هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یک ویژگی در وجود برخی آدما هست که واقعا قابل تحسینه و اونم اینه که وقتی میدونن یک کاری رو باید انجام بدن، فورا دست به کار میشن که باز هم به همون مسئولیتپذیری و وجدانی که دارن برمیگرده. چقدر وجودشون مفید و باعث آرامشه! میتونی روشون حساب کنی بدون اینکه نگران روند انجام کار باشی.
مثلا وقتی بهش میگن تو امسال باید سخت تلاش کنی تا ارتقاء شغلی پیدا کنی، ذهنش به سرعت سمت «وای بدبخت شدم»، «مشکلاتم کم بود حالا اینم اضافه شد»، «چرا همه فقط از من انتظار دارن»، «خب که در نهایت چی بشه»، «من که این همه سال با این وضعیت کنار اومدم و بهش عادت کردم چرا الان باید به خودم زحمت بدم» هدایت نشه. همین جملات به ظاهر ساده ای که آدما به خودشون میگن، باعث میشه به مرور به حداقلها قانع بشن و اون روحیهی کمالگرایی سرکوب میشه. در نهایت هم به یک زندگی کاملا معمولی که با نادیده گرفتن خواسته ها به دلیل نپذیرفتن این حقیقت که دستاوردهای ارزشمند با سختی و تلاش بدست میان، ختم میشه. -
DexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ازدواج دانشجویی 2 نمره روی معدل کل اضافه میکنه
جدی؟؟
-
بلاخره فیلماش تموم شد، باورم نمیشه تونستم یه دوره رو خودخوان یاد بگیرم.
-
البته قشنگ یاد نگرفتمش خیلییی سخت بود، فعلن فقط جزوهشو نوشتم ولیییی بازممم از من بعید بود.
-
-
-
حسم میگه مهدیه ازوناست که تو گروه میگن امتحانو کنسل کنیم
میگه نه خیرم بعضیا برنامه ریزی کردن و برای این امتحان درس خوندن و نمیتونن برنامشون رو برای شما به هم بزنن
Maaah

|
شعردانه

چرا اینقدر زیاد

️

🫣نظرت چیه خوبه؟؟؟
️🥲