هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _ خیلی سوال کلی پرسیدی ولی خب توی بهم ریختن ریتمهای قلب عوامل زیادیییی میتونه نقش داشته باشه مثلا استرس، دهیدراته شدن بدن، تب زیاد، مصرف محرکا مثل قهوه، یه سری از داروها مث ضدافسردگیا و ...
اگه بیشتر راهنمایی کنی بهتره، مثلن طرف چند سالشه، بیماری زمینهای داره، داروی خاصی مصرف میکنه، اخیرا چی خورده و ... -
هوفففففففففففففففف
هعیییییییی -
_ Reza _ خیلی سوال کلی پرسیدی ولی خب توی بهم ریختن ریتمهای قلب عوامل زیادیییی میتونه نقش داشته باشه مثلا استرس، دهیدراته شدن بدن، تب زیاد، مصرف محرکا مثل قهوه، یه سری از داروها مث ضدافسردگیا و ...
اگه بیشتر راهنمایی کنی بهتره، مثلن طرف چند سالشه، بیماری زمینهای داره، داروی خاصی مصرف میکنه، اخیرا چی خورده و ...Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اگه بیشتر راهنمایی کنی بهتره، مثلن طرف چند سالشه، بیماری زمینهای داره، داروی خاصی مصرف میکنه، اخیرا چی خورده و ...طرف پسرخاله خودمه ۱۹ سالشه قهوه میخوره ولی خیلی کم بیشتر بخاطر استرس هست چون قراره کنکور بده و یه سری مشکلات خانوادگی که این اواخر داشتن
بیماری زمینه ای نداره داروعم مصرف نمیکنه ولی میخواد پرانول مصرف کنه دوز کم میترسه هرروز مصرف کنه فشارش رو گفتم اندازه بگیره فشارسنج نداشتن گفتم نبضتو بگیر ۹۱ بود در دقیقه خوب بود -
سلام
کسی هست فیزیک میرحسینی ببینه؟ -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اگه بیشتر راهنمایی کنی بهتره، مثلن طرف چند سالشه، بیماری زمینهای داره، داروی خاصی مصرف میکنه، اخیرا چی خورده و ...طرف پسرخاله خودمه ۱۹ سالشه قهوه میخوره ولی خیلی کم بیشتر بخاطر استرس هست چون قراره کنکور بده و یه سری مشکلات خانوادگی که این اواخر داشتن
بیماری زمینه ای نداره داروعم مصرف نمیکنه ولی میخواد پرانول مصرف کنه دوز کم میترسه هرروز مصرف کنه فشارش رو گفتم اندازه بگیره فشارسنج نداشتن گفتم نبضتو بگیر ۹۱ بود در دقیقه خوب بود_ Reza _ خب این خیلی تخصصیعه، بهتره که با یه آدم مطمئنتر مشورت کنی ولییییی طبق آخرین چیزایی که من یاد گرفتم اولا تعداد نبضش اوکیه ولی برای بررسی دقیقتر بهتره تو ساعتای مختلف روز کنترل بشه مخصوصا سمع صدای قلب. ثانیا اگه بتونه استرسشو طبیعی کنترل کنه خیلی بهتره پروپرانولول طی طولانیمدت عوارض بدی داره. بعد من نفهمیدم الان آریتمی داره؟ در کل من احساس میکنم آریتمیعه تقریبا بخاطر همون مواردیعه که گفتی و برای مصرف قرص هم حتما باید با پزشک مشورت کنه متاسفانه اطلاعات من تو این زمینه کافی نیست

-
سلام
کسی هست فیزیک میرحسینی ببینه؟amir ahmadi سلام. میدیدیم.
-
تجربه نشون داده اونایی که باهم جر بحث میکنن یا دعواشون میشه بعدش دوست جون جونی میشن

( بیشتر برا پسرا صدق میکنه )_ Reza _
من اگه دعوا کنم دیگه تمومی. خودتو مرده بدون. -
🦦
-
واقعا اگه با کسی در نگاه اول دعوا کنم یعنی یارو ته کثافته. یعنی اونجا دیگه معتقدم یارو رو توی ۸۳۷۳متر از زیر زمینم خاک کنی بو سِگ دنیا رو برمیداره.
-
البته اینجا همهتون از من میترسید.
ولی خب من خیلی آرومم واقعا. 🦦 -
آروم به معنی صبور.
نه آروم به معنی بیسر و صدا 🦦 -
در کل زندگیم همیشه یکی داشته از یه گوشهای میگفته خب باشه دیگه دانیال بسه.
-
_ Reza _ خب این خیلی تخصصیعه، بهتره که با یه آدم مطمئنتر مشورت کنی ولییییی طبق آخرین چیزایی که من یاد گرفتم اولا تعداد نبضش اوکیه ولی برای بررسی دقیقتر بهتره تو ساعتای مختلف روز کنترل بشه مخصوصا سمع صدای قلب. ثانیا اگه بتونه استرسشو طبیعی کنترل کنه خیلی بهتره پروپرانولول طی طولانیمدت عوارض بدی داره. بعد من نفهمیدم الان آریتمی داره؟ در کل من احساس میکنم آریتمیعه تقریبا بخاطر همون مواردیعه که گفتی و برای مصرف قرص هم حتما باید با پزشک مشورت کنه متاسفانه اطلاعات من تو این زمینه کافی نیست

-
_ Reza _
من اگه دعوا کنم دیگه تمومی. خودتو مرده بدون.S.daniyal hosseiny من خب دعوای زبانی شاید بتونه ببره ولی کار به فیزیکی بکشه فاتحشو میخونه
( از فیزیکی خیلی دوری میکنم واقعا ) -
S.daniyal hosseiny من خب دعوای زبانی شاید بتونه ببره ولی کار به فیزیکی بکشه فاتحشو میخونه
( از فیزیکی خیلی دوری میکنم واقعا )_ Reza _
صلحطلب جنگبلد؟ -
f.nalist
چجوری میتونی همزپان هم میرحسینی رو دوست داشته باشی هم ملاکیان رو؟ -

شعردانه
|