هرچی تودلته بریز بیرون7
-
امروز تو کلاس اورژانسمون با یه نفر خیلیام بد حرف زدم، بعد دلیلم چی بود؟ تو رشتهت فرق داره پس لطفن حق انتخابو واگذار کن به خودمون
-
حس میکنم عقدهای شدم ولی، نیاز دارم هرروز آدمایی رو ببینم که خیلی مراتب اجتماعی بالاتری ازم دارن که بهم یادآوری بشه اونقدرا که فک میکنم آدم خاصی نیستم
-
اصن تو بدون اینکه نیاز باشه ادمای بالاتر از خودتو ببینی هم میدونی همهچیو. این طرز تفکرتم یه مانع ذهنیعه برای توجیح کردن خودت که نههههه من خیلی خوبم
-
اه برم تفسیرمو بخونم

-
_ Reza _ بار ها تقدیمت
nazanin.mirzai توعم

-
f.nalist یا خداا جدی میگی؟

خداوکیلی قفله برام اینکه بیو تشریحی باشه
؛چه دلیلی داره این همه سخت گیریشون ،به درد نمیخوره اخه واقعا
nazanin.mirzai
چی بگم خانم دکتر
-
باشیشه دوجای دستم بریده
شیشه ریزه کف دستم بود گلس گوشیم رو عوض کردم بعد از اونجا که تا یک کاری باید کنم گرفتم تو دستم فشارش دادم
اینم شکست و نرم شد شیشه ریخت کف دستم
بعد یکی رخم ها خونش بند نمی اومدم رفتم داروخونه باند و..اینا بستم اوکی شدحالا زخم اندازش کوچیکه ممکنه که شیشه وارد خونم شده باشه؟
دانشجویان-پزشکی دانشجویان-پیراپزشکی
و بقیه دوستان اگر تجربه ای داریداین طور بگمنرمه شیشه ریز کف دستم بود
زخمهای خیلی کوچیکه اما ها فقط خونش بند نمی اومد تا باشند بستمش

الانمانگشتمتکون میدم درد میگیره دیروزم یکم که بشه تحمل ش کرد می سوخت و یکم تیر می کشید -
باشیشه دوجای دستم بریده
شیشه ریزه کف دستم بود گلس گوشیم رو عوض کردم بعد از اونجا که تا یک کاری باید کنم گرفتم تو دستم فشارش دادم
بعد یکی رخم ها خونش بند نمی اومدم رفتم داروخونه باند و..اینا بستم اوکی شدحالا زخم اندازش کوچیکه ممکنه که شیشه وارد خونم شده باشه؟

الانمانگشتمتکون میدم درد میگیره دیروزم یکم که بشه تحمل ش کرد می سوخت و یکم تیر می کشیدفقط می خوام بدونم چقدر احتمال داره اونشیشه نرمه ها وارد خونم شده باشه
این زخمانگشت کوچیکم باز بود -
باشیشه دوجای دستم بریده

الانمانگشتمتکون میدم درد میگیره دیروزم یکم که بشه تحمل ش کرد می سوخت و یکم تیر می کشیدjahad_121
من طبق ترجمه میدونم که اگر وقتی دستت رو تکون میدی درون زخمت میسوزه، یعنی شیشه توشه. شیشه توی پوستت حرکت میکنه...
دیگه بحث وارد خون شدن و اینها رو ایدهای ندارم. ولی فکر نمیکنم از توی زخم وارد خون بشه. چون رگ رو که سوراخ نکردی شیشه رو بذاری اونجا. زخمه. سطح پوستت آسیب دیده... -
حواستم جمعِ خودت کن بیش از این مسلمون...
-
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD خب معمولا چی کار می کنی که حالت خوب میشه؟
ممنون پرسیدی اینو ازم
خیلی وقت بود بهش فکر نکرده بودم
حتی دیگه چیزایی که قبلا حالم رو خوب میکرد رو انجام نمیدم
حتی مطمئن نیستم اونا باز میتونن حالمو خوب کنن یا نه
بین دوسهتا چیز گیر کردم و ازشون برا خودم کوه ساختم... -
فقط می خوام بدونم چقدر احتمال داره اونشیشه نرمه ها وارد خونم شده باشه
این زخمانگشت کوچیکم باز بود -
فقط می خوام بدونم چقدر احتمال داره اونشیشه نرمه ها وارد خونم شده باشه
این زخمانگشت کوچیکم باز بود

|
شعردانه

️