هرچی تودلته بریز بیرون7
-
کوه هااااا

️
️
️
️
️ -
باید خودت را دوست داشتهباشی، باید برای خودت حوصله کنی، عجول نباشی و خودت را تحت فشار نگذاری. بایدصبور باشی، صبور در رسیدن، در موفق شدن، در داشتن... باید خودت را دوست داشتهباشی و باید قبل از هر چیزی، به آرامشِ خودت فکر کنی. باید جسور باشی، اما یک آرامِ جسور. باید عاشق باشی، اما یک آرامِ عاشق. باید خوشحال باشی، اما یک آرامِ خوشحال. باید خونسردی و آرامش را در هر لحظه و ثانیهی جهانت تمرین کنی تا از بین نروی و به سلامت از تمام موانع و مشکلاتت عبور کنی!
باید خودت را دوست داشتهباشی، باید قبل از هر کس و هر چیزی، خودت را دوست داشته باشیاز نوشته های بانو طوفان...
-

-
پشمام همیشه عجیب فالای حافظی که میگیرم برای بقیه درست از آب درمیاد
-
خیلی جدی ایمان آوردم به حافظ
-
برگ ریزون شدم اصلا
-
Mehrsa 14 به نظرم باید ارتباطات رو در یک سطح نگه داشت
من خودم رفیق صمیمی اصلا ندارم
ولی رفیق و دوست زیاد دارم
هم رفیق هم دوست
نه کسی که همه جوره باهاش اوکی باشم نه کلا تو زندگیم سعی کردم تا یک حدود با همه اوکی باشم نه کلاااjahad_121
تصور این برای منی که همیشه تو زندگیم دنبال روابط عمیق و دوستی های محکمم واقعا سخته، ولی انگار ذات دنیا همینه و تا حالا شاید تو این مدتی که زندگی کردم تعداد آدم های این شکلی تو زندگیم به قد انگشت های یک دست بوده چه بسا کمتر(از آدم هایی که تو فضای مدرسه و دانشگاه و جامعه باهاشون آشنا بودم) و واقعا میشه باهمه خوب بود و صرفا اخلاقیات و وظیفه خودت رو رعایت کنی اما تضمینی نیست که اون آدم هاهم با تو اینطوری باشن، از محیط دانشگاه و خوابگاه واقعا ممنونم که این هارو بهم یاد داد و بهم فهموند همه چیز اون کمال گرایی های توی ذهنم نیست. -
Mehrsa 14 اره واقعا هوای تمیزیه ولی به شدت سرد بود حدودای ظهر آفتاب که به اوجش رسید هوا عالی شد یه جا اتراق کردیم و سکوت ... فقط به صدای طبیعت گوش میدادیم و صدای پرنده ها که انگار داشتن باهم حرف میزدن نواری از نور آفتاب هم عبور کرده بود و هوای ابری و سنگ های مخملی شکل و ویوی ابدی... جاتون خالی واقعا

شعردانه

️