هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _ برای هماهنگی دوره ها و کلاسای مازاد و همایشایی که برگزار میشه بعد دیگه اگه بخوان مراسمی، جشنی چیزی بگیرن، بعد استادای ما بعضی وقتا یهو یه کار خارج از درس به ذهنشون میرسه که برامون انجام بدن، انجمن علمیعه واسطه میشه مثلن ما یکی از استادامون ارشد پرستاری داره با لیسانس it بعد تو زمینه برنامهنویسی و هوش مصنوعی و اینا خیلی کلاس و دوره و اینا میزاره
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه -
_ Reza _ برای هماهنگی دوره ها و کلاسای مازاد و همایشایی که برگزار میشه بعد دیگه اگه بخوان مراسمی، جشنی چیزی بگیرن، بعد استادای ما بعضی وقتا یهو یه کار خارج از درس به ذهنشون میرسه که برامون انجام بدن، انجمن علمیعه واسطه میشه مثلن ما یکی از استادامون ارشد پرستاری داره با لیسانس it بعد تو زمینه برنامهنویسی و هوش مصنوعی و اینا خیلی کلاس و دوره و اینا میزاره
-
Maaah این که میبینم بیشتر مسئولیت داره چرا دوس داری عضوش باشی اگه چیزی باشه جلسه ای جشنس مراسمی خب شکل میگیره شرکت میکنی چه به عنوان یه شرکت کننده چه عضوی از انجمن علمی
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چرا دوس داری عضوش باشی
احتمالا چون من آدم عجیبیام و دنبال دردسرم
-
البته نه، ببین من واقعن دنبال لیبلهام
-
یا دنبال موجودیت، یا شناخته شدن
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چرا دوس داری عضوش باشی
احتمالا چون من آدم عجیبیام و دنبال دردسرم
-
Farhadd خدایی همدان خیلی خوب تعطیل میکنه
حالا تا وقتی که ما اونجا محصل بودیم کل دنیا تعطیل میکرد به جز اونا
️ -
Maaah این که میبینم بیشتر مسئولیت داره چرا دوس داری عضوش باشی اگه چیزی باشه جلسه ای جشنس مراسمی خب شکل میگیره شرکت میکنی چه به عنوان یه شرکت کننده چه عضوی از انجمن علمی
_ Reza _
اصولا، عضو انجمن علمی بودن براتون رزومه میشه.
در خلالش هم میتونید روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
من هیچوقت میل به حضور انجمن علمی نداشتم.
ولی کانون ادبیات رو که دبیری کردم، به همون واسطه با کانونای کشور مرتبط شدم و دوستای خوبی پیدا کردم از این بابت... که خب اصولا فرق داره با صرفا شرکت کردن.
دویدن و مسئولیت داره. ولی اگه آدم اهل این کارا و فعال بودنها باشی، به دلت هم میشینه. -
بعدم خیلی وقتا هست که انجمن علمی درسته که هست و تشکیل شده. ولی هیچ خبری توش نیست. کسی کاری نمیکنه.
-
_ Reza _
اصولا، عضو انجمن علمی بودن براتون رزومه میشه.
در خلالش هم میتونید روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
من هیچوقت میل به حضور انجمن علمی نداشتم.
ولی کانون ادبیات رو که دبیری کردم، به همون واسطه با کانونای کشور مرتبط شدم و دوستای خوبی پیدا کردم از این بابت... که خب اصولا فرق داره با صرفا شرکت کردن.
دویدن و مسئولیت داره. ولی اگه آدم اهل این کارا و فعال بودنها باشی، به دلت هم میشینه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
آفرررین آقای حسینی

-
مثلا همینجوری یهو یهروز یکی بهت پیام میده دعوتت میکنه فلان برنامه رو شرکت کنی تا پسفردا به همین بهونه باهاتون همکاری کنن راه باز کنن به دانشگاه.
هم تو شناخته شدی، هم شبکهسازی کردی. -
برای ما دقیقا اینطوری که صرفا هست که باشه
-
Nilay
میتونید اعتراض کنید. از طریق امور فرهنگی-دانشجویی دانشگاهتون.
|
شعردانه