هرچی تودلته بریز بیرون7
-
مهدی کاووسی ...یادته چقدر باهم درمورد مسائل جزئی روز حرف میزدیم؟
-
اینور که چقدر شبیه تصوارتم بود ....
و ایناز که چقدر با تصورم فرق داشت
-
الان کجااییمم
-
فرهاد اهنگ میخوند .حمید اقا ساز میزد .جهاد خانم همیشه از کتابای مرجع شیمی حرف میزد البته وقتی داشت با ماشینش رانندگی میکرد

-
ایدا چقدر اینجا بود ....البته همون زمان هم زیر ابی بود....
-
فاطمه خانم از زمانی که من یادمه همه پیاما رو لایک میکرد ...قشنگ میتونم بگم نصف اعتبار من از لایک های ایشونه....
-
ماهیلن از ماه دوم تا یسال باهام قهر کرد ولی الان یکی از بهترین دوستای مجازیمه...

-
_ Reza _
فارغ از شوخی فرصت خیلی خوبی هست برای اینکه شروع کنید یه مهارت یاد بگیرید. قطعا دو سه ماه واسه هیچ کاری کافی نیست. اما اگه الان شروع کنید و بگردید دنبال اون کار یا هنری که علاوه بر پزشک شدن میخواهید بلد باشین، خیلی موقعیت خوبیه
یک نکته اضافه کنم: خواب و استراحت ذخیره کنید🫠
-
فاطمه خانم از زمانی که من یادمه همه پیاما رو لایک میکرد ...قشنگ میتونم بگم نصف اعتبار من از لایک های ایشونه....
-
درگیر چالش های زندگی شدیممم

-
نیلای خانم هم توی لایک کردن پیاما واقعا از هیچ چیز دریغ نکرد....
-
_ Reza _
مهارت ها کامپیوتری یادبگیریداگر بازی می خوایید شطرنج اگر دوست دارید یادبگیرید
یا اگر بلدید مهارت تون ببرید بالا البته اگر علاقه داریددوره ها اموزشی مرتبط با رشته رو پیدا کنید کنار درس ها پیش ببرید
تلگرام فیلم ها اموزشی هست که کمکتون کنهکتاب صوتی واقعا کتاب دنیا جدیدی رو ادم باز میکنه
ورزشتونم که هست
دیگه انقدر زمان زود میگذره دیگه درگیر درسا میشید
چیز مهمی که خیلی نیازه تو دانشگاه زبان ه زبان انگلیسی تون برنامه بریزید و تو طول تحصیل قوی اش کنیداینا به ذهنم رسید
-
_ Reza _
فارغ از شوخی فرصت خیلی خوبی هست برای اینکه شروع کنید یه مهارت یاد بگیرید. قطعا دو سه ماه واسه هیچ کاری کافی نیست. اما اگه الان شروع کنید و بگردید دنبال اون کار یا هنری که علاوه بر پزشک شدن میخواهید بلد باشین، خیلی موقعیت خوبیه
یک نکته اضافه کنم: خواب و استراحت ذخیره کنید🫠
-
Mehrsa 14 اینو که گفتید یه فکر خوب به سرم زد...حالا شاید بهتر باشه اینجا نگم چون ممکنه یه خرده گارد گرفته بشه ولی خب من اینکاره ام
دمت گرم 
-
Mehrsa 14 هنوزم که هنوزه شما برام با پروف قبلیتون تداعی میشین...(دورفیق صمیمی دوش به دوش هم)🥲 و چقدر اون پروف اینجا بهم حس دلگرمی میداد...
|
شعردانه