هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خلاصه، موارد و مفاهیم و اخبار رو در حدی که به زندگیتون مربوطه دنبال کنین و اتفاقات و جملات و خبرها رو تا حدی که به درد زیست و زیستنتون بخوره قضاوت کنید، راه و چاه رو از رفتهها و نرفتههای دیگران بفهمید، درس بگیرید و بگذرید که موندن درونش به هیچ دردی نمیخوره.
-
Blue28
اصولا یکی از بزرگترین معضلهای بشری اینه که ما «نمیدونیم».
یک مجرم متهم به تجاوز، حتی اگر در زندان باشه، تا زمانی که حکمش اثبات نشده، متهمه... و معنای متهم خیلی واضحه. تا زمانی که جرم ثابت نشه، اگر بهش گفتی متجاوز، حتی تو خودت میتونی به جرم هتک حرمت بازخواست بشی. چون هنوز دادگاه و کی و کی نمیدونه... ولی تو داری صفت اختصاص میدی و درموردش حرف میزنی.
درعین حال... مسئله اینه... مسئله مواجههست.
ما نمیدونیم. ما دوست نداریم آدمی در بلا بیوفته، درعین حال هم ذات و نفس انسانی ترجیح میده از شخصی که خطایی کرده حمایت نکنه... یه ویژگی کاملا فطریه.
برای همینه که خود من بهشخصه کلا از اخبار دورم.
ما نمیدونیم و این ترسناکه. به نفع و رد اگر حق بدیم، هر رأیای که صادر بکنیم، از ندونستن میاد و جبههگیری درش هست و خطری رو برای «قضاوت» نابهجا برای آدمی باقی میذاره.
در کل این بحثا رو صرفا باید در جهت بلوغ و گفتگو بکنید. نه در جهت حکم دادن و حتی به سخره گرفتن حرف دیگری.
چهبسا خیلی وقتا، معلوم نیست واقعا حکم نهایی هم درست هست یا نیست.
«ما» بهعنوان جامعه همواره ترجیح میدیم بدیای در کار نباشه و همواره سوگیریهایی وجود داره.
افراد مخالف نظام زنستیزانهٔ کشور ناخودآگاه به طرف ضد متهم به تجاوز کشیده میشن و توی این یه زمینهٔ خاص، افرادی که مخالف حکومت باشن اقدام میکنن به دفاع از شخص متهم چون فکر میکنن که مظلوم واقع شده این وسط و برای رد گم کنی از اتفاق دیگری افتاده توی هچل.S.daniyal hosseiny حرفت درست ولی من کلا منظور دیگهای داشتم

️ -
انجمن برای شما هم از حساب کاربری میپره بیرون؟
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
انجمن برای شما هم از حساب کاربری میپره بیرون؟
-
Zahra.HD بعله متوجهم
متوجه اینم هستم که هزاران تجاوز و جرم های دیگه علیه زنان صورت میگیره و هبچ مجازاتی در کار نیست
من خودم فن پژمانم و دوست نداشتمم ثابت شه چیزی ولی از کجا معلوم واقعا جرمی انجام نداده و الکی رد نکردن اتهامشو؟Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD بعله متوجهم
متوجه اینم هستم که هزاران تجاوز و جرم های دیگه علیه زنان صورت میگیره و هبچ مجازاتی در کار نیست
من خودم فن پژمانم و دوست نداشتمم ثابت شه چیزی ولی از کجا معلوم واقعا جرمی انجام نداده و الکی رد نکردن اتهامشو؟اینهمه شکاک بودن برا ایندت خوب نیستا
پسفردا ازدواج کردی میخوای چیکار کنی -
-
Zahra.HD این صحبت و موضوع خیلی واضح و مشخصه فکر میکنم منظور منم متوجه شده باشی بعد ارسال پیامم پشیمون شدم میخواستم پاکش کنم ولی تایمش گذشته بود، میتونی جواب ندی میتونی هم جواب بدی ولی من با احترام ادامه نمیدمش

️ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
خداروشکر تهمت شکاک بودنم خوردیم

اخه میگی از کجا معلوم واقعا بیگناه بوده
-

Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

من یه سوال ساده پرسیدم اونم با توجه به سابقه جرائم و تو به من تهمت شکاک بودن زدی درحالی که هیچ شناختی نسبت به من نداشتی
بعد وقتی که من میام میگم از کجا معلوم اونم وقتی که انقد کثیف و پول پرستانس همهی سیستم ها و دستگاه های این کشور میشم شکاک و تهمت زن و قضاوت گر؟ -

من یه سوال ساده پرسیدم اونم با توجه به سابقه جرائم و تو به من تهمت شکاک بودن زدی درحالی که هیچ شناختی نسبت به من نداشتی
بعد وقتی که من میام میگم از کجا معلوم اونم وقتی که انقد کثیف و پول پرستانس همهی سیستم ها و دستگاه های این کشور میشم شکاک و تهمت زن و قضاوت گر؟ -
Blue28
سابقه جرائم چیه
هانی کرده که نیست
پژمان جمشیدیهDexterMoreRight
پژمان جمشیدیه
یوسف پیامبر که نیست -
DexterMoreRight
پژمان جمشیدیه
یوسف پیامبر که نیست -
توام موفق باشی مردناپاکانگار

-

بعد وقتی که من میام میگم از کجا معلوم اونم وقتی که انقد کثیف و پول پرستانس همهی سیستم ها و دستگاه های این کشور میشم شکاک و تهمت زن و قضاوت گر؟
|
شعردانه