هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _
تن ما بوده.
بسهمونه.

-
و حل یرحم المغلوب الا الغالب
انت رب و انا المربوب
-
هعیییییییییی
زندگی چرا افتاد تو جاده
فاقد اهمیت -
سرما خوردگی و سرفه و...
حالم هم که بدتر شده
حال هیچی ندارم
چطور قرار چندین ساعت دوباره تو راه باشم تا برگردم دانشگاهکاش شنبه آزمایشگاه نداشتم
به خاطر یک آزمایشگاه باید برگردم
هعیییییییحیف که نمی تونم بیشتر خونه بمونم
دیگه میان ترم هام که شروع شدن ۲ تا شو دادیم کلی دیگه مونده اگر نمیومدم تا بهمن دیگه فرصت مناسبی نداشتم -
چرا باید این وقت شب یاد عرب ها بیفتم و اون حرف سمم

S.daniyal hosseiny_ Reza _
خیره انشاءالله
🤌
-
Masoumeh.sh
(نشان ایهام داشت)S.daniyal hosseiny ولی من دلم شکست
️
-
واقعا نمیفهمم چرا یه نفر باید بره زیر بار یه عالمه قسط یا پدر مادرش،شوهرش و ..... رو مجبور کنه که من حتما باید گوشیم آیفون باشه
انگار آیفون نداشته باشی یعنی یه چیزی کم داری
اگه آیفون نداری اصلا گوشیتو تو جای عمومی در نیار
اره خوبه ولی وقتی باید همچین هزینه ای کنی که چند برابرشو در بیاری درامدت از قیمت اون گوشی خیلی بالاتر باشه -
این شامل عمل بینی ام میشه
-
خدا بزنه به کمر باعث و بانی کندل ساعت ۱۱...
به زمین گرم بخوری
-
حوصله زندگی رو ندارم
حالم بده
خستم
چقدر دیگه تحمل کنم؟
چرا حالم خوب نیست
چرا
-
با این حال نزار با این نفسی که به سختی میاد
باید برای یک آزمایشگاه لعنتی برم دانشگاه
لعنت به از فیزیک -
واقعا نمیفهمم چرا یه نفر باید بره زیر بار یه عالمه قسط یا پدر مادرش،شوهرش و ..... رو مجبور کنه که من حتما باید گوشیم آیفون باشه
انگار آیفون نداشته باشی یعنی یه چیزی کم داری
اگه آیفون نداری اصلا گوشیتو تو جای عمومی در نیار
اره خوبه ولی وقتی باید همچین هزینه ای کنی که چند برابرشو در بیاری درامدت از قیمت اون گوشی خیلی بالاتر باشهMasoumeh.sh جوابش ساده هست...کمبود اعتماد به نفس و حس کافی بودن! طرف اونقدر خودش رو دارای نقص میبینه که میخواد با آیفون و عملای غیر ضروری نقصای خودش رو پوشش بده!
اونی که خودش رو ارزشمند و کافی میدونه و اعتماد به نفس داره میدونه که اعتبار و ... به قیافه و این موارد نیست! -
Masoumeh.sh جوابش ساده هست...کمبود اعتماد به نفس و حس کافی بودن! طرف اونقدر خودش رو دارای نقص میبینه که میخواد با آیفون و عملای غیر ضروری نقصای خودش رو پوشش بده!
اونی که خودش رو ارزشمند و کافی میدونه و اعتماد به نفس داره میدونه که اعتبار و ... به قیافه و این موارد نیست!چرا یه لحظه حس نویسنده کتابای دینی رو گرفتم

|
شعردانه

🩵🩵🩵