هرچی تودلته بریز بیرون7
-
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A تذکر
گوش نداد جریمه
بازم گوش نداد گرفتن کارت و خداحافظی
البته قبل همه اینا حتما رو یه برگه ای چیزی مینویسم که این قانون هارو باید تو کتابخونه رعایت کنیددرست
احساس میکنم به اون پوینتی که میخواستم برسم، نمیرسم
مثالم ایراد داره
ولی این پیشنهاد رو منم هستمInfinitie. A ما یه استادی داشتیم تو رو میبینم یاد اون میفتم همیشه از این جور بحثا میکرد سر کلاس
البته مرتبط با درسمون یه سوال میپرسید هرکی باید نظرشو میداد -
منم بدون فیلترشکن میاد سیم کارت سفید دارم و خودم خبر ندارم
️
-
هعییی
هعی
صبر کن -

-
آدم هیچوقت طعمِ بعضی از اشکها را فراموش نمیکند...
-
-
بسیاری رهگذران که جمع خوب دوستانه خوابگاه یا دانشگاهمان را میبینند، از سر دلسوزی، «بعدا حسرت این روزها را خواهید خورد! قدر بدانید!» را برای رفع عذاب وجدان میاندازند و با نگاه پر غبطه میگذرند...
اما سوال هولناکی که بعد از این اتفاقات در ذهنم میتازد «چطور قدرش را بدانم؟» است...
که خود رهگذران هم در پاسخ این سوال همسان نیستند. گاهی نظرشان «عشق و حال کن و خوش بگذرون» و گاهی «خوب درس بخون تا موفق شی» است و گاهی...
و خودم نیز نمیدانم «قدر دانستن» دقیقا یعنی چه. سوالی که «زود» پیدا کردن جوابش خیلی حیاتیست.بچهها! نظر شما در این باره چیه؟
ممنون میشم هرکس که این پیام رو میبینه، اگر دوست داره نظرش رو بگه
-
بسیاری رهگذران که جمع خوب دوستانه خوابگاه یا دانشگاهمان را میبینند، از سر دلسوزی، «بعدا حسرت این روزها را خواهید خورد! قدر بدانید!» را برای رفع عذاب وجدان میاندازند و با نگاه پر غبطه میگذرند...
اما سوال هولناکی که بعد از این اتفاقات در ذهنم میتازد «چطور قدرش را بدانم؟» است...
که خود رهگذران هم در پاسخ این سوال همسان نیستند. گاهی نظرشان «عشق و حال کن و خوش بگذرون» و گاهی «خوب درس بخون تا موفق شی» است و گاهی...
و خودم نیز نمیدانم «قدر دانستن» دقیقا یعنی چه. سوالی که «زود» پیدا کردن جوابش خیلی حیاتیست.بچهها! نظر شما در این باره چیه؟
ممنون میشم هرکس که این پیام رو میبینه، اگر دوست داره نظرش رو بگه
Reza-H هم درس بخون هم عشق و حال کن
از همه جای دانشگاه استفاده کن
مال ما مثلا استخرش و باشگاهاش رایگانه، بچه های فارغالتحصیل میگن تا میتونید استفاده کنید بیرون گرون شده
درس هم همون سر کلاس و روزی یکم بخونید ریز ریز
بقیهش وقت گذروندن با بچه ها و جاهای مختلف دانشگاه مثل تشکل ها و .. -
Reza-H هم درس بخون هم عشق و حال کن
از همه جای دانشگاه استفاده کن
مال ما مثلا استخرش و باشگاهاش رایگانه، بچه های فارغالتحصیل میگن تا میتونید استفاده کنید بیرون گرون شده
درس هم همون سر کلاس و روزی یکم بخونید ریز ریز
بقیهش وقت گذروندن با بچه ها و جاهای مختلف دانشگاه مثل تشکل ها و ..
|
شعردانه