هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A نه بیمه نداره اره انلاین
خب هر دانش آموز چقد ازت در طول روز وقت میگیره؟
یعنی ماهی ۱۰ تارو هندل کنی ۴ ۵ تومن حقوقته؟Infinitie. A هر هفته ۱ تماس که حداقل ۲۰ دقیقه باید صحبت کنی ( کمتر باشه یعنی وظیفه درست انجام نشده طبق قرارداد ) + چک گزارشکار
روز جمعه پوستت کنده میشه بعد اصن میخوام هر هفته چطور یه مکالمه رو ۲۰ دقیقه حفظ کنم
اومدیمو طرف سوالی نداشت گفت خب چیز جدید براش بگو یاد بگیره گفتم خب هرچقدر بگم ۲۰ دقیقه بازم خیلی زیاده -
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate سفته ۹۰ میلیونی !!!
خیلی طبیعیه برای شغل
تازه کمه
۱۰۰ میلیونی میگیرن اینجاواسه موسسه کنکوری زیاده خیلی زیاده
مثلا دوست من دستیار دندون پزشک انقدر داده
خب آره طبیعیه
یا حتی آزمایشگاه
ولی نه موسسه کنکوراگر با وسیله و اجناس سر و کار نداشته باشه فرد، آره زیاده
این سفته یجور التزام به ول نکردن کار و دزدی نکردن کارگره، وگرنه به اجرا که گذاشته نمیشه وقتی دست از پا خطا نشهInfinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate سفته ۹۰ میلیونی !!!
خیلی طبیعیه برای شغل
تازه کمه
۱۰۰ میلیونی میگیرن اینجاواسه موسسه کنکوری زیاده خیلی زیاده
مثلا دوست من دستیار دندون پزشک انقدر داده
خب آره طبیعیه
یا حتی آزمایشگاه
ولی نه موسسه کنکوراگر با وسیله و اجناس سر و کار نداشته باشه فرد، آره زیاده
این سفته یجور التزام به ول نکردن کار و دزدی نکردن کارگره، وگرنه به اجرا که گذاشته نمیشه وقتی دست از پا خطا نشهآره قطعا
ولی خب مثلا یکی از دوستای من دندون پزشکی بود 100 میلیون اینا سفته داد
پشت نویسی هم نکرد...
مدیر اونجا بهش سفته رو نمیداد که
تهدید هم میکرد که میزارم اجرا
یه سری جاها متاسفانه اذیت دارن -
Infinitie. A توی متن تعهد + سفته که الان میفرستم نوشته بود اگه به اجرا گذاشته بشه مشاور حق اعتراض و ... نداره اصن قرارداد اولیه یه چیز کاملاااااا یکطرفه بود
قرارداد مشاور - 1404.pdf
این متن قراردادش یه مقدار غیرعادیه
اگه خیلی دنبالشی، از یه کاربلد یه حقوقدانی چیزی بپرس راجبشInfinitie. A این قرارداد برای تقریبا یک ماه پیشه کلا از کار با موسسه جماعت صرف نظر کردم الان دیگه خودم چندتا تونستم جذب کنم ولی خب باید تابستون بیشتر تبلیغ انجام بدم الان زیاد ندارم
-
Infinitie. A این قرارداد برای تقریبا یک ماه پیشه کلا از کار با موسسه جماعت صرف نظر کردم الان دیگه خودم چندتا تونستم جذب کنم ولی خب باید تابستون بیشتر تبلیغ انجام بدم الان زیاد ندارم
Infinitie. A این قرارداد برای تقریبا یک ماه پیشه کلا از کار با موسسه جماعت صرف نظر کردم الان دیگه خودم چندتا تونستم جذب کنم ولی خب باید تابستون بیشتر تبلیغ انجام بدم الان زیاد ندارم
اینطوری درامدت اولش کمتره
ولی راحتتره
دیگه میشه کسب و کار خودت، اگه میخوای پرورشش بدی، باید براش کار کنی
خوبه برا دانشجویی
-
اگه از مرحلهٔ گروهی صعود کنیم، باید توی خیابونا دعای ابوحمزه ثمالی بخونیم؟
-
اینا اگه از گروهی صعود کنن دیگه خدا رو بنده نیستن.
تا ۱۷۳۸۳۸۳۶۲۸سال میگن ایران هرگز از گروهی صعود نکرده بود ولی جزو دستاوردهای جمهوری اسلامی بود این اتفاق. -
تیمِ چه ملّی آخه؟
-
از ۴٠۱ دیگه هیچی مثل قبل نشد.
-
من خدا شاهده، هیچی از هیچ مسابقهای یادم نمیمونه.
ولی این یه صحنه رو تا عمر دارم یادم نمیره 🤌
جام جهانی ۲٠۱۸، طارمی اگه اون بغل پا رو میزد توی دروازهٔ خالی، جای اینکه بزنه بیرون، ایران با اسپانیا مساوی میکرد، به عنوان تیم اول گروه مرگ جامجهانی صعود میکرد.
ایران، اسپانیا، پرتغال، مراکش
چه هیجانی... چه خاطراتی... چه شکوهی. -
یه بغل پای ساده... یه بغل پا 🤌

فاصلهٔ ما شد تا صعود. حسرت. -
واقعا به نظر من اونجا، اگه ایران از گروهی صعود میکرد، دیگه اینا تا فینال میرفتن.
جو میگرفتشون.
-
همهچیزو خراب کردید.
لعنت به شرف نداشتهتون.
لعنت بهتون. -
من خدا شاهده، هیچی از هیچ مسابقهای یادم نمیمونه.
ولی این یه صحنه رو تا عمر دارم یادم نمیره 🤌
جام جهانی ۲٠۱۸، طارمی اگه اون بغل پا رو میزد توی دروازهٔ خالی، جای اینکه بزنه بیرون، ایران با اسپانیا مساوی میکرد، به عنوان تیم اول گروه مرگ جامجهانی صعود میکرد.
ایران، اسپانیا، پرتغال، مراکش
چه هیجانی... چه خاطراتی... چه شکوهی.S.daniyal hosseiny بعد میگن چرا از طارمی بدت میاد خب همینارو دیدم ازش اون شب چقدر حرص خوردم اون توپو گل نکرد
-
این چالشه هست دانشجوها سال اول و آخرشونو باهم مقایسه میکنن، منم دارم اونجوری میشم :///
-
اصن انگار هوای دانشگاه بهترت میکنه از همه لحاظ
|

شعردانه