هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Zahra.HD
عملی گوارش وحشتناکه
استاد یه رگ پاره شده از ته شکم در میاره من حتی سرکلاسش قاطی میکنم چه برسه سرجلسه
وای شکم خیلی رگ و عصب دارههبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
عملی گوارش وحشتناکه
استاد یه رگ پاره شده از ته شکم در میاره من حتی سرکلاسش قاطی میکنم چه برسه سرجلسه
وای شکم خیلی رگ و عصب داره

یادم نمیره سر امتحان عملی گوارش از سه تا جسد هر سه تاشو نوشتم مزانتریک تحتانی
و یکیش درست دراومد

چون مطمئن بودم اونو داده تو یکی شون -
عذاب الهی=اپید خوندن
-
از اپید و استاد مزخرفش متنفرم

-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
فوقانی سخت تر است یا تحتانی؟
مسئله این است.فرقی نداره
بیشتر بستگی به استاد هر کدوم داره -
nazanin.mirzai این فرضو تو ذهنت داشته باش
در هر موقعیتی سعی کن یه تعادلی ایجاد کنی کم کم برات ملکه میشهz Gheibi در تلاشم چشم🫠
مرسیی
️
-
nazanin.mirzai
خانم دکتر امتحان بیوشیمیمون رو تشریحی گرفتن سنگین کل مطالب بیو سلول تشریحیf.nalist یا خداا جدی میگی؟

خداوکیلی قفله برام اینکه بیو تشریحی باشه
؛چه دلیلی داره این همه سخت گیریشون ،به درد نمیخوره اخه واقعا
-
nazanin.mirzai خواهش میکنم عزیزم🩷
کار خاصی نمیکنم که🥲Nilay کلا به جزئیات زیاد توجه میکنم 🫠
و اینکه خوشم میاد مثلا یکی یه فیدبک مثبتی داره بگم حواسم بود
🥰
نون و نمک مجازیه دیگه

-
من موسسه هم مصاحبه انجام دادم خیلی خوب بودم به عنوان مشاور ارشد میخواستن جذب کنن بخاطر سفته گفتم شرایطشو ندارم یک هفته بعد پیام داد گفت با مدیر موسسه حرف زدم شخصا استثنا سفته نمیگیریم فقط متن تعهد قراردادش ۳ ساله بود گفتم تا آخر امسالش کنن حداقل کردنش ۱٫۵ سال ولی از حقوق مشاورین تو تعهدنامه نگفته بود ۴ بار تماس در ماه با گردش تایمی ۲۰ دقیقه بقیش چک گزارشکار
ولی ترسیدم بخاطر رشتم نتونم یا واریزی ها دیر انجام بشه همون مستقل بنظرم خیلی میتونه بهتر باشه_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من موسسه هم مصاحبه انجام دادم خیلی خوب بودم به عنوان مشاور ارشد میخواستن جذب کنن بخاطر سفته گفتم شرایطشو ندارم یک هفته بعد پیام داد گفت با مدیر موسسه حرف زدم شخصا استثنا سفته نمیگیریم فقط متن تعهد قراردادش ۳ ساله بود گفتم تا آخر امسالش کنن حداقل کردنش ۱٫۵ سال ولی از حقوق مشاورین تو تعهدنامه نگفته بود ۴ بار تماس در ماه با گردش تایمی ۲۰ دقیقه بقیش چک گزارشکار
ولی ترسیدم بخاطر رشتم نتونم یا واریزی ها دیر انجام بشه همون مستقل بنظرم خیلی میتونه بهتر باشهواریزی دیر یا یا مقدار کم خیلی پیش میاد
-
وسط این همه کار باید برای استاد مشق بنویسم!
عالیه

|
شعردانه