هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
ذهنیتش غلطه... و تو وقتی این رو میدونی، و دیگه رسیده به مرحلهای که داره بهت آسیب میزنه، باید یهپا بایستی و این قضیه رو به نتیجه برسونی.
باید توضیح بدی که بنا به این دلایل و اون دلایل، این رابطه امن نیست... و من اینجا دارم «آسیب» میبینم.
برام مهم نیست با بقیه چجوری رفتار میکنی. رفتارت با من در سطح ارتباط من با تو نیست.
من امیدهایی نسبت به تو دارم، که پاسخی نمیدی بهشون.دقیقا
حتی راجب این بهش پیام دادم و منتظرم از غارش بزنه بیرون جواب منو بدهSuccinate
پس باهاش بهنتیجه برس. گوش بده و حرفتو بزن... و دیگه ببین باید چیکار کنی. ولی قایم نکن افکارتو. هرچی روراستتر بگی، اتفاقا باعث میشی غول عظیم عقاید چندینساله هی آروم آروم باخت بده جلوت. -
من باختهای بیهودهای سر دوستیهای بیهودهتر دادهم و چیزایی رو تحمل کردهم که دلیلی نداشته. بدتر از اون، نمیدونستهم اصلا اصل و درستش چیه و آیا واقعا باید تحمل کنم یا نباید. و خیلی جاها صرف اینکه میترسیدم تنها بمونم، کوتاه اومدهم. صرفا دلم میخواد شماها اینجوری نباشین و اگر هرکسی، بنا به هردلیلی هست، بدونه که این بارها رو نباید به بیهوده روی دوش بگیره...
دوستی اینجوری کار نمیکنه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من باختهای بیهودهای سر دوستیهای بیهودهتر دادهم و چیزایی رو تحمل کردهم که دلیلی نداشته. بدتر از اون، نمیدونستهم اصلا اصل و درستش چیه و آیا واقعا باید تحمل کنم یا نباید. و خیلی جاها صرف اینکه میترسیدم تنها بمونم، کوتاه اومدهم. صرفا دلم میخواد شماها اینجوری نباشین و اگر هرکسی، بنا به هردلیلی هست، بدونه که این بارها رو نباید به بیهوده روی دوش بگیره...
دوستی اینجوری کار نمیکنه.ترجیح میدم تنها باشم من
-
Succinate
پس باهاش بهنتیجه برس. گوش بده و حرفتو بزن... و دیگه ببین باید چیکار کنی. ولی قایم نکن افکارتو. هرچی روراستتر بگی، اتفاقا باعث میشی غول عظیم عقاید چندینساله هی آروم آروم باخت بده جلوت.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
پس باهاش بهنتیجه برس. گوش بده و حرفتو بزن... و دیگه ببین باید چیکار کنی. ولی قایم نکن افکارتو. هرچی روراستتر بگی، اتفاقا باعث میشی غول عظین عقاید چندینساله هی آروم آروم باخت بده جلوت.اوهومم حتمااا
حالا یا تموم میشه یا درست میشه -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دوستی اینجوری کار نمیکنه.ترجیح میدم تنها باشم من
Succinate
میتونم بگم هیچوقت ترجیحم تنهایی نبوده. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
خب... شبتون بخیر.
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
خب... شبتون بخیر.
S.daniyal hosseiny شب بخیر عمو
-
Succinate
میتونم بگم هیچوقت ترجیحم تنهایی نبوده.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
میتونم بگم هیچوقت ترجیحم تنهایی نبوده.از تنهایی خودت لذت نمیبری؟
-
هبیج چون آخرین بار که توجه کردم یه ماه بعدش جوابمو دادی.ایش.
ولی به به چه دافی، بخوریمت *با لحن کوسه هه
-
هبیج چون آخرین بار که توجه کردم یه ماه بعدش جوابمو دادی.ایش.
ولی به به چه دافی، بخوریمت *با لحن کوسه هه
-
Batman در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD سه ماه طول کشید برا ما رو هم بدن ولی نمیدادن خون به پا میکردیم هزینه کرده بودیم یاد گرفتنو که تو کلاس هم یاد میگیریم

ما هزینه نمیکنیم فک کنم

عا چرا
برا همین کارگاه تزریقات پنجاه تومن دادیم

|
شعردانه