LndOWMClk8SC9wiXh
اینو گوش کنید -
Nilay از این لحاظ که کیسای بد زیاد داره
مثلن کانسر داره، آلزایمری داره، اختلال روانی داره در حدی که امروز استادمونو کتک زد، بعد دیگه مسمومیت و خودکشی داره بعد ما عادت نداریم هنوز، فقط جراحی رفتیم که خیلیییییی نرمال بودن آدماش -
z Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
0-0ftm من دهم تو چندی ؟ کجایی ؟
اوووه
چقد گذشته..
من ۵ ام
همون شهر خودمان
به قول خودت دانشگاه سر کوچمون
-
خدایا از ته قلبم ارزو میکنم رشته مورد علاقم توی دانشگاه تهران بخونم
خودت یکاری کن خدای قشنگم....
خودت بچین این پازل
بتو سپردم
خانم دندان پزشک اینده زهرا اسماعیلی -
میثم مطیعی و مهدی رسولی اینا میخوان بیان تبریز
امشب که میثم مطیعی اومده بود
شاید مراسم امشبشو دیدید
یکم حالم گرفته بود
واقعا خوب شد رفتم ، سخنران هم مسعود عالی بود که جفتشونم ترکی بلد نبودن یعنی فکر نمیکردم تو تبریز همچنین مراسمی برم اینقدر فارسی باشه راستش ، یچیزی مثل جو کنسرته که خواننده ترک زبان نباشه
فردا شب مهدی رسولیه اون شاید ترکی هم بخونه زنجانیه بالاخره هر چی باشه -

اختلال خودآسیبرسانی غیرخودکشی (NSSI) به رفتارهایی گفته میشه که توش فرد خودش رو عمدا آسیب میزنه اما قصد خودکشی نداره. معمولا این کار به خاطر کم کردن احساسات دردناک یا استرسهایی مثل اضطراب، افسردگی یا عصبانیت انجام میشه. آدمهایی که این اختلال رو دارن ممکنه خودشون رو با بریدن، سوزوندن یا زدن اجسام تیز به بدنشون تسکین بدن، اما این کار میتونه در طول زمان باعث آسیبهای جسمی و مشکلات روانی جدیتر بشه. برای درمان این اختلال معمولا باید از کمک روانشناس یا روانپزشک استفاده کرد.
این مورد که توی عکس میبینین کلی پیچ و کلید و ابزار آلات خورده بود معدش شده بود جعبه ابزار رسما آدم میمونه این همه رو چطور قورت داده
|
شعردانه