هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بعد یه چیز دیگهام این روزا میترسونتم.
اگه این ۲/۵ سال باقیمونده، هیچ چیز جدید، جالب یا جذب کنندهای نداشته باشه چی؟ یعنی فقط درس بخونم، امتحان بدم، تو کارآموزی یه سری کار تکراری انجام بدم؟ -
بعد یه چیز دیگهام این روزا میترسونتم.
اگه این ۲/۵ سال باقیمونده، هیچ چیز جدید، جالب یا جذب کنندهای نداشته باشه چی؟ یعنی فقط درس بخونم، امتحان بدم، تو کارآموزی یه سری کار تکراری انجام بدم؟Maaah
تاحالا دیدی کسی برای قبری که خالیه عزاداری کنه؟ -
دیگر از ما یادی نکنی
یادی از ناشادی نکنی -
Maaah
تاحالا دیدی کسی برای قبری که خالیه عزاداری کنه؟S.daniyal hosseiny نه، منطقی بود. ممنون

-
S.daniyal hosseiny بعد اینجوریه که انگار تو قلبم هیچی نیست، خالی خالی. قشنگ حسش میکنما
Maaah
توضیح پیچیدهس... ولی فکر میکنم دلم توی اینجور مواقع، برای کسی یا حسی تنگ نمیشه. برای نوعی از بودنش تنگ میشه. برای چیزی که در یک جایی بوده، برای یک «آن»ی که تجربه کرده و دیگه اون شکلی نیست.
برای همین دیگه نه میدونی چته نه میفهمی چی میخواد. ولی میدونی دلت تنگه. -
S.daniyal hosseiny نه، منطقی بود. ممنون

Maaah
جدای از این قضیه که برای قبر خالی عزاداری نکن، اصولا آدمی که براش مهمه «زندگی» کنه، بالأخره زندگی رو وسط این بلبشوه روزمرگی پیدا میکنه. -
Maaah
توضیح پیچیدهس... ولی فکر میکنم دلم توی اینجور مواقع، برای کسی یا حسی تنگ نمیشه. برای نوعی از بودنش تنگ میشه. برای چیزی که در یک جایی بوده، برای یک «آن»ی که تجربه کرده و دیگه اون شکلی نیست.
برای همین دیگه نه میدونی چته نه میفهمی چی میخواد. ولی میدونی دلت تنگه.S.daniyal hosseiny هعی آقای حسینی، دنیای آدم بزرگا چقد سخته.
-
Maaah
جدای از این قضیه که برای قبر خالی عزاداری نکن، اصولا آدمی که براش مهمه «زندگی» کنه، بالأخره زندگی رو وسط این بلبشوه روزمرگی پیدا میکنه.S.daniyal hosseiny باشه، دیگه این قضیه نمیترسونتم

-
S.daniyal hosseiny هعی آقای حسینی، دنیای آدم بزرگا چقد سخته.
Maaah
مزخرفه. بیخوده. چرته. خالیه. مسخرهس. -
و تقریبا میشه گفتش که همهچیز پولیه...
-
کاش این چند روز زودتر بگذره
-
کاش اشتباه نکنم
-
کاش خدا کمکم کنه
-
تقریبا همهچیز رو مدیریت میکنم. تقریبا پام به هرکجا که باز بشه، مدیریتش میکنم. تلاش میکنم درستش کنم. از کوچکترین مسائل تا گلدرشتترین.
تلاش میکنم یاد بدم. بفهمونم. توضیح بدم. نادرست رو بندازم توی ریل درست. مدیریت، مدیریت، مدیریت... به محض اینکه به هرکجایی پام باز بشه. -
سرم درد گرفت بس که فکر کردم ولی به نتیجهای نرسیدم

شعردانه