هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بسیاری رهگذران که جمع خوب دوستانه خوابگاه یا دانشگاهمان را میبینند، از سر دلسوزی، «بعدا حسرت این روزها را خواهید خورد! قدر بدانید!» را برای رفع عذاب وجدان میاندازند و با نگاه پر غبطه میگذرند...
اما سوال هولناکی که بعد از این اتفاقات در ذهنم میتازد «چطور قدرش را بدانم؟» است...
که خود رهگذران هم در پاسخ این سوال همسان نیستند. گاهی نظرشان «عشق و حال کن و خوش بگذرون» و گاهی «خوب درس بخون تا موفق شی» است و گاهی...
و خودم نیز نمیدانم «قدر دانستن» دقیقا یعنی چه. سوالی که «زود» پیدا کردن جوابش خیلی حیاتیست.بچهها! نظر شما در این باره چیه؟
ممنون میشم هرکس که این پیام رو میبینه، اگر دوست داره نظرش رو بگه
Reza-H
سوال خوبی پرسیدی
من هم همیشه میشینم میگم چی میشه که من باید در آینده بگم یادش بخیر این موقع فلان با اینکه الان میدونم این استرس رو دارم این مشکل رو دارم این خطا هستش از آینده وحشت دارم دقیقا چی این قسمت جذاب قراره بشه و به جوابش نمیرسم
در اصل یعنی این فکر من کمی تفاوت داره با چیزی که تو گفتی و اونم اینه که بعضیا اصلا دنبال این نیستن که برگردن به عقب و تغییرش بدن صرفا میگن هر آنچیزی که بود کاش دوباره تکرار میشد و یادش بخیر -
بسیاری رهگذران که جمع خوب دوستانه خوابگاه یا دانشگاهمان را میبینند، از سر دلسوزی، «بعدا حسرت این روزها را خواهید خورد! قدر بدانید!» را برای رفع عذاب وجدان میاندازند و با نگاه پر غبطه میگذرند...
اما سوال هولناکی که بعد از این اتفاقات در ذهنم میتازد «چطور قدرش را بدانم؟» است...
که خود رهگذران هم در پاسخ این سوال همسان نیستند. گاهی نظرشان «عشق و حال کن و خوش بگذرون» و گاهی «خوب درس بخون تا موفق شی» است و گاهی...
و خودم نیز نمیدانم «قدر دانستن» دقیقا یعنی چه. سوالی که «زود» پیدا کردن جوابش خیلی حیاتیست.بچهها! نظر شما در این باره چیه؟
Reza-H درود فراوان آقا رضا عزیز ای کاش امکان اپلود وویس وجود داشت و منم نظرمو میگفتم ولی درکل توی یه کلمه بخوام توصیفش کنم تعادل مهم ترین رکن هستش...
در لحظه بودن توی رشته ما خیلی مهمه همش به ۷ سال آینده طرح تخصص و.. فکر نکن همون دوره ای که داری سپری میکنی اونجایی که هستی حالا بیمارستان دانشگاه روستا شهر مهم نیست مهم اینه نهایت استفاده رو ببری ازش و در کنارش تایم برای خودت برای جوونیت بزاری طبیعت بری تفریح کنی مسافرت با رفقا بری توی شهر بگردی و... چون چندسال دیگه که سنت بالا میره نگی جوونیم صرف درس خوندن گذشت -
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A الان ولی هست

من والا سلامتی از یه فروپاشی روانی به یک فروپاشی روانی دیگه
️
️
تو چطوری ؟ چَکار میکنی؟اینام میگذره
فروپاشی روانی چرا
در حال خوندن و شیفت رفتن
انشاالله که به جای خوبی ختم به خیر شهInfinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A الان ولی هست

من والا سلامتی از یه فروپاشی روانی به یک فروپاشی روانی دیگه
️
️
تو چطوری ؟ چَکار میکنی؟اینام میگذره
️
️
فروپاشی روانی چراوالا عرض کنم که نمیدونم بخشی از من شدنه دیگه

اینکه تایم فورجه ها کمه مثلا
و استرس آینده رو میگرمدر حال خوندن و شیفت رفتن
اوضاع شیفت ها چطوره ؟رواله؟
انشاالله که به جای خوبی ختم به خیر شه
انشالله واقعا

-
f.nalist تورا چه شده یا فرزام!؟
-
_جوابم در برابر ۲۰ دقیقه وویس
+بله دقیقا همینطوره -
️
-
کاش آذربایجان غربی بودم و فردا تعطیل می بود
️ -
تجربه کن همه چیز جدید رو ورزش های مختلف رو کنسرت رو مسافرت با دوستات رو هر آنچیزی که شاید یه زمانی دیگه ذوق انجام شدنشونو نداشته باشی
من همیشه با خودم فکر میکنم چندین سال دیگه که پیرتر میشم اونقدری مثل الان انرژی ندارم و بیشتر دنبال آرامش هستیم دنبال یه گوشه دنج با یه چای با کلی خاطره از زمان جوونیمون
اونموقع دیگه شاید خوشتیپ و خوشگل نباشیم اونقدری سالم و سلامت نباشیم اونقدری قبراق نباشیم پس قدر تمام چیزایی که داریم رو بدونیم و همش به آینده فکر نکنیم -
f.nalist تورا چه شده یا فرزام!؟
nazanin.mirzai
یه موضعاتی که نمیشه انجمن گفت خانم دکتر

-
-
nazanin.mirzai
یه موضعاتی که نمیشه انجمن گفت خانم دکتر

-
Reza-H
سوال خوبی پرسیدی
من هم همیشه میشینم میگم چی میشه که من باید در آینده بگم یادش بخیر این موقع فلان با اینکه الان میدونم این استرس رو دارم این مشکل رو دارم این خطا هستش از آینده وحشت دارم دقیقا چی این قسمت جذاب قراره بشه و به جوابش نمیرسم
در اصل یعنی این فکر من کمی تفاوت داره با چیزی که تو گفتی و اونم اینه که بعضیا اصلا دنبال این نیستن که برگردن به عقب و تغییرش بدن صرفا میگن هر آنچیزی که بود کاش دوباره تکرار میشد و یادش بخیر -
Reza-H درود فراوان آقا رضا عزیز ای کاش امکان اپلود وویس وجود داشت و منم نظرمو میگفتم ولی درکل توی یه کلمه بخوام توصیفش کنم تعادل مهم ترین رکن هستش...
در لحظه بودن توی رشته ما خیلی مهمه همش به ۷ سال آینده طرح تخصص و.. فکر نکن همون دوره ای که داری سپری میکنی اونجایی که هستی حالا بیمارستان دانشگاه روستا شهر مهم نیست مهم اینه نهایت استفاده رو ببری ازش و در کنارش تایم برای خودت برای جوونیت بزاری طبیعت بری تفریح کنی مسافرت با رفقا بری توی شهر بگردی و... چون چندسال دیگه که سنت بالا میره نگی جوونیم صرف درس خوندن گذشت -
f.nalist بخدا اگه بدونی چقدر دلم میخواد از کارای تو سردربیارم
یه حرف رمزی میای میزنی تا یه هفته غیب میشی -
Reza-H مرزش اونجاهایی ست که وقتشو داری تایمی برای خودت اختصاص بدی ولی میمونی خونه تنبلی میکنی استراحت میکنی من بعد کنکور خودمو به خیلی از کارا مجبور میکنم حالا بازم تنبل هستم ولی سعی بر تجربه کردن خیلی از چیزا رو دارم به مرور زمان
زیاده روی در درس خوندن و کتاب خوانی و همینطور افراط در خوشگذرانی گذر از مرزه
|
شعردانه

چرا حس میکنم همه چی یادم میره