هرچی تودلته بریز بیرون7
-
M.an فکر میکردم از همون بچگی مدیر به دنیا اومدید دیدید بعضیا انگار از بچگی پیر بودن همین حس رو به شما دارم

-

از سگ کمترم بذارم شب امتحان
همچنان من : -

-
Infinitie. A ارهههه خیلیام وحشتناک بود، استخون شاق پاش قشنگ دیده میشد. کلا داخلی خیلی بوی بدی میده ماسکم که میزنی انگار دارن خفهت میکنن. بعد تازه من نکه خیلی فضولم وقتی با همراهیا درباره ویزیت کارشناس زخم صحبت میکنن گوش میدم ببینم کی میاد منم برم باهاش

Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A ارهههه خیلیام وحشتناک بود، استخون شاق پاش قشنگ دیده میشد. کلا داخلی خیلی بوی بدی میده ماسکم که میزنی انگار دارن خفهت میکنن. بعد تازه من نکه خیلی فضولم وقتی با همراهیا درباره ویزیت کارشناس زخم صحبت میکنن گوش میدم ببینم کی میاد منم برم باهاش

آره دقیقا
خوبه این خیلی خوبه
کنجکاو بودن چیز خیلی باحالیه -
Infinitie. A
officer k
Nilay
میشه یه نفر نیدل بشه بدونه اینکه دردی حس کنه؟
منو دوستم رفتیم بر یکی bs بگیریم بعد آقای خدماتی میخواست بیاد تو من خوردم به دوستم، دوستم گفت حس کرده سوزن لانست گیر کرده به یه جاییم. میترسم رفته باشه تو بدنم. حالا پروندهشو نگا کردم ولی خب بازم ترسیدم یکمMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
officer k
Nilay
میشه یه نفر نیدل بشه بدونه اینکه دردی حس کنه؟
منو دوستم رفتیم بر یکی bs بگیریم بعد آقای خدماتی میخواست بیاد تو من خوردم به دوستم، دوستم گفت حس کرده سوزن لانست گیر کرده به یه جاییم. میترسم رفته باشه تو بدنم. حالا پروندهشو نگا کردم ولی خب بازم ترسیدم یکمواکسن🫴
همین الان که ترم دو هستین، برید واکسن هپاتیت رو بزنید، تیتر آنتی بادی بگیرید، که خیالتون تا حد زیادی از نیدل شدن راحت باشه -
officer k آخه پرستار بخش گفت مبنارو بر این میزاریم که مریض بیماری داره یعنی ممکنه داشته باشه و تو پرونده قید نشه. برای همون یکم نگران شدم
officer k آخه پرستار بخش گفت مبنارو بر این میزاریم که مریض بیماری داره یعنی ممکنه داشته باشه و تو پرونده قید نشه. برای همون یکم نگران شدم
اتفاقا منم اولین باری که نیدل شدم، اطرافم یه متخصص عفونی بود
(یه جایی بود که به بیمار دسترسی نداشتیم)
گفت بیخودی استرس نده، مهم ترین مسئله وجودِ بیماریه، که ما ازش خبر نداریم
در نتیجه گفت نگران نباش
اون موقع من آمپول ای ام زده بودم به بیمار و نیدل رفت تو کف دستم

حدود یه سال بعد از اولین واکسنم بود و اینطور شدم(تابستون ترم ۴ به ۵ بود)
بعد از اتفاق رفتم تیتر آنتی بادی گرفتم ببینم بدنم مقاوم بوده یا نه و آنتی ژن چک کردم، ببینم بیمار شدم یا نه
آنتی بادی بالای ۱۰، کافیه میگیم مقاومت داره شخص به هپاتیت
برای من ۳۰۰ بود
و راحت شدم
شمام خودتو راحت کن از الان
اینقد این مسئله نیدل شدن ممکنه پیش بیاد براتون که حد نداره
همین کاراموزی بهداشت که این ترم یا ترمای بعد میرید، برید واکسن هپاتیت رو ۰، ۱، ۶ بزنن براتون
بعد یه ماه دوماه هم برید تیتر بگیرید که خیالتون راحت باشه -
-
دارم دستی دستی خودمو هدر میدم
ینی صرفا دارم ی مسیری که مشخص شده رو میرم و این وسط نمیام ی مسیر دیگه باز کنم و اونم رشد بدم
صرفا چون ی خستگی کهنه ای تو وجودمه0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دارم دستی دستی خودمو هدر میدم
ینی صرفا دارم ی مسیری که مشخص شده رو میرم و این وسط نمیام ی مسیر دیگه باز کنم و اونم رشد بدم
صرفا چون ی خستگی کهنه ای تو وجودمهپرفکتو
-
اتفاقا منم اولین باری که نیدل شدم، اطرافم یه متخصص عفونی بود
(یه جایی بود که به بیمار دسترسی نداشتیم)
گفت بیخودی استرس نده، مهم ترین مسئله وجودِ بیماریه، که ما ازش خبر نداریم
در نتیجه گفت نگران نباش
اون موقع من آمپول ای ام زده بودم به بیمار و نیدل رفت تو کف دستم

حدود یه سال بعد از اولین واکسنم بود و اینطور شدم(تابستون ترم ۴ به ۵ بود)
بعد از اتفاق رفتم تیتر آنتی بادی گرفتم ببینم بدنم مقاوم بوده یا نه و آنتی ژن چک کردم، ببینم بیمار شدم یا نه
آنتی بادی بالای ۱۰، کافیه میگیم مقاومت داره شخص به هپاتیت
برای من ۳۰۰ بود
و راحت شدم
شمام خودتو راحت کن از الان
اینقد این مسئله نیدل شدن ممکنه پیش بیاد براتون که حد نداره
همین کاراموزی بهداشت که این ترم یا ترمای بعد میرید، برید واکسن هپاتیت رو ۰، ۱، ۶ بزنن براتون
بعد یه ماه دوماه هم برید تیتر بگیرید که خیالتون راحت باشهInfinitie. A ترم سهام

تیتر هپاتیتم ۱۵ بود، برام واکسن نزدن
عه خب مال منم بالای ۱۰عه پس خوبه دیگه -
اما سعی کن برای این خستگیه یه کاری بکنی
چون رفته رفته خیلی بیشتر میشه...و بله کاش اینو وقتی ۲۰ سالم بود میدونستم
شایدم ۲۰ سالگی اصلا احساس خستگی نداشتم نمیدونم
اما الان...M.an در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اما سعی کن برای این خستگیه یه کاری بکنی
چون رفته رفته خیلی بیشتر میشه...و بله کاش اینو وقتی ۲۰ سالم بود میدونستم
شایدم ۲۰ سالگی اصلا احساس خستگی نداشتم نمیدونم
اما الان...هممم
نمیدونم
خیلی وقته نمیدونم -

|
شعردانه

ولی خب نمیگم
):