هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هست =))))
-
ولی من نجف آباد اصفهانم.

️ -
دانشگاه ماشالا همه یه کانال زدن یه گروه زدن معلوم نیست کی داره چی میگه
تو یه گروه چاروین نوه داروین داره حرف میزنه بقراط نوه سقراط داره حرف میزنه
یه گروه دیگه جزوه میفرستن مطالب علمی میفرستن دوازده شب میشه بحث چای و یوزازسیف و …
گروه دیگه استاد قاطی بچه ها شده اینو ریمو میکنن اونو ریمو میکنن باید حواست باشه گاهی پیامی بدی خدای ناکزده ریمو بشی
جالبه -
Zahra.tg
تو مورد دلخواه در شهر دلخواه بگو. =)))))S.daniyal hosseiny تبریز

-
ولی من نجف آباد اصفهانم.

️S.daniyal hosseiny ممنون

-
نوه فروید اسمشو چی گذاشتن یادم رفته
-
همه رفتن یهو
-
S.daniyal hosseiny تبریز

Zahra.tg
باید توی دفترچه بگردم

-
Zahra.tg
باید توی دفترچه بگردم

S.daniyal hosseiny شما از من بدترین که

-
هوووف بخوابیم...
-
Zahra.tg نمیدونم ولی اونقد برام اهمیت نداره طرف چی بگه یا مثلا راجبم چطور فکر کنه بیشتر خودم به خودم گیر میدم دوس دارم به اون چیزی که توی ذهنم از خودم ساختم برسم...
عزت نفس رو که اوکیه واقعا چون همیشه خودمو لایق بهترینا میدونم اولی رو هم بنظر خودم اوکیه اون چیزی که شاید باعث بشه از خودم خرده بگیرم خجالت و کم رویی هست که خب قبلا شدید تر بود توی بچگیم خیلی زیاد بود ولی خودم خیلی سعی کردم بهترش کنم ولی خب چون ذاتیه هنوزم یه مقداری هست باید بهش غلبه کنم -
Zahra.tg نمیدونم ولی اونقد برام اهمیت نداره طرف چی بگه یا مثلا راجبم چطور فکر کنه بیشتر خودم به خودم گیر میدم دوس دارم به اون چیزی که توی ذهنم از خودم ساختم برسم...
عزت نفس رو که اوکیه واقعا چون همیشه خودمو لایق بهترینا میدونم اولی رو هم بنظر خودم اوکیه اون چیزی که شاید باعث بشه از خودم خرده بگیرم خجالت و کم رویی هست که خب قبلا شدید تر بود توی بچگیم خیلی زیاد بود ولی خودم خیلی سعی کردم بهترش کنم ولی خب چون ذاتیه هنوزم یه مقداری هست باید بهش غلبه کنم_ Reza _ سوال اینجاست چیزی که شما از خودتون تو ذهنتون ساختین یا جامعه ساخته؟!
مثلا اکثرا الان پزشکی رو فقط بخاطر جامعه دوست دارن قبول بشن جامعه برامون بولد کرده این رشته رو و ما هم فکر میکنیم علاقه داریم ولی وقتی بریم تهش میبینیم نه…
یه جور دنبال افتخار و تحسین مخفی بودنه
لایق بهترینا دونستن خودمون فرق داره با عزت نفس همون خجالت و کم رویی شاید -
با این حال بازم روی همه اینایی که گفتم یه بازنگری میکنم شاید کمک کرد حساسیتم روی خودم کاهش پیدا کنه
|
شعردانه