هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Batman داداش دانشگاه تبریز همیشه آخرین دانشگاهیه که اطلاعیه میده ، و همیشه هم مایل به تعطیل نکردنه
زمان جنگ مشهد اون طرف کشور بود تعطیل کرد تبریز نهmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Batman داداش دانشگاه تبریز همیشه آخرین دانشگاهیه که اطلاعیه میده ، و همیشه هم مایل به تعطیل نکردنه
زمان جنگ مشهد اون طرف کشور بود تعطیل کرد تبریز نهببین دیگه دانشگاه ما چیه که منتظر خبر تعطیلی تبریز میمونه

-
این پست پاک شده!
-
Batman شما تعطیلیتون مجزا نیست ؟
کلا علوم پزشکی مستقله ، برای خودتون سلف دارید خوابگاه دارید سرویس دارید دیگه کلا همه چیز جداستاین پست پاک شده! -
یه لحظه از بتمن بودن خارج شدم برگشتم

-
mahdi.ek شنبه یکشنبه تعطیل نشه تعطیل نمیشه...
۲۱۰ شاخص آلودگیه... ما هم گاز سوزیم خب
البته امروز دکتر گفت برای این که مصرف گاز کنترل بشه باید کولر های گازی جمع بشه و برقی به جاش نصب بشه ایشالا که خیره... -
البته امروز دکتر گفت برای این که مصرف گاز کنترل بشه باید کولر های گازی جمع بشه و برقی به جاش نصب بشه ایشالا که خیره... -
Batman البته اینا کلا تعادل ندارن
یبار دقیقا ساعت ۷ اعلام کردن تعطیله

اینقدر دیر اعلام کردن سرویسا دایر بودن من رسیده بودم دانشگاه -
mahdi.ek یبار یادم نمیره نصف بچه ها در دانشکده بودن یهو پیام اومد تعطیل شده ما هم دیر کرده بودیم خوابگاه داشتیم لباس میپوشیدیم که یهو گفتن نرید تعطیله برگشتیم همونو خوابیدیم

|
شعردانه