هرچی تودلته بریز بیرون7
-
راستی یه چیزیو فهمیدم، من اونقدم مغز کوچولو نیستم فقط بی حوصلهم
-
چی بگم
-

شیشییمیییی
حفظی؟!!!!!
چی رو اخه حفظ کنی اینا که همش اصولی و زیر بنا و بر حسب معادله و .. حساب کتاب هستتت
وای مگه یک خردس🥺

-
منم از هرچی حفظی متنفرم
امااااا حداقل فرمول ها انرژی ها شون
و هر چی یک دانشمندی کشف کرده باید بلد باشم که بتونم حساب کنم

هوففففف
-
بله این Aرو نمی دونستم چیه
که اینم ثابت مادلانگهاخ قلبم

-
هوفففففففففففففففففف
هعییییییی -
سری متقارب ه
که این شده آ ثابت مادلانگ -
دافعه بورن ناشی از وجود ابر های الکترونی یون ها
میشه بی به روی ار به توان ان -
عجب اومدیی
-
پریشونم ووووووو
هعیییییییی -
لعنت به نخوندن بین ترم
هرچند این ترم انگار ن انگار من دانشجو م
هعییییییییییی -
بگن اون دلی شیمی چیه
قطعا میگم شیمی معدنی
️
-
romisa سخت نیست، کشندهست🥲
اصلا برای من همینکه یکیو دوست داشته باشی و او نه، خودش غم خیلی بزرگیه دیگه اگه مدت طولانیای بشه که...
ولی یه چیزی هست که بهش فکر میکنم، من یکیو دوست دارم که اون نه، ولی یکی که میدونم حسی ندارم بهش منو دوست داره من اگه برم سمتش حس میکنم که یعنی دارم از احساسم فرار میکنم، حالا اصلا با اون آدم هم برم تو رابطه، عشق اون آدمی که یکطرفه هم دوستش داشتم از سرم بیوفته... بعدها اگه یه آدم جدیدی رو ببینم که تو چهارچوب معیارهام باشه و من ازش خوشم بیاد و اونم منو دوست داشته باشه، اونوقت چی؟ تکلیف رابطه با اون آدمی که هممعیار نبودیم ولی چون دوستم داشت چی میشه؟
بنظرم اگه یکیو دوست داشته باشیم حتی اگه مارو دوست نداشته باشه، بازم احساسمون قابل احترامه، حتی اگه سرش یکمم پافشاری کنیم و بقول تو طولانی مدت بشه اینطور میبینم که به قلبم و احساسات خودم احترام گذاشتم، برای احساسات خودم ارزش قائل بودم، اما اگه بخاطر اینکه داریم با این حس زجر میکشیم بریم سراغ کسی که بهش حسی نداریم با این تفکر که حس پیدا میکنیم بنظرم فرار از احساسات واقعی خودمونه، و نهایتا به طرف مقابلت میگی چه حسی داری و تهش رد شدنه دیگه... دیگه وقتی مطمئنا رد میشی اونوقت میوفتی رو دور رها کردن اون ادم و احساسات ولی نه پناه بردن به به نفر دیگه یا حایگزین کردن تا ببینیم بعدش قراره چهها بگذره بهمون🫠 -
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A خب در اونصورت پس مشکل دیگه قطعا از سمت خودته که هنوز سینگلی پس

خب آدمِ مناسب نیستن متاسفانه

وگرنه من که دارم آماده میشمInfinitie. A باشه خدای جذابیت

-

-
انتظار دیگه ای داشتی؟
-
این روزهارو دوست ندارم کیومرث
-
ای آدمیزاد احمق
|