هرچی تودلته بریز بیرون7
-
میبخشید اگر «جالب» نیستم.
-
تاحالا جلوی این همه مردم گریه نکرده بودم، عالی شد
-
من هی دارم میگم من کلا دو، سه بار سرم زدم رگ ندارم هی میگن نهههه ما میخوایم رو بد رگم یاد بگیریم
-
سوزنو با زاویه زد تو عضله بعد هی تکون میده، از همه تون متنفرم.
-
بعدم هی میگه منکه علاف تو نیستم زود باش اون دستتو بده :///
-
یعنی مجبور نبودم یه دیقهم تو این خوابگاه و اتاق کوفتی نمیموندم
-
Infinitie. A آره من خودم هزار بار تک تک رشته هایی که میشه خوند رو بررسی کردم
اما ترجیحم اینه اگه بخوام ارشد بخونم از بالین بیام بیرون پس آی سیو و ان آی سیو که هیچ
از اونطرف رشته های تحقیقاتی مثل بیوتک و نانو هم با ارشد به در امد خاصی نمیرسی و باید قصد پی اچ دی به بعد داشته باشی
برای همین صبر کردم طرحم و برم بعد تصمیم ارشد بگیرم
اما از نظر ارج و قرب نه زیاد
الان ما داریم تو اتاق عمل کارشناسی بیهوشی ارشد فیزیولوژی داره خب با ارشد فیزیو نتونسته کار خوبی پیدا کنه بازم اومده همون کارشناس بیهوشیه و نه تفاوت حقوق داره نه ارج و قرب بیشتری🥲jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A آره من خودم هزار بار تک تک رشته هایی که میشه خوند رو بررسی کردم
اما ترجیحم اینه اگه بخوام ارشد بخونم از بالین بیام بیرون پس آی سیو و ان آی سیو که هیچ
از اونطرف رشته های تحقیقاتی مثل بیوتک و نانو هم با ارشد به در امد خاصی نمیرسی و باید قصد پی اچ دی به بعد داشته باشی
برای همین صبر کردم طرحم و برم بعد تصمیم ارشد بگیرم
اما از نظر ارج و قرب نه زیاد
الان ما داریم تو اتاق عمل کارشناسی بیهوشی ارشد فیزیولوژی داره خب با ارشد فیزیو نتونسته کار خوبی پیدا کنه بازم اومده همون کارشناس بیهوشیه و نه تفاوت حقوق داره نه ارج و قرب بیشتری🥲خب بیرون بالین، ویژه خوبه که! خیلی خوبه تازه

من استاد درس ویژه خودمون خانمی بود، ویژه خونده بود
الان خیلی از ارشدا میرن داخلی جراحی، که خب یه مقدار اشباع شده
، واس همین ویژه از این لحاظ بهتره
در کل برا بیرون اومدن از بالین، تهش آدم مجبوره ارشدرو بگیره، چه بخواد سوپروایزر مترون اینا بشه، چه بخواد درس بده
آره این چیزا هست متاسفانه ولی خب، یکی از راه هایی که میتونیم انجام بدیم که همینطوری نمونیم، اینه که به ارشد هم فکر کنیم، کلا تدریس وجهه بهتری تا بالین داره، راجب حقوقش هم من هم شنیدم میتونه بیشتر باشه و هم شنیدم کمتره
ولی خب کار شیک و پیک تریه تدریس، فشار روحی روانیش هم کمتره
ولی بنظر خودم بالین، جای رشد بیشتر داره

|
شعردانه

️