هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Infinitie. A چطور؟ اگه فکر میکنن مسابقش ۵ دلار میده بگو بهشون نمیده چون بچه های ما امتحان کردن نداد آخرش بهشون هفته قبل
Batman در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A چطور؟ اگه فکر میکنن مسابقش ۵ دلار میده بگو بهشون نمیده چون بچه های ما امتحان کردن نداد آخرش بهشون هفته قبل
بونوس ۷۰ دلار میگیرن
۵ دلار چیه -
گیر یعنی چی؟
اگر میخوای نوارقلب تفسیر کنی یه بحثه
اگر میخوای فیزیوقلب پاس کنی یه بحث دیگه است
چون با فیزیولوژی قلب نمیتونی نوارقلب تفسیر کنی!
برای فیزیولوژی قلب فیلمای تو یوتیوب و گایتون خوبن برای تفسیر نوارقلب باید یه پایه برای خودت بسازی چون بنظر فقط برای امتحان میخوای همین فیلمای یوتیوب کارتو راه میندازه بزن تفسیر نوارقلب یکیش که به زبان فارسیه ببین بعد دیگه گایتون اینا بخون فیلمای زیادیم هست که از روی گایتون درس میدن تو یوتیوباگر سوالی داری بپرس بهت میگم یعنی تو درک مطالبش من خودم فیزیولوژیشو چندین بار مرور کردم بعد یه مدت دوباره برمیگردم به همان چیزهایی که از فهم مطلب دستگیرم شده نه آنچه که توی گایتون هست
-
Infinitie. A مفت به دست نمیاد هزینش اون دانش معاملاتی و استرسی هست که میذاری
اگه هم نتونی خودتو کنترل کنی بعد به دست آوردن سود صد در صد به بادش میدی...
اینو از تجربه یکی از دوستا که تجربه کسب هزار دلار و طمع کردن و از دست دادنش رو داره میگم
الان قدر هر یک دلاری که سود میکنه رو میدونه!...
در کل بلد بودن این حرفه به نظر من برای همه لازمه چون تقریبا در آینده برای همه نیازه ولی باید یاد بگیری قدر پولت رو بدونی و طمع نکنی!Batman در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اینو از تجربه یکی از دوستا که تجربه کسب هزار دلار و طمع کردن و از دست دادنش رو داره میگم
در کل بلد بودن این حرفه به نظر من برای همه لازمه چون تقریبا در آینده برای همه نیازه ولی باید یاد بگیری قدر پولت رو بدونی و طمع نکنی!خیلی مرتبط نیست حرفتون با چیزی که من گفتم
-
Moein - Pabepaye To [320].mp3
زیبایی این آهنگ....
️ -
بونوس ۷۰ دلار میگیرن
۵ دلار چیهInfinitie. A چطوری ۷۰ دلاری میگیرن به ما هم بگین تک خوری نکنین

-
در کل بلد بودن این حرفه به نظر من برای همه لازمه چون تقریبا در آینده برای همه نیازه ولی باید یاد بگیری قدر پولت رو بدونی و طمع نکنی!خیلی مرتبط نیست حرفتون با چیزی که من گفتم
Infinitie. A به هر حال فعالیت در این بازار حتی از نظر شرعی هم اشکالی نداره ولی دیگه نباید آدم برای خودش این رو تبدیل به حالتی مثل قمار یا شرط بندی بکنه...
-
وای امروز بر اولین بار آنژیوکت زدم، فقط انقدر استرس داشتم دستام میلرزید و قسمت ساعدم تیر میکشید اصلن توان نداشتم سوزنشو ببرم توتر
-
بعد هیچی دیگه در حد ۱/۴ سوزنو بردم تو بقیهشو استادم انجام دادم. اصلن اون مدل گرفتنشم سخت بود برام حتی
-
سلام
-
دَر
هَر
شَبی،
افکاری
هست
طولانی
تر
از
خودِ
شَبْ.. -
Maaah چه ترم بالایی هستی شما؟ تا حالا تقریبا ۱۵ تا آنژیوکت زدم بدون کوچکترین اشتباه اونم کار تمیزا هر کی میبینه عشق میکنه🥸
حالا هی بگو یه ترم بالاترم... شما باید بیای کار یاد بگیری
Batman وا مگه ترم دو، یک واحد نیست؟ چجوری تو ۹ روز به همهتون انقدر آنژیوکت رسیدههههه؟
اصلن ترم دو طبق قوانین اجازه هیچکاری نداری بعد لابد جراحی بودین، نه؟ جراحی چون قبل و بعد اتاقعمله آنژیوکتخورش بالاس
خوش به حالت واقعن 🥲🥲🥲🥲 البته ما پسرای کلاسمون کارای بالینشون از ما بهتره تبعیض دارن قائل میشن 
-
دلیل اینکه نمیتونیم از یه احساس دردناک جدا بشیم اینه که، اون احساس برامون «آشنا»ست. چرا که ذهن انسان به چیزهای خوب وابسته نمیشه بلکه به چیزهایی دل میبنده که براش آشنا هستن و به اونها عادت کرده...
-
Maaah شاهکار هم کردی که استاد
آنژیو کت زدن فقط وقتی که خون رو میبینی و میفهمی درست رفتی تو رگ بعد یه نفس راحت میکشی...
Batman بابا بلدممممم ولی اصلن انقدر دستم میلرزید و هول شده بودم، نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم. بعدشم من ۳ تا نمونه گرفتم با سرنگ خیلییی آسونه، آنژیو سخته واقعن حتی همون ۲ تا چسبشم نمیتونستم باز کنم انقدر دستام میلرزید

شعردانه

️