هرچی تودلته بریز بیرون7
-
شب و روزش یکی نیست
خوشی دوم نداره
غمش همیشگی نیست -
S.daniyal hosseiny
دادشم اومده خیلیی از اهنگها هایده رو ریخت رو گوشیم
بعد یک سری هاشو واقعا نه کیفیت خوبی داره نه اصلا می تونم درست گوش بدماما برسی شون که کردم عده زیاد دیگه اش خیلی قشنگ ن برام و کیف می کنم باهاشون
اما اون ها که حذف کردم رو واقعا به معین ترجیح نمی دماز یک سری از اهنگها معین خوشم میاد
خودمخیلی تعجب کردم که من که قبلا خیلی بیشتر لذت میبروم با اهنگها هایده اصلا یک تایمی کلا با دادشم فقط مینشستیم اهنگ ها شو گوش می دادیم
عجیب برام چی شد که امروز یک دفعه دیدم با یک سری هاشو ارتباط نمیگیرم
عجیبه نمی دونم چی شد
jahad_121
همین که سرگشتهای کفایت میکنه

️
خود من به نسبت تعداد، اگه از هایده دهتا دوست داشته باشم، از معین دوتا دوست دارم. -
jahad_121
همین که سرگشتهای کفایت میکنه

️
خود من به نسبت تعداد، اگه از هایده دهتا دوست داشته باشم، از معین دوتا دوست دارم. -
بعد از رحلت پیامبر هم مردم مدینه در اعتراض به گریههای زیاد حضرت زهرا میگفتن: لَقَد آذَیتِنا بِکَثرِة بُکَائِکِ اِمّا أن تَبکِی بِاللَّیلِ وَ اِمّا أَن تَبکی بِالنَّهارِ (تو با گریه هات ما رو آزار میدی! یا روز گریه کن یا شب!)...
-
ای که رویت چو گل و زلف تو چون شمشادست
جانـم آن لحظـه که غمگیـن تو باشـم شادست
:_)) -
امروز به طور کامل متوجه شدم که قراره حمال قهاری بشم
-
البته که اگر احیانا هم صاحب خانه یه سفره مفصل برای استفاده مهمونا پهن کرده باشه، کسی رو مجبور نمی کنند بشینه سر سفره :))
-
ولی اعصاب و حوصلشو دارم یا نه نمی دونم ولی اینو میدونم نباید کم کاری کنم و بر کنار بشم...
-
بر کنار شدن حکم مرگ داره برام
خوبیش اینه که یکی دو هفته بعد مسئولیت این شروع میشه ولی مسئولیت این از امشب و باید تا یکشنبه یه چیزی تحویل بدم
مطمئنم خیلی بزرگم میکنه این دو مسئولیت و دقیقا چیزیه که خودم می خواستم...
ولی بازم مسئولیت پذیری برنده میشه یا تنبلی خدا داند

|
شعردانه