هرچی تودلته بریز بیرون7
-
zahra movahedizadeh قربان شما همچنین
خیلیم عالی من زیاد اطلاعات ندارم از رشته شما راجع به چیه ؟
من خرم آبادم لرستان شما کجا_ Reza _
اکثریت درس هامون عربی و تاریخی هستش
درباره دین های مختلف به صورت تخصصی مطالعه میکنیم
تفسیر قرآن رو کامل یاد میگیریم
نهجالبلاغه رو کامل میخونیم و تفسیر میکنیم.این ترم درباره یهودیت میخونیم و اینکه کتاب مقدس (تورات و انجیل) رو هم تخصصی مطالعه و تفسیر میکنیم.
البته گرایش ارشدم رو میخوام فقه و حقوق بخونم.
اع خودتونیم برای خرم آباد هستید؟
-
jahad_121
چه قد منی...
منم انقدرررر که تو دانشگاه راه میرم میرسم خونه مثه جنازه میوفتم
zahra movahedizadeh هعییی واقعا من یکی خیلی روز ها از بدنم کار می کشم
یا زیاد راه می رم یا زیاد سرپام یا کلا مشغولم یک کاریم برای همین دیگه شب ها حسابی خستم -
نمیدونم منشاش کجاست اصن معلوم نیست وقتی نگاه میکنم ولی فکر میکنم انتهای گوشمه یه ماده ای شبیه به خون که خون هم نیست و حالت عفونت طور ( عفونتم نیست
) گفتم شاید جوش زده باشه ولی هیچی نیست چندبارم عکس گرفتن ولی وقتی با دستمال پاک میکنم هست و یه مقدار هم شنواییم رو کم کرده مثل اینکه حس میکنم یه چیزی هست اما نمیبینمش_ Reza _
ممکنه ترشحات گوشتون باشه
من همین امروز م از یکی گوشام رنگ قرمز رنگ ترشحاتی داشت و انگار گوش یکم گرفته انگار صدا ها واضح نیست یک این طور چیزی
فکر کنم وقتی گوش حساس بشه اینا ترشح میشه یا انگار که زخممه انا زخمم نیست.بعد همین ترشح ها زیاد بشه رنگشون تیره تر میشه میشه قهوه ای و بعدم مشکی سال ها قبل که گوش درد داشتم و.. اینا این طوری شد گوشم که دوبار ساکشن کرن برام و دکتر گفت گوشت به رطوبت حساس نزار اب بهش برسه یا مثلا از ارپاد و هنسفری که استفاده زیاد باشه ترشح گوش زیاد میشه
اگر دید درد هم گرفت حتما برید پیش دکتر
یا اینکه الان اگر زیادی گرفته می تونید برید اگر تشخیص داد براتون ساکشن ش کنند -
پیش به سوی شیمی فیزیک

-
بچه ها برام دعا کنید فردا امتحان خیلی سنگین و مهمی دارم

-
zahra movahedizadeh هعییی واقعا من یکی خیلی روز ها از بدنم کار می کشم
یا زیاد راه می رم یا زیاد سرپام یا کلا مشغولم یک کاریم برای همین دیگه شب ها حسابی خستمjahad_121
منمممم
انقدر کارام زیاده نمیدونم به کدوم برسم
-

یه بارون خیلیییییییییییییی قشنگی داره میاد🥺

خدایا شکرت
🥰 -
jahad_121
ان شاءالله که موفق باشی
-
_ Reza _
اکثریت درس هامون عربی و تاریخی هستش
درباره دین های مختلف به صورت تخصصی مطالعه میکنیم
تفسیر قرآن رو کامل یاد میگیریم
نهجالبلاغه رو کامل میخونیم و تفسیر میکنیم.این ترم درباره یهودیت میخونیم و اینکه کتاب مقدس (تورات و انجیل) رو هم تخصصی مطالعه و تفسیر میکنیم.
البته گرایش ارشدم رو میخوام فقه و حقوق بخونم.
اع خودتونیم برای خرم آباد هستید؟
zahra movahedizadeh خیلیم عالی ایشالا موفق باشی

نگفتی کدوم شهری ؟
اره اصالتمم همینجاست -
_ Reza _
ممکنه ترشحات گوشتون باشه
من همین امروز م از یکی گوشام رنگ قرمز رنگ ترشحاتی داشت و انگار گوش یکم گرفته انگار صدا ها واضح نیست یک این طور چیزی
فکر کنم وقتی گوش حساس بشه اینا ترشح میشه یا انگار که زخممه انا زخمم نیست.بعد همین ترشح ها زیاد بشه رنگشون تیره تر میشه میشه قهوه ای و بعدم مشکی سال ها قبل که گوش درد داشتم و.. اینا این طوری شد گوشم که دوبار ساکشن کرن برام و دکتر گفت گوشت به رطوبت حساس نزار اب بهش برسه یا مثلا از ارپاد و هنسفری که استفاده زیاد باشه ترشح گوش زیاد میشه
اگر دید درد هم گرفت حتما برید پیش دکتر
یا اینکه الان اگر زیادی گرفته می تونید برید اگر تشخیص داد براتون ساکشن ش کنندjahad_121 نه ترشحات فکر نکنم باشه چون گوشم تمیر بود تمیز ترشم کردم
ولی یهو میبینم گوشم کمتر میشنوه لاله گوش رو میکشم بهتر میکشه با دستمال دوباره تمیز میکنم حس میکنم توی مجرا یه اتفاقاتی افتاده حالا یا یه زخم ایجاد شده یا جوشی که عفونت کرده یا نمیدونم
ولی الان شنواییه بهتر شده -
zahra movahedizadeh خیلیم عالی ایشالا موفق باشی

نگفتی کدوم شهری ؟
اره اصالتمم همینجاست_ Reza _
اع من مادرم برای الیگودرزه
خودم قمم
ولی اصالتا برا گیلانم

-
jahad_121
منمممم
انقدر کارام زیاده نمیدونم به کدوم برسم
zahra movahedizadeh ان شاالله خدا یک برکت بندازه تو زمان و نیرو نون رو زیاد تر کنه🩵
-
jahad_121
ان شاءالله که موفق باشی
zahra movahedizadeh مرسیی🩵 همچنین
️ -
jahad_121 نه ترشحات فکر نکنم باشه چون گوشم تمیر بود تمیز ترشم کردم
ولی یهو میبینم گوشم کمتر میشنوه لاله گوش رو میکشم بهتر میکشه با دستمال دوباره تمیز میکنم حس میکنم توی مجرا یه اتفاقاتی افتاده حالا یا یه زخم ایجاد شده یا جوشی که عفونت کرده یا نمیدونم
ولی الان شنواییه بهتر شده -

یه بارون خیلیییییییییییییی قشنگی داره میاد🥺

خدایا شکرت
🥰zahra movahedizadeh بهبهه
️
️ خداروشکر 
-
چون خدای با تو است،
بیم از چه داری؟
و اگر خدای با تو نیست،
امید به چه داری؟ -
حواسم نبود سه روز اینجا نیومدم.
-
Zahra.tg ولی برعکسش بهترهها یعنی چیزی که الان هستی، من هر چی سعی میکنم نمیتونم اینجوری باشم

شعردانه

خداروشکر
️