هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ورق کلاسور ۷۰ تومن

پنج تومن بود یه زمان یادش بخیرخوب داده
-
ولی ترجیح میدم برگه تصحیح کنم تا زنگ بزنم یچها.
-
Maaah اگه هرهفته هفتهای ۴ ساعت وقت بذاری مجموع ۱۶ ساعت دو تومن میشه
یعنی حدودا ساعتی بالای صد -
Maaah دستتو بگیر روی متنش ( مثل حالتی که میخوای کپی کنی ) بعد همزمان دستتو بکش سمت پایین جابجا میشه
-
من موسسه هم مصاحبه انجام دادم خیلی خوب بودم به عنوان مشاور ارشد میخواستن جذب کنن بخاطر سفته گفتم شرایطشو ندارم یک هفته بعد پیام داد گفت با مدیر موسسه حرف زدم شخصا استثنا سفته نمیگیریم فقط متن تعهد قراردادش ۳ ساله بود گفتم تا آخر امسالش کنن حداقل کردنش ۱٫۵ سال ولی از حقوق مشاورین تو تعهدنامه نگفته بود ۴ بار تماس در ماه با گردش تایمی ۲۰ دقیقه بقیش چک گزارشکار
ولی ترسیدم بخاطر رشتم نتونم یا واریزی ها دیر انجام بشه همون مستقل بنظرم خیلی میتونه بهتر باشه -
Maaah دستتو بگیر روی متنش ( مثل حالتی که میخوای کپی کنی ) بعد همزمان دستتو بکش سمت پایین جابجا میشه
-
من موسسه هم مصاحبه انجام دادم خیلی خوب بودم به عنوان مشاور ارشد میخواستن جذب کنن بخاطر سفته گفتم شرایطشو ندارم یک هفته بعد پیام داد گفت با مدیر موسسه حرف زدم شخصا استثنا سفته نمیگیریم فقط متن تعهد قراردادش ۳ ساله بود گفتم تا آخر امسالش کنن حداقل کردنش ۱٫۵ سال ولی از حقوق مشاورین تو تعهدنامه نگفته بود ۴ بار تماس در ماه با گردش تایمی ۲۰ دقیقه بقیش چک گزارشکار
ولی ترسیدم بخاطر رشتم نتونم یا واریزی ها دیر انجام بشه همون مستقل بنظرم خیلی میتونه بهتر باشه -
سرم از شدت درد داره منفجر میشه و نمیدونم چرا در برابر ژلوفن مقاومت میکنم؛ انگار عذاب کشیدن افتخاره

-
دردش هم که فقط به همون سر محدود نمیشه به چشم هم میزنه.
-
از لحاظ روحی نیاز دارم چند روز بیهوش باشم و هیچچچچ درکی از دنیای اطرافم، مسئولیت ها، آدما، درد، سختی و کلا خود زندگی نداشته باشم بلکه حداقل یکم انرژی بگیرم و دوباره ادامه بدم.
-
فوقانی سخت تر است یا تحتانی؟
مسئله این است.
|
شعردانه

یکی مستقل داشته باشی بهتر از چندتا موسسه ست...

️