هرچی تودلته بریز بیرون7
-
فرض کنید، مسئول کتابخونه هستید
بعد، خب خیلی هم روی کتاب ها حساسی، کتابخونه پرفکتیه، و دوست داری همه چی سر نظم باشه
ساکت باشه، درسته عمومیه ولی خب قانون داره، کتابا تا نخورن، پاره نشن، سالم امانت داده و پس گرفته بشن
خب
حالا شما میای میبینی چندین نفر هستن
که خیلی ببخشید، مثل گاو، میان با کتابا برخورد میکنن
همینطوری میندازن کتابارو، ترتیب قفسه هارو به هم میزنن، تو کتابخونه سر و صدا میکنن، کلا آداب اجتماعی یه همچین جایی رو یاد نگرفته درست
سوال اینجاست
شما به عنوان مسئول چیکار میکنی؟
دوست دارم نظراتتون رو بدونم
Infinitie. A تذکر
گوش نداد جریمه
بازم گوش نداد گرفتن کارت و خداحافظی
البته قبل همه اینا حتما رو یه برگه ای چیزی مینویسم که این قانون هارو باید تو کتابخونه رعایت کنید -
Masoumeh.sh دلیلش هم اینه که جامعه ای که نتونه به اون معیار های واقعی رفاه و آسایش برسه میره سراغ سرخوشی های موقتی! طرف میبینه نمیتونه خونه بخره ولی میتونه آیفون داشته باشه میره سراغ این که با اون آیفونه فعلا خوش باشه و پزش رو بده!
متاسفانه چند تا عامل مث کمبود اعتماد به نفس و زیاد شدن الگو های فرهنگی غلط و اوضاع بد اقتصادی باعث شده این وضعیت پیش بیاد...بله خیلی چیزا اثر داره تو این رفتار
-
Masoumeh.sh
دلت سوسولههمینه که هست دیگه
-
فرض کنید، مسئول کتابخونه هستید
بعد، خب خیلی هم روی کتاب ها حساسی، کتابخونه پرفکتیه، و دوست داری همه چی سر نظم باشه
ساکت باشه، درسته عمومیه ولی خب قانون داره، کتابا تا نخورن، پاره نشن، سالم امانت داده و پس گرفته بشن
خب
حالا شما میای میبینی چندین نفر هستن
که خیلی ببخشید، مثل گاو، میان با کتابا برخورد میکنن
همینطوری میندازن کتابارو، ترتیب قفسه هارو به هم میزنن، تو کتابخونه سر و صدا میکنن، کلا آداب اجتماعی یه همچین جایی رو یاد نگرفته درست
سوال اینجاست
شما به عنوان مسئول چیکار میکنی؟
دوست دارم نظراتتون رو بدونم
Infinitie. A آقا رعایت کن این چه وضعشه شما یاد نگرفتی اینجا باید سکوت رو رعایت کنی ؟ نظم قفسه هارو لطفا به هم نزنید همونطور که بودن سرجاشون قرار بدید. اگه رعایت نکنن اسمشون رو از لیست حذف میکنم و کتاب نمیدم. قبل از استفاده هم همه چیزو براشون توضیح میدم که باید امانت دار باشن پ همونجوری ک گرفتن به موقع تحویل بدن
-
واقعا رفیقم دیوونه شده بابا چرا اینطور میکنه

یکماهه نه جواب منو میده نه سین میکنه نه میگه چشه الانم پروف گذاشته با بیو ( یه بغض شکسته رفیق گلوم شد ) لعنتییی خب نمیدونی من گردن گیرم بالاست الان همش فکر میکنم خودم یکاری کردم درحالیکه هرچی فکر میکنم مطمئنم هیچ اقدام بدی نداشتم ولی نمیدونم چشه -
واقعا رفیقم دیوونه شده بابا چرا اینطور میکنه

یکماهه نه جواب منو میده نه سین میکنه نه میگه چشه الانم پروف گذاشته با بیو ( یه بغض شکسته رفیق گلوم شد ) لعنتییی خب نمیدونی من گردن گیرم بالاست الان همش فکر میکنم خودم یکاری کردم درحالیکه هرچی فکر میکنم مطمئنم هیچ اقدام بدی نداشتم ولی نمیدونم چشه -
_ Reza _ پناه بر خدا، اولا که ببخشید ریپ میزنم رو تودلیت دوما با پسری که از اینکارا میکنه همون بهتر که قطع ارتباط کنی. آخرالزمان شده
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنه -
jahad.20 همین بهتر که نگاه نمیکنید بنظرم همین روند رو ادامه بدید
راستی شما پرستاری میخونید اگه اشتباه نکنم درسته ؟ -
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنه_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنهببخشید که دخالت میکنم
اصلا شما بدترین کار جهان هم کرده باشی این آدم 27 سالشه اونقدری بالغ هست که بدونه چجوری رفتار کنه...درستش اینه حتی اگه از شما ناراحته بیاد بگه یا دیگه اوجش بلاک کنه
انگار خودشو لوس کرده... -
سلام بر ملت عزیز و گرامی
-
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنه_ Reza _
وقت بده رضا. یا واقعا تقصیر تو نیست و درگیری ذهنیای داره که میخواد خودش حلش کنه که هیچ.
یا طرفت بچهبازی داره درمیاره که بازم تقصیر تو نیست و هیچ.
مسئول حدس زدن ذهنیات دیگران و بزرگ کردنشون نیستی... -
نمیدونم چرا بعضیا پسوندشونو دوست ندارن یعنی نمیخوان پسوندی داشته باشن...
|
شعردانه