هرچی تودلته بریز بیرون7
-
M.an
من دیگه تقریبا پنج ساله اینجام. ولی هیچوقت همصحبت نشدهم با شما
-
M.an اول ظاهری، هم قیافه هم استایل

بعد اخلاقیام من بهتر شدم به واسطه کارای گروهی و خوابگاه و اینا -
برام سواله چرا توی انجمن سوالای درسی بچه ها خیلی کم یا تقرییا میشه گفت نمی پرسن دیگه مثل قدیم!؟؟

-
M.an اول ظاهری، هم قیافه هم استایل

بعد اخلاقیام من بهتر شدم به واسطه کارای گروهی و خوابگاه و ایناMaaah
دانشگاه کلا زمینهایه برای اینکه تو توی ریلی که قراره پیش بری راحتتر پیش بری.
افرادی رو میشناسم که بعد از ورود به دانشگاه صرفا معتاد شدن و از شدت شرکت توی مهمونی اینور اونور و به درس نپرداختن حتی اخراج شدن.
هم از اینور ممکنه، هم از اونور.
پس اصولا، جملهت غلطه. =))) -
برام سواله چرا توی انجمن سوالای درسی بچه ها خیلی کم یا تقرییا میشه گفت نمی پرسن دیگه مثل قدیم!؟؟

nazanin.mirzai
چون انجمن رو نمیشناسن. -
M.an سلام خانم مدیر شبتون بخیر

️ -
M.an
من دیگه تقریبا پنج ساله اینجام. ولی هیچوقت همصحبت نشدهم با شما
-
انجمن درواقع از دست رفته... میتونست سیاستهای پیگیرانهتر و مصممتری برای رشد داشته باشه که خب به عقیدهٔ شخص من، نداشت.
-
از همون بچگیم مامانم عروس دوست بود
هی میگفت این کارو یاد بگیر بعدا هم به درد خودت میخوره هم برا زنت انجام میدی اونم دعاشو به جون من میکنه
مثلا منو میبرد خرید هزار تا مغازه میچرخید و از من میخواست غر نزنم و حوصلهمو برا خرید کردن بالا ببرم که بعداً زنمو بردم خرید دعاشو به جون مامانم بکنه -
Maaah
دانشگاه کلا زمینهایه برای اینکه تو توی ریلی که قراره پیش بری راحتتر پیش بری.
افرادی رو میشناسم که بعد از ورود به دانشگاه صرفا معتاد شدن و از شدت شرکت توی مهمونی اینور اونور و به درس نپرداختن حتی اخراج شدن.
هم از اینور ممکنه، هم از اونور.
پس اصولا، جملهت غلطه. =)))S.daniyal hosseiny منکه خودم مثال زدم، به بقیه کاری ندارم جملهام خیلیام درسته

-

️nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

️سلام خانوم
شبت بخیر
خوبی؟ -
S.daniyal hosseiny
من از شما تنها چیزی که تو خاطرم هست اون اعتراض تون برای بورسیه دم عید بچه ها هست
البته نمیدونم منشن شده بودم یا نه اما خب بورسیه کار من بود انتخاب برنده ها اون سال به عهده ناظم و ادمین ها -
S.daniyal hosseiny
من از شما تنها چیزی که تو خاطرم هست اون اعتراض تون برای بورسیه دم عید بچه ها هست
البته نمیدونم منشن شده بودم یا نه اما خب بورسیه کار من بود انتخاب برنده ها اون سال به عهده ناظم و ادمین هاM.an
بیشتر مسئله این بود که انجمن شبیه بازار شده بود.
دیگه هر لایک قیمت داشت.

بازارسیاه.... -
nazanin.mirzai
چون انجمن رو نمیشناسن.S.daniyal hosseiny ناراحت کننده اس قبلنا خیلی بیشتر بود
️ -

شعردانه