هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خیلی وقتا اتفاقا فکر میکنیم کار درستیه. اینکه خودمون رو سربار شونههای دیگری نکردیم و باعث نشدیم دیگری درگیر چم و خم زندگی ما و درگیریای ذهنی ما بشه.
-
چطور تولد یکی یادتون میمونه من خیلی فراموش کارم و حافظه ضعیفی توی این مورد دارم مناسبت هارو اصن یادم نمیمونه
-
این حسه که انگار دلت برای یه چیزی تنگ شده ولی نمیدونی چیه رو شمام دارین؟
-
چطور تولد یکی یادتون میمونه من خیلی فراموش کارم و حافظه ضعیفی توی این مورد دارم مناسبت هارو اصن یادم نمیمونه
_ Reza _
یادداشت کن. -
Maaah زیاد.
-
Maaah زیاد.
S.daniyal hosseiny بعد اینجوریه که انگار تو قلبم هیچی نیست، خالی خالی. قشنگ حسش میکنما
-
_ Reza _
یادداشت کن.S.daniyal hosseiny متاسفانه فکر میکردم یادم میمونه ولی بعد که یادم رفته دیگه روم نشده دوباره بپرسم چون فکر میکنه اهمیت ندادم...
-
S.daniyal hosseiny متاسفانه فکر میکردم یادم میمونه ولی بعد که یادم رفته دیگه روم نشده دوباره بپرسم چون فکر میکنه اهمیت ندادم...
_ Reza _
اشکالی نداره.
براش توضیح بده. بدون اینکه خودتو قایم کنی. توضیح بده که چرا دوباره داری میپرسی... و بگو داری تلاش میکنی لیست درست کنی تا دیگه فراموش نکنی. -
_ Reza _
اشکالی نداره.
براش توضیح بده. بدون اینکه خودتو قایم کنی. توضیح بده که چرا دوباره داری میپرسی... و بگو داری تلاش میکنی لیست درست کنی تا دیگه فراموش نکنی.S.daniyal hosseiny اره دقیقا باید یه لیست حاضر کنم تمام مناسبت هارو به ترتیب زمان توش بنویسم
-
بعد یه چیز دیگهام این روزا میترسونتم.
اگه این ۲/۵ سال باقیمونده، هیچ چیز جدید، جالب یا جذب کنندهای نداشته باشه چی؟ یعنی فقط درس بخونم، امتحان بدم، تو کارآموزی یه سری کار تکراری انجام بدم؟ -
بعد یه چیز دیگهام این روزا میترسونتم.
اگه این ۲/۵ سال باقیمونده، هیچ چیز جدید، جالب یا جذب کنندهای نداشته باشه چی؟ یعنی فقط درس بخونم، امتحان بدم، تو کارآموزی یه سری کار تکراری انجام بدم؟Maaah
تاحالا دیدی کسی برای قبری که خالیه عزاداری کنه؟

شعردانه