هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Zahra.tg آخرین بار یادمه ۲۰ تومن بود
DexterMoreRight من از اون پول ها ندارم تابستون ۵۰۰ تومن خریدم
-
Zahra.HD
کمرنگDexterMoreRight آینه
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A بالین از چه نظر جای رشد بیشتری داره؟
یعنی من که تو شهر خودمون نگاه میکنم فقط پشت میز نشین ها دارن کیف میکنن و پز علوم پزشکی هم میدن
البته که اساتید هم بخصوص اونایی ک سطح علمی بهتری دارند هم حقوق خوبی دارند هم پرستیژ هم از بالین فاصله گرفتند
ویژه هم که من اصلا نمیتونم فضاش رو تحمل کنم
همه میگن از اتاق عمل بهتره
اما واقعا من از نظر روحی ظرفیتشو ندارم
فعلا نظرم بر اینه شرایط اگه مساعد ارشد خوندن شد بیوتک بخونم البته اگه از تو چاله نیوفتم تو چاه
️
شایدم اصلا ارشد نخوندم و همینطوری ادامه دادم
شایدم کلاااا علوم پزشکی رو گذاشتم کنار
منظورم از جای رشد
انجام کارهایی مثل بخیه زیبایی، کارهای زیبایی، پانسمان زخم، و کارهای در منزل و کلینیک های خصوصی و اینجور چیزاست
والا، استاد دانشگاه شدن، خوب هست، ولی مثل اینکه درجه بندی داره، یعنی وقتی فردی استاد تمامه، یا استادیار یا سمت های اینطوری پیدا میکنه هست، که حقوق خوبی هم دریافت میکنه
وگرنه باقی رو من میشنیدم و حرف میزدم، مثل که خیلی هم راضی نبودن
ولی خب راضی نبودن رو از خودم میگم، یعنی مثلا استاد بزرگسال ما، خودش هیئت علمی بود، منتهی همش دنبال برگزاری کلاس های تحلیل abg و تحلیل نوار قلب و روش های اینتوبه و اینجور چیزا بود.
میگفت اینا پول خوبی دارن و با نظارت خودش برگزار میشد، میگفت اگه دانشگاه بخواد مقدماتش رو فراهم کنه و اینم. بیاد درس بده، تازه ۲ ماه بعد یه پول ناچیزی بهش میرسه که خب کافی نیست
منظورم از راضی نبودن از حقوقشون این بود.
🫠من خودم زخم دوست دارم یاد بگیرم
نمیدونم میوفتم تو مسیرش یا نه، ولی حس میکنم خوشم میاد ازشInfinitie. A آره ماهم داریم کسایی که تو این فیلد ها کار میکنم و به نظرم برای کسایی که علاقه دارند خیلی خوبه و اکثرا هم اگه راهشو بلد باشن کارشون میگیره
حتما دنبالش برید
-
انجمن برای شما هم از حساب کاربری میپره بیرون؟
-
Blue28 بحث جنسیت نبودا
حرف بچها اینه وقتی کسی ابروی کس دیگه رو میبره باید مجازات بشه
چرا جبهه گرفتی
-
-
DexterMoreRight
500 تومن پولداریه اگه باشه
-
Zahra.HD بعله متوجهم
متوجه اینم هستم که هزاران تجاوز و جرم های دیگه علیه زنان صورت میگیره و هبچ مجازاتی در کار نیست
من خودم فن پژمانم و دوست نداشتمم ثابت شه چیزی ولی از کجا معلوم واقعا جرمی انجام نداده و الکی رد نکردن اتهامشو؟Blue28
اصولا یکی از بزرگترین معضلهای بشری اینه که ما «نمیدونیم».
یک مجرم متهم به تجاوز، حتی اگر در زندان باشه، تا زمانی که حکمش اثبات نشده، متهمه... و معنای متهم خیلی واضحه. تا زمانی که جرم ثابت نشه، اگر بهش گفتی متجاوز، حتی تو خودت میتونی به جرم هتک حرمت بازخواست بشی. چون هنوز دادگاه و کی و کی نمیدونه... ولی تو داری صفت اختصاص میدی و درموردش حرف میزنی.
درعین حال... مسئله اینه... مسئله مواجههست.
ما نمیدونیم. ما دوست نداریم آدمی در بلا بیوفته، درعین حال هم ذات و نفس انسانی ترجیح میده از شخصی که خطایی کرده حمایت نکنه... یه ویژگی کاملا فطریه.
برای همینه که خود من بهشخصه کلا از اخبار دورم.
ما نمیدونیم و این ترسناکه. به نفع و رد اگر حق بدیم، هر رأیای که صادر بکنیم، از ندونستن میاد و جبههگیری درش هست و خطری رو برای «قضاوت» نابهجا برای آدمی باقی میذاره.
در کل این بحثا رو صرفا باید در جهت بلوغ و گفتگو بکنید. نه در جهت حکم دادن و حتی به سخره گرفتن حرف دیگری.
چهبسا خیلی وقتا، معلوم نیست واقعا حکم نهایی هم درست هست یا نیست.
«ما» بهعنوان جامعه همواره ترجیح میدیم بدیای در کار نباشه و همواره سوگیریهایی وجود داره.
افراد مخالف نظام زنستیزانهٔ کشور ناخودآگاه به طرف ضد متهم به تجاوز کشیده میشن و توی این یه زمینهٔ خاص، افرادی که مخالف حکومت باشن اقدام میکنن به دفاع از شخص متهم چون فکر میکنن که مظلوم واقع شده این وسط و برای رد گم کنی از اتفاق دیگری افتاده توی هچل. -
من در میونهٔ همین اتفاق دقیقا برای دوستی مثالی زدم...
دوستی گفت خیلی ترسناکه که جامعه، حتی درحالی که نمیدونه درست میگه یا نه، از شخصی به اتهام تجاوز دفاع میکنه جون فلان و بهمان.
و منم گفتم اگه خاطرت باشه، حرفت نقیض داره. چون دقیقا آیسان اسلامی در یک جمله که حتی اونم سوءتفاهم بود و دقیقا منظورش همینطوری بود که اینا اتهام الکی به طرف زدهن، از ذهنها حذف شد. چون به دید عموم از تجاوز دفاع کرده بود.
سوگیریها و نگاههای سیاسی همواره توی این مملکت حکمکنندهن. وگرنه درحالت عادی، انسانِ درست به سمت خبث و بدذاتی گرایش نداره. -
خلاصه، موارد و مفاهیم و اخبار رو در حدی که به زندگیتون مربوطه دنبال کنین و اتفاقات و جملات و خبرها رو تا حدی که به درد زیست و زیستنتون بخوره قضاوت کنید، راه و چاه رو از رفتهها و نرفتههای دیگران بفهمید، درس بگیرید و بگذرید که موندن درونش به هیچ دردی نمیخوره.
-
Blue28
اصولا یکی از بزرگترین معضلهای بشری اینه که ما «نمیدونیم».
یک مجرم متهم به تجاوز، حتی اگر در زندان باشه، تا زمانی که حکمش اثبات نشده، متهمه... و معنای متهم خیلی واضحه. تا زمانی که جرم ثابت نشه، اگر بهش گفتی متجاوز، حتی تو خودت میتونی به جرم هتک حرمت بازخواست بشی. چون هنوز دادگاه و کی و کی نمیدونه... ولی تو داری صفت اختصاص میدی و درموردش حرف میزنی.
درعین حال... مسئله اینه... مسئله مواجههست.
ما نمیدونیم. ما دوست نداریم آدمی در بلا بیوفته، درعین حال هم ذات و نفس انسانی ترجیح میده از شخصی که خطایی کرده حمایت نکنه... یه ویژگی کاملا فطریه.
برای همینه که خود من بهشخصه کلا از اخبار دورم.
ما نمیدونیم و این ترسناکه. به نفع و رد اگر حق بدیم، هر رأیای که صادر بکنیم، از ندونستن میاد و جبههگیری درش هست و خطری رو برای «قضاوت» نابهجا برای آدمی باقی میذاره.
در کل این بحثا رو صرفا باید در جهت بلوغ و گفتگو بکنید. نه در جهت حکم دادن و حتی به سخره گرفتن حرف دیگری.
چهبسا خیلی وقتا، معلوم نیست واقعا حکم نهایی هم درست هست یا نیست.
«ما» بهعنوان جامعه همواره ترجیح میدیم بدیای در کار نباشه و همواره سوگیریهایی وجود داره.
افراد مخالف نظام زنستیزانهٔ کشور ناخودآگاه به طرف ضد متهم به تجاوز کشیده میشن و توی این یه زمینهٔ خاص، افرادی که مخالف حکومت باشن اقدام میکنن به دفاع از شخص متهم چون فکر میکنن که مظلوم واقع شده این وسط و برای رد گم کنی از اتفاق دیگری افتاده توی هچل.S.daniyal hosseiny حرفت درست ولی من کلا منظور دیگهای داشتم

️ -
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
-
Zahra.HD بعله متوجهم
متوجه اینم هستم که هزاران تجاوز و جرم های دیگه علیه زنان صورت میگیره و هبچ مجازاتی در کار نیست
من خودم فن پژمانم و دوست نداشتمم ثابت شه چیزی ولی از کجا معلوم واقعا جرمی انجام نداده و الکی رد نکردن اتهامشو؟Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD بعله متوجهم
من خودم فن پژمانم و دوست نداشتمم ثابت شه چیزی ولی از کجا معلوم واقعا جرمی انجام نداده و الکی رد نکردن اتهامشو؟اینهمه شکاک بودن برا ایندت خوب نیستا
پسفردا ازدواج کردی میخوای چیکار کنی
|
شعردانه