هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خدایا اون راهی که به صلاحمه رو جلوم بزار واقعا یه دوراهی بزرگیه که دوسال آینده زندگیم رو تحت شعاع قرار میده
_ Reza _
دو سال هیچی نیست.
مشورت کن، فکر کن، تصمیمی که فکر میکنی درستترینه رو بگیر و اینقدر سختش نگیر زندگی رو.
شد شد نشد هم فدای سرت. برگرد. دوباره از اول. -
اروم باش
هم حساسیت داره هم الان سرما خورده
می دونم صدا مریض اذیتت میکنه ولی چاره ای نیست باید بتونی بخوابیسردرد هم که داره نیاد سراغم
-
واقعا قبرستون جا خوبیه واقعا نیازه زمان گذاشت فقط راه رفت داخلش
باید بفهمی چطور زندگی کنی و اصلا کی هستی و کجا می ری
این دو تا چهارته به یاد مرگ نیازهقبر ها خالی که می کنن برای مردها بالای اونا وایستادن خیلی دیگه خوبه
هعیییییی
-
_ Reza _
دو سال هیچی نیست.
مشورت کن، فکر کن، تصمیمی که فکر میکنی درستترینه رو بگیر و اینقدر سختش نگیر زندگی رو.
شد شد نشد هم فدای سرت. برگرد. دوباره از اول.S.daniyal hosseiny اره همه چیز تقریبا اوکی هست فقط دو مورد اذیتم میکنه با اون طرف درمیون گذاشتم ایشالا که بپذیره و وارد کار بشم 🥲
-
Infinitie. A طرح
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A طرح
ماشاالله
شمااا فارغ شدینننن؟؟؟ مبارکههههه

برگام
دو سال طرح میرین؟
ما اینجا ۱۹ ماه برامون میزنن، ضریب داره فک کنم -
فَکَیْفَ اَصْبِرُ عَنِ النَّظَرِ اِلی کَرامَتِکَ اَمْ کَیْفَ اَسْکُنُ فِی النّارِ وَ رَجائی عَفْوُکَ
-
Infinitie. A اره داوش گلم
بیا برات زن میگیرمZahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A اره داوش گلم
بیا برات زن میگیرمانشاالله
میام یه سر میزنم اردبیل اگه شد -
هوفففففففف
اروم باش -
واقعا سرد حساسیت و بیماری اذیت کننده است
حس میکنم جلو خودم گرفته
هعی -
تخت بالا سریم
-
بگیر بخواب خوب تو که طاقت نداری و حوصله نداری
سردرد
عه
چرا اینقدر رو صدا ها حساسی
ترم ها قبل بدتر از این وضعیت رو تجربه کردی
پس زیاد حساس نباش دیگه

-
چشمام خشک شدن
سرم نیاز به استراحت زیاااااد داره -
وای وایییی بسه انقدر رو این میرایی جزعی تمرکز نکن
-
_ Reza _ آخه میترسم معدل مهم باشه بر بعدا
الان ما این همه آدم فارغ بشیم بر چه اساس میخوان تو بخشا مارو تقسیم کنن؟Maaah قطعا برنامه خاصی هم برای اون خواهند داشت و اصلا ربطی به معدل نداره ...
اول از همه به نیاز بیمارستان بستگی داره که توی چه بخش هایی بیشتر نیازمنده و در مواردبعدی به مهارت عملی و سابقه کار نگاه میکنن و مصاحبه هایی که صورت میگیره
اما واس طرح شاید معدل به کار بیاد -
سر و صدا*
گلو *
-
Maaah قطعا برنامه خاصی هم برای اون خواهند داشت و اصلا ربطی به معدل نداره ...
اول از همه به نیاز بیمارستان بستگی داره که توی چه بخش هایی بیشتر نیازمنده و در مواردبعدی به مهارت عملی و سابقه کار نگاه میکنن و مصاحبه هایی که صورت میگیره
اما واس طرح شاید معدل به کار بیاد -
هعییییییییییی
-
اون رفیقی که یهو رفتارش عوض میشه پیام هاتو سین نمیکنه و میپرسی چته چیزی شده ( حضوری ) میگه نه هیچی نشده اما معلومه که شده رو چی باید کرد

واقعا هرچقدرم فکر میکنم چیزی نبوده و نباید باشه که بخواد از من چیزی به دل بگیره بار آخری هم که حرف زدیم خیلی همه چیز خوب و اوکی بود
عجب واقعا پروف عوض میکنه ولی سین نمیکنه
|
شعردانه