هرچی تودلته بریز بیرون7
-
چقد هوا خوبه

-
ترخدا بازم تکرار شه

-
چی میشه یه هفته همینجور بباره

-
این آهنگ «خودم قربونیتم یار جون جونیتم» که تازگیا ترند شده پخش کردنش شرایط خاصی داره
باید بشینی بغل یار تو ماشین، نم نم بارون هم باشه و برف پاک کن ها تکون بخوره هرازگاهی و دور دور شبانهولی متاسفانه از این شرایط رویایی فقط همین اهنگ وجود داره و از بقیهاش اطلاعی در دسترس نیست
-
واقعن کفشی، زیباتر از نیوبالانس سفید سورمهای ۵۳۰ هست؟

-
هر چی پسانداز داشتم، تموم شد
اصن وقتی کارت کشیدم تو دلم گفتم آه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود. -
یه دفتر میخواستم برای بولتژورنال، اینم بخرم دیگه تا اطلاع ثانوی خرید بسه.
-
jahad.20 آره میدونم ولی یکم برام غیرقابل درکه که چرا باوجود افزایش ظرفیتا، کمبود داریم یا حتی یه نفرم نیست که بگه خب من تا الان راضی بودم از شغلم. طرحو که آره منظورم سالای بعد طرحه چون خودتون میدونین با کارشناسی دستم آدم زیاد باز نیست برای شغلای جانبی مثل مربی بالین شدن و ...
-
Zahra.tg ولی آخه اکثریت، ذوق آدمارو خیلی راحت کور میکنن. مثلن از اون منه ترم اول واقعن هیچی نمونده چون هرکاری میخوام بکنم از سمت یه عدهای مسخره میشم
-
Maaah ببخشید دیر به دیر جواب میدم
نمیدونم واقعا اما احساسم اینه حتی کسایی که با علاقه هم وارد بالین شدن خسته شدن به خاطر شیفت های زیاد و طولانی تبعیض های فراوان تحقیر های فراوان نداشتن امنیت شغلی چه از لحاظ مالی چه روانی -
Maaah اکثریت؟!
اکثریت مهم نیست عزیزم تو خودت مهمی رضایت خودت مهمه
تو فکر میکنی اینطوری هم نشستی باز پشتت حرف نمیزنن مسخره ات نمی کنن؟!
دانشگاه آدم فقط کافیه یه قدم کج برداره سوژه عام و خاص میشهZahra.tg چی بگم :)))
اصلن من این ترم یه چیزی به تودولیستم اضافه کردم تحت عنوان رعایت رفتاری. بعد باید در طول روز به یه سری چیزا پایبند باشم مثلن زیاد حرف نزنم، تو جمعای رسمی مث کلاس بلند نخندم و ... بعد هیچوقتم تیک نمیخوره چون من واقعی اینجوری نیست

شعردانه