هرچی تودلته بریز بیرون7
-
صبح ساعت ۸ میان ترم معادلات دیفرانسیل
و من هنوز بیدارماوکیه!
-
Infinitie. A من اگه بعدنا سوالی داشتم برای ارشد و اینا، عیبی نداره از شما بپرسم؟
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A من اگه بعدنا سوالی داشتم برای ارشد و اینا، عیبی نداره از شما بپرسم؟
اگه انجمن بودم، بله حتما چرا که نه
-
Farhadd در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
تو را به جای همه روزگارانی که نزیسته ام دوست دارم...
من ندارم
-
Farhadd در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
همدان تعطیل شه کل انجمن شیرینی میدم

خودت تعطیلش کن
ضعیف شدی فرهاد -
_ Reza _ برای هماهنگی دوره ها و کلاسای مازاد و همایشایی که برگزار میشه بعد دیگه اگه بخوان مراسمی، جشنی چیزی بگیرن، بعد استادای ما بعضی وقتا یهو یه کار خارج از درس به ذهنشون میرسه که برامون انجام بدن، انجمن علمیعه واسطه میشه مثلن ما یکی از استادامون ارشد پرستاری داره با لیسانس it بعد تو زمینه برنامهنویسی و هوش مصنوعی و اینا خیلی کلاس و دوره و اینا میزاره
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه -
_ Reza _ برای هماهنگی دوره ها و کلاسای مازاد و همایشایی که برگزار میشه بعد دیگه اگه بخوان مراسمی، جشنی چیزی بگیرن، بعد استادای ما بعضی وقتا یهو یه کار خارج از درس به ذهنشون میرسه که برامون انجام بدن، انجمن علمیعه واسطه میشه مثلن ما یکی از استادامون ارشد پرستاری داره با لیسانس it بعد تو زمینه برنامهنویسی و هوش مصنوعی و اینا خیلی کلاس و دوره و اینا میزاره
-
Maaah این که میبینم بیشتر مسئولیت داره چرا دوس داری عضوش باشی اگه چیزی باشه جلسه ای جشنس مراسمی خب شکل میگیره شرکت میکنی چه به عنوان یه شرکت کننده چه عضوی از انجمن علمی
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چرا دوس داری عضوش باشی
احتمالا چون من آدم عجیبیام و دنبال دردسرم
-
البته نه، ببین من واقعن دنبال لیبلهام
|
شعردانه