هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

- 
 آفرین ایول بابا مشتی    
- 
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود 
 ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
 .
 .
 بله منظورم خودم هستم  یه نفر فالوم کرده اونم معلوم نیست روحه یا آدم؟! یه نفر فالوم کرده اونم معلوم نیست روحه یا آدم؟!
 چقدر اینجا هواش سرد شده  
 میلاد @milad91 حداقل تو فالو میکردی 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شاهین 5 روزه اومدید توقع دارید چند نفر فالووتون کنن؟!    
 یه ساله هستم از 30 بالاتر نرفتم        یاخدا زهرا اعصبانی میشود یاخدا زهرا اعصبانی میشود     
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شاهین 5 روزه اومدید توقع دارید چند نفر فالووتون کنن؟!    
 یه ساله هستم از 30 بالاتر نرفتم        یاخدا زهرا اعصبانی میشود یاخدا زهرا اعصبانی میشود     
- 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay    
 من مگه بلدم عصبانی بشم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     اوه اوه عصبانیت تورو خدا نصیب دشمنمم نکنه اوه اوه عصبانیت تورو خدا نصیب دشمنمم نکنه   
- 
- 
 _گفت : چته جوون؟ توو خودتی! 
 _هیچی نگفتم
 _گفت : با شمام، خیلی توو فکریا!
 از سر میدون که سوارت کردم هی زل زدی به گوشیت و غمبَرَک گرفتی..
 _هیچی نگفتم
 _گفت : از دستش دادی؟ بالاخره گذاشت رفت؟
 _هیچی نگفتم
 _گفت : آره، حتما گذاشته رفته، همه شون میرن، همه شون، اصن میان که برن ...
 _هیچی نگفتم
 _گفت : درسته دور و زمونه ی ما از این گوشیا نبود که هی عکسشو نگا کنی هی زخمت دلت تازه شه، اما ما هم کلی پیغموم و پسغوم می دادیم به هم ...
 _هیچی نگفتم
 یه نگاه آرومی بهم انداخت وُ
 _دوباره گفت : بعدش یهو میدیدیم توو کوچه مون عروسی شده و یار رفته که رفته،
 ما می موندیم و گریه و ناله و اشک و زاری و شبای بی انتها
 آخرشم هیچی به هیچی
 _هیچی نگفتم
 _گفت : اما مرد باش، هرچی باشه چارتا پیرهن بیشتر از شما جوونا پاره کردیم، بالاخره فراموشش میکنی، بهت قول میدم، جوری که حتی اصلا اسمشم یادت نیاد !!
 _گفتم : آقا دستت درد نکنه، سر چار راه پیاده میشم.
 کرایه رو که دادم بهش
 دیدم رو مچ دستش با خالکوبی نوشته : «فریبا»| بابک زمانی | 
- 
 یه ساله هستم از 30 بالاتر نرفتم خب بابا من تو ۵ روز به اندازه یک چهارم شما پست گذاشتم    اینا رو هم ببین اینا رو هم ببین
- 

خاک توسرش خب حافظش مشکل داره 
- 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay    
 من مگه بلدم عصبانی بشم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     اوه اوه عصبانیت تورو خدا نصیب دشمنمم نکنه اوه اوه عصبانیت تورو خدا نصیب دشمنمم نکنه   

|
 |

شعردانه
شعردانه

فائزه در جریانه
  فائزه در جریانه