هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بعد آخه از اونور دارم بزرگ میشم دیگه، فک نکنم سه، چهار سال دیگه حوصله ژورنالنویسی داشته باشم. چه عیبی داره یه بار یه دفتر گرون بخرم؟
-
Maaah پول در اختیار ما باید باشه، نه ما در اختیار پول،مگه چند بار زندگی میکنیم؟
من مثلا خودم اینطوریم اگه چیزی که خیلیییی دوسش دارم خیلی گرون هم باشه،منطقی فکر نمیکنم و میگم ارزش داره که بخرمش.
ببخشید که روی تودلیت نظر دادم🩵. -
هعییییییییییییییی
-
همه چی امن و امان است
-
بعد ثبت نام اگه ۵۰ میلی هم خودتون بخرید
کد اسنپ هم وارد کنین برای اولین خرید بهتون سود میده ( شرط اسنپ همین ۵۰ میلی هست برای اولین خرید )در مجموع با این ۵ میلی و میلی شارژ شده خودتون و کد اسنپ
۳۵۰ هزار تومنی سود داره حدودا -
Maaah پول در اختیار ما باید باشه، نه ما در اختیار پول،مگه چند بار زندگی میکنیم؟
من مثلا خودم اینطوریم اگه چیزی که خیلیییی دوسش دارم خیلی گرون هم باشه،منطقی فکر نمیکنم و میگم ارزش داره که بخرمش.
ببخشید که روی تودلیت نظر دادم🩵. -
در تمامی اپهایی که به اقتصاد ربط پیدا میکنن دستی بر اتش دارم. واقعن متاسفم

-
خدایا من بازم یه اشتباهی انجام دادم، میشه لطفن حواست باشه بدتر نشه قضیه؟ لطفن همهچی بشه عین قبل، انگار نه انگار من مغزکوچولو یه کارایی انجام دادم. بهت قول میدم ترم ۳ که تموم شه بیشتر دوست داشته باشم.
-
Pluto آره ولی آخه اگه بخرمش پولای پس اندازم کامل تموم میشه دیگه 🥲 بعد آدم تهدلش خالی میشه اصن 🥲 نه عزززیززمممم عیبی ندارهههه. حالا چهارشنبه میرم بیرون ایشالله که یه چیز خوب پیدا کنم

️ -
خستم زیاد
نه امروز خواب کافی داشتم نه دیشب و الان هنوز خواب نرفتم
ذهنم درگیر کردم الکی سر خبر به مشکل خوردن حذف معادلات و دیگه امتحان مجدد شیمی فیزیکعامو من لب مرزم ۲۰ کیلومتر اونطرف تر به قولی افغانستان نه

اینجا دیگه دست از کرمان و اون دانشگاه بر دار
عینا همین امروز که خیلی مهم چندین نفر باهام کار داشتن
جلو استادم موقع توضیحات ش حدود ۳ بار گوشیم زنگ خورد هی قطع می کردم خوبه رو بی صدا بود ولی استاد می دیدبچه جون امروز ک فردا مهمه
بعدا برای بقیه اش یک فکری می کنی.
نهایت این ترم بره رو هوا دیگه چ کنم
هعیییی اشتباه محض بود ۲۰ واحد برداشتن که ۱۷ واحدش تخصصی باشه
-
هعییی از ۶ تا تیم شدن ۳ تا تیم
و خب اینطور سخت تر و حساسیت بازی ها بالاتر میره -
من که فرق ریمل و کانسیلر و این چیزا رو نمیدونم بعد آجیم با یکی از دخترای داروخونه از سادگی من داشتند سواستفاده میکردن میخندیدن بهم

|

شعردانه

️.

.