هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هعی برم فارمامو بخونم :((((
-
_ Reza _ خیلی مریضی بدی هست ادمو تا بدترین شرایط می بره
منممتاسفانه انقدر حالم بد بود که فقط می خواستم از شر این درد خلاصه شم
ولی ادمنباید ناشکری کنه
با هرحال مدتیه باید طول درمانش بگذره هرچند خیلی سختهحرفتون درسته ولی الان حالشون خوب نیست دارن این طور میگن
من شب تو بیمارستان باهنر پرستار ه می گفتمفقط یک می بام بزن تموم شه بره

واقعا پشیمونم از حرفی که می زنم اما حال و روزمدست خودم نبود درست
jahad_121 نمیدونم بیماری که میگی چیه ولی خب مهدی میگه سرماخوردم هممون سرما میخوریم و یکی دو روز اره حالمون سرجا نیست ولی سریع خوب میشیم بیماری ناعلاجی هم ک نیست

خودمونم یه حرفی داریم وقتی اینطور اتفاقاتی میفته میگی خوشالکی مرد ( خوش به حال اون کسی که مرده ) و درکل از ته دل گفته نمیشه صرفا برای وخیم بودن حال
-
jahad_121 نمیدونم بیماری که میگی چیه ولی خب مهدی میگه سرماخوردم هممون سرما میخوریم و یکی دو روز اره حالمون سرجا نیست ولی سریع خوب میشیم بیماری ناعلاجی هم ک نیست

خودمونم یه حرفی داریم وقتی اینطور اتفاقاتی میفته میگی خوشالکی مرد ( خوش به حال اون کسی که مرده ) و درکل از ته دل گفته نمیشه صرفا برای وخیم بودن حال
-

_ Reza _ نه این سرما خوری هست یک جوری نمی دونم
ولی انگار یک ویروس بده پخش شده
متاسفانه چندین روز خیلی ادمو از پا می ندازه
مثل اون معمولی ها همیشه نیستمن اونا هفته ها قبل گرفته بودم با یک سرم و دارو اوکی شد
ولی این دفعه چندین بار زیر سرم بودم کلی آمپول تو سرم بهمزدنو خیلی دارو هنوز خوب نشدم
یک نوع کرونا جدید شاید چون اولش انگار گلو زخم شده
و خیلی درد داشت به طور که فکر می کردم به خاطر گاز ها و ماده ها آزمایشگاه بود چون اون روز که مریض شدمصبحش آزمایشگاه داشتم یکم ماده ها اذیتمون کرده بودبعد دیگه بعد چندین بار دکتر و بیمارستان رفتم فهمیدم یک ویروس و بدجور ریه هامو درگیر کرد دیگه تب و لرز و سردرد و سرگیجه و افت فشار و....
ولی نمی دونم بهش چی بگممیگم سرما خوردگی

درسته ان شاالله که همون سرما خوردگی معمولی گرفته باشن و چیز خاصی نباشه ولی اگر این ویروس ه باشه واقعا بد ادمو عذاب میده
دیگه اینا هم بخشی از زندگی میگذره می تونم ان شاالله به لطف خدا به خیر میگذره -
_ Reza _ اینی که جدیدا شیوع پیدا کرده سرماخوردگی نیست، آنفولانزاس خیلیییییام بیماری بدیعه.
-

_ Reza _ ولی اینکه از ته دل گفتن هم اگر به خاطر حال بد ناشی از این بیماری باشه من حق میدم
چون خودماین درد و کشیدم شب که منو میبردن بیمارستان تو راه می گفتم خداکنه تموم بشهمتاسفانه

خیلی حالم بد انقدر ادم دیگه حالش بد میشه نفس با سختی میاد و میره که دیگه ممکنه بگیم کاش تموم شا بره دیگه درد نکشیم
واقعاااا سلامتیی از همه چی همه چی مهم تره
-

اصلا اینا به کنار،اثرات به جا مونده از اون دوران که الانمونو تحت تاثیر میذاره چی؟
-
_ Reza _ اینی که جدیدا شیوع پیدا کرده سرماخوردگی نیست، آنفولانزاس خیلیییییام بیماری بدیعه.
-
_ Reza _ نه این سرما خوری هست یک جوری نمی دونم
ولی انگار یک ویروس بده پخش شده
متاسفانه چندین روز خیلی ادمو از پا می ندازه
مثل اون معمولی ها همیشه نیستمن اونا هفته ها قبل گرفته بودم با یک سرم و دارو اوکی شد
ولی این دفعه چندین بار زیر سرم بودم کلی آمپول تو سرم بهمزدنو خیلی دارو هنوز خوب نشدم
یک نوع کرونا جدید شاید چون اولش انگار گلو زخم شده
و خیلی درد داشت به طور که فکر می کردم به خاطر گاز ها و ماده ها آزمایشگاه بود چون اون روز که مریض شدمصبحش آزمایشگاه داشتم یکم ماده ها اذیتمون کرده بودبعد دیگه بعد چندین بار دکتر و بیمارستان رفتم فهمیدم یک ویروس و بدجور ریه هامو درگیر کرد دیگه تب و لرز و سردرد و سرگیجه و افت فشار و....
ولی نمی دونم بهش چی بگممیگم سرما خوردگی

درسته ان شاالله که همون سرما خوردگی معمولی گرفته باشن و چیز خاصی نباشه ولی اگر این ویروس ه باشه واقعا بد ادمو عذاب میده
دیگه اینا هم بخشی از زندگی میگذره می تونم ان شاالله به لطف خدا به خیر میگذرهjahad_121 چقدر سخت و دردناک بوده حق داری واقعا خیلی اذیت شدی ... الان بهتری ؟
خیلی علائمی که میگی شبیه کروناست خدانکنه بازم اونطور داستانی پیش بیاد واقعا هممون رو عذاب داد منم یکی دو روزه کمی بدن درد دارم حس میکنم قراره مریض بشم -
_ Reza _ ولی اینکه از ته دل گفتن هم اگر به خاطر حال بد ناشی از این بیماری باشه من حق میدم
چون خودماین درد و کشیدم شب که منو میبردن بیمارستان تو راه می گفتم خداکنه تموم بشهمتاسفانه

خیلی حالم بد انقدر ادم دیگه حالش بد میشه نفس با سختی میاد و میره که دیگه ممکنه بگیم کاش تموم شا بره دیگه درد نکشیم
واقعاااا سلامتیی از همه چی همه چی مهم تره
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate اومده چکار کنه ینی
شاید خواسته اکسشو چک کنه(اکسش صندلیه)
-
jahad_121 چقدر سخت و دردناک بوده حق داری واقعا خیلی اذیت شدی ... الان بهتری ؟
خیلی علائمی که میگی شبیه کروناست خدانکنه بازم اونطور داستانی پیش بیاد واقعا هممون رو عذاب داد منم یکی دو روزه کمی بدن درد دارم حس میکنم قراره مریض بشم_ Reza _ اره خداکنه کسی اینو نگیره واقعا بیماری سختی هست
اره متاسفانه انقدر بد بود که من تو راه برگشت دانشگاه بودمدیگه هنوز نرسیده بودم
چون تو راه حالم هی بدتر شده بود دیگه از در دانشگاه خود سرویس بیمارستان دانشگاه بردنمبیمارستان تا ۱ شب طول کشید و..اره خداروشکر الان از روز های قبل خیلی بهتر انگار از مرگ نجات پیدا کرم
ممنونم
خیلی مراقبت کنید به غذا و تقویت بدنمون اهمیت بدید که نگیرید چون توانی برای ادم نمی زاره
ان شاالله که سلامت باشید

-
واقعا خداکنه مثل کرونا نباشه فعلا که انگار داره پخش میشه
-
_ Reza _ اره خداکنه کسی اینو نگیره واقعا بیماری سختی هست
اره متاسفانه انقدر بد بود که من تو راه برگشت دانشگاه بودمدیگه هنوز نرسیده بودم
چون تو راه حالم هی بدتر شده بود دیگه از در دانشگاه خود سرویس بیمارستان دانشگاه بردنمبیمارستان تا ۱ شب طول کشید و..اره خداروشکر الان از روز های قبل خیلی بهتر انگار از مرگ نجات پیدا کرم
ممنونم
خیلی مراقبت کنید به غذا و تقویت بدنمون اهمیت بدید که نگیرید چون توانی برای ادم نمی زاره
ان شاالله که سلامت باشید

|
شعردانه