هرچی تودلته بریز بیرون7
-
-
ما تو حقوق یه اصلی داریم به اسم تفسیر به نفع متهم.
قانون میگه هر ابهامی باید به نفع متهم تفسیر بشه.
در حالی ما مدام هر ابهامی رو علیه هم تفسیر میکنیم هیچ جای قانون نگفته تفسیر به ضرر آدم ها مجازه، ولی نمیدونم چرا ما هر تردیدی رو به جرم تبدیل میکنیم و هر سکوتی رو به اعتراف ،ما از شك، حکم می سازیم و از سکوت جرم. -
هعی
-
تو دنیای حقوق یه قاعده ای هست به اسم «اتلاف»، که میگه هر کس مال دیگری رو نابود کنه، ضامنه.
اما به نظر من مال واقعی آدما، صرفا مادياتشون نیست ثروت آدما اعتمادشونه حال خوبشونه، احساساتشونه؛ وقتی اینارو تلف کنی در واقع بدهکارترین آدم دنیایی..
و این بدهی روحی، نه تو دادگاه جبران میشه، نه با پول فقط مثل یه بار سنگین روی شونه هات میمونه باری که تا آخر عمرت، هر شب با وجدان بی قرار به دوش میکشی و هیچ وقت آروم نمیگیری.. -
با اینکه راهروها و اتاقاش خیلییی ترسناکه ولی کارایی که باید انجام بدیم و آدماش بوسیدنیان ^^
-
فک کنم فیوریتمو تو شهرای بزرگ پیدا کردممم :)))
-
امروز برای اولین بار شرححال گرفتم. این کارم در صورتی که طرف آدم خوبی باشه بهترین کار دنیاس.
اسمش مهسا بود، ۱۰ سالش بود و تونسیلکتومی داشت. معلوم بود ترسیده ضربانش ۱۰۳ بود ولییییی در مهربونترین ورژنم باهاش حرف زدم. -
وای این استادمونو خیلیییی دوس دارم، تئوریهایی که میگه همون لحظه میره تو مغزم. برای عملیهام یهو میندازدت یعنی مجبوری که یاد بگیری
-
وای امروز یه اقای دکتر باپرستیژم اومده بود برای معاینه، وای خدایا خیلیییی خفن بود 🥲🥲🥲
-
اصلن از همون اول اول هر چی آقا و خانوم دکتر دیدم ظاهری خیلییییی باپرستیژ بودن 🥲🥲🥲
-
بعد هیچی دیگه انقدم تو اخبار هشدار برف شدید دادن، فردا رو کنسل کردیم ظهری برگشتیم.
-
فائزهام چقد خفنه من نمیدونستممممم، تو یه گروه اموزشی کار میکنه بعد فیلمم ضبط میکنه خیلییی نازههههه. اه کاش اون یکی دانشگاه بودم
-
jahad_121
خواهش میکنم
️ببین اول از همه سلامتی خودت رو اولویت بزار
بعدم درسات
من انقدرررر سره خودمو شلوغ کرده بودم تو عرض یک ماه ۲ کیلو کم کردم
الان فقط تو دانشگاه ۲ تا مسئولیت رو به عهده گرفتم که هم به درسام برسم هم به خودمشطرنج رو هم بزار به عنوان سرگرمیت
اون کانال ها و گروه ها رو هم بسپار به کس دیگه ای
هیچی ارزش سلامتیت و حالِ روحیت رو نداره
از ترم دیگه بین درسای عمومی و تخصصی تعادل ایجاد کن که اذیت نشی
این ترم موقع امتحانا خیلی اذیت میشی

zahra movahedizadeh حرفتون کاملا درست خیلی ممنونم سعی می کنم متعادل تر ش کنم
بعضی هاشو دیگه نمی تونم تغییر بدم
مثلا شطرنج دیگه رفتیم برای مسابقات کشوری و مهم باید براش زمان بزارمان شاالله سعی می کنم بیشتر به سلامتیم اهمیت بدم
این ترمم بیاد بگذره ان شاالله از ترم ها بعد دروس رو متناسب تر بر می دادمممنونم از لطفتون

️ -
jahad_121
واقعا خسته نباشید...
پسر تو میخوای خودتو نابود کنی؟؟؟
یه تغییری تو برنامه هات بده...zahra movahedizadeh مرسی
🩵
دیگه یک تایم خواب داشتم از اون رد شد نتونستم بخوابم البته مشغله ذهنی و کار هم اون شب داشتم
بعد دیگه اون روز تا ۱ شب نخوابیدم که دیشب باشه دیگه دیشب خواب رفتم تا ۸ خوردی صبح بعد تا ظهرم یکم خوابیدم خداروشکر بهترمهفته سنگيني داشتم فشار مسابقات روم بود دیگه نمی تونستم به موقع بخوابم
من اسمم فاطمه هست اینجا آیدی م یک چیز دیگه هست بعضا اولین برخورد فکر می کنند من پسرم
اهاا فکر کنم متوجه شده باشید رشتمم شیمی هست شیمی محض و فوق العاده شیمی رو دوست دارمممنونم از لطف شما برام دعا کنید این ترمم به خوبی بگذره ترم سنگيني دارم الان هفته دیگه تو پایان ترم آزمایشگاه دارم و یک میان ترم شیمی آلی.
دوباره شنبه بعدش شیمی معدنی دارم که این از همه شون سنگین تر و مهم ترهبه معنی واقعی موندم چی کار کنم

-
zahra movahedizadeh مرسی
🩵
دیگه یک تایم خواب داشتم از اون رد شد نتونستم بخوابم البته مشغله ذهنی و کار هم اون شب داشتم
بعد دیگه اون روز تا ۱ شب نخوابیدم که دیشب باشه دیگه دیشب خواب رفتم تا ۸ خوردی صبح بعد تا ظهرم یکم خوابیدم خداروشکر بهترمهفته سنگيني داشتم فشار مسابقات روم بود دیگه نمی تونستم به موقع بخوابم
من اسمم فاطمه هست اینجا آیدی م یک چیز دیگه هست بعضا اولین برخورد فکر می کنند من پسرم
اهاا فکر کنم متوجه شده باشید رشتمم شیمی هست شیمی محض و فوق العاده شیمی رو دوست دارمممنونم از لطف شما برام دعا کنید این ترمم به خوبی بگذره ترم سنگيني دارم الان هفته دیگه تو پایان ترم آزمایشگاه دارم و یک میان ترم شیمی آلی.
دوباره شنبه بعدش شیمی معدنی دارم که این از همه شون سنگین تر و مهم ترهبه معنی واقعی موندم چی کار کنم

فدات
️
هوای خودتو داشته باش عزیزم
-
zahra movahedizadeh حرفتون کاملا درست خیلی ممنونم سعی می کنم متعادل تر ش کنم
بعضی هاشو دیگه نمی تونم تغییر بدم
مثلا شطرنج دیگه رفتیم برای مسابقات کشوری و مهم باید براش زمان بزارمان شاالله سعی می کنم بیشتر به سلامتیم اهمیت بدم
این ترمم بیاد بگذره ان شاالله از ترم ها بعد دروس رو متناسب تر بر می دادمممنونم از لطفتون

️ان شاءالله که موفق باشی

خواهش میکنم 🩷 -
_ Reza _
چرا؟ -
فدات
️
هوای خودتو داشته باش عزیزم
zahra movahedizadeh قربونت مرسیی
️
️ چشم