هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny
این ادبیات ادبیاتی نیست که بتونم تحملش کنم.DexterMoreRight
با اینکه احتمالا بهترین پاسخ، واکنش ندادن به این پیامته، ولی برای اینکه بفهمی کجای کارت کودکانهست واکنش نشون میدم.
پیام اون دختر یه توهین بزرگه. به افرادی که مهاجرت میکنن. مملکت و کشور رو ضبط و محدود و مقید به خودش و عقاید امثال خودش میدونه و رفتار و منش باقی افراد، میشه «عقده». اونا نمیتونن توی این کشور جوری که میخوان زندگی کنن و «دارن عقدههاشون رو خالی میکنن». بنابراین باید از این مملکت برن تا دیگرانی که مملکت رو دست گرفتهن و فکر میکنن همهچیز باید باب میل اونا باشه، راحت و بدون درگیری و بدون عقیده و چارچوب متفاوت با عقایدشون زندگی کنن. بالادستیهایی که قدرت بیشتری از این دختر دارن ولی همین عقیده رو، اصولا دیگری رو «حذف» میکنن و نبودش رو همواره ارجحتر از بودنش میدونن. چه با حذف، چه با کشتار، چه با زندانی کردن و چه و چه.
و حالا... تو خیلی کودکانه برای ثابت کردن یه حسی که قطعا خودت بیشتر از من ازش خبر داری، روی پیام من واکنش نشون میدی که حمایتی کرده باشی. ولی اینجوری جواب نمیده. کماکان اون آدم چیزی برای یاد دادن به من نداره... و این اولین باری نیست که مزخرفات توی تودلی مینویسه.
اما اگر صحبتی بیشتر از این ادایی که در آوردی داری، میشنوم. -
______ والا نمیدونم تا کی قراره با 5 هزار تومن ریزش دلار و رفع فیلتر فلان پلتفرم سرمونو گرم کنن
-
______ وقتی کارد به استخون برسه هیشکی جلودارشون نیست
کاوه آهنگر هم وقتی پسراشو کشتن قیام کرد -
تفریح می خوای:پول
گریه کردن می خوای:پول
اصلا بتونی زندگی کنی نفس بکشی:پول
کار:هیچ جا
حداقل من نمی تونم پیدا کنم -
Zahra.HD
بزرگ شو. اینم پیشنهاد من به توئه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
بزرگ شو. اینم پیشنهاد من به توئه.اقای حسینی
حق ندارین با گیر دادن به حرف های من کرم هاتون رو تخلیه کنین. کس دیگه ای رو برای فضولی تو کارهاش و امر به معروف کردن پیدا کنین -
آسمون عجیب غریب آبیه.
هوا عجیب غریب تمیزه.
عادت ندارم. -
چن ساله همچین آبی آسمونیای رو ندیده بودم.
-
DexterMoreRight
با اینکه احتمالا بهترین پاسخ، واکنش ندادن به این پیامته، ولی برای اینکه بفهمی کجای کارت کودکانهست واکنش نشون میدم.
پیام اون دختر یه توهین بزرگه. به افرادی که مهاجرت میکنن. مملکت و کشور رو ضبط و محدود و مقید به خودش و عقاید امثال خودش میدونه و رفتار و منش باقی افراد، میشه «عقده». اونا نمیتونن توی این کشور جوری که میخوان زندگی کنن و «دارن عقدههاشون رو خالی میکنن». بنابراین باید از این مملکت برن تا دیگرانی که مملکت رو دست گرفتهن و فکر میکنن همهچیز باید باب میل اونا باشه، راحت و بدون درگیری و بدون عقیده و چارچوب متفاوت با عقایدشون زندگی کنن. بالادستیهایی که قدرت بیشتری از این دختر دارن ولی همین عقیده رو، اصولا دیگری رو «حذف» میکنن و نبودش رو همواره ارجحتر از بودنش میدونن. چه با حذف، چه با کشتار، چه با زندانی کردن و چه و چه.
و حالا... تو خیلی کودکانه برای ثابت کردن یه حسی که قطعا خودت بیشتر از من ازش خبر داری، روی پیام من واکنش نشون میدی که حمایتی کرده باشی. ولی اینجوری جواب نمیده. کماکان اون آدم چیزی برای یاد دادن به من نداره... و این اولین باری نیست که مزخرفات توی تودلی مینویسه.
اما اگر صحبتی بیشتر از این ادایی که در آوردی داری، میشنوم.S.daniyal hosseiny از وقتی من اومدم اینجا تودلی جایی بوده تو میتونستی احساسات و افکار خودتو بدون توجیه کردن برا کسی یا ترس از قضاوت کسی بنویسی. قرار نیست من حرفم و اتفاقی که افتاده و بخاطرش این پستو نوشتم رو کااامل تشریح کنم تا سوءبرداشتی از جانب کسی نشه. صرفا برای خودمه نه هیچ کس دیگه ای اون رو میخونه.
و تو اجازه نداری دونه دونه پست های تودلی رو آنالیز کنی و ری اکت بدی بهشون چون برای تو نیستن -
هم دوره ای عزیز، مطمئن باش منم به اندازه تو از اون یارو متنفرم، از تو هم برای نشستن توی اون کلاس تنبل ترم. ولی میتونی بری توی اون کلاس سر تایم بشینی و شرش رو بکنی، یا میتونی با پیچوندن و تعطیلی کلاس، نظم کلاس و مهمتر از اون، نظم خودت رو بهم بزنی و وقتی که به خودت میای میبینی کل تایم و انرژیت رو صرف فحش دادن به این و اون، تعطیل کردن کلاسا و چک کردن سامانه برای غیبتا کردی.
-
بچه ها یه چیز جدید پیدا کردم
اگه مشاوره لازم داشتید حالا توی هر زمینه ای یا خواستید با یه مشاور حرف بزنید به ۱۴۸۰ زنگ بزنید
رایگانه و از ۸ صبح تا ۱۲ شب جواب میدننریزید توی خودتون و با کسی حرف بزنید
️nazanin.mirzai جالبه با اینکه خیلی حالم دیشب بد بود باز نشانکش نزدم
و احتمالا به این خاطر که همیشه خودم تنهاا باید خودمو اروم کنم
هیچ کس جا من نیستهعیی و این احتمالا زیاد خوب نیست اما من دیگه عادت کردم
البته اسیب هم دیدم سر اینکه همه چی رو می ریزم تو خودم
نهایت تودلی چیزی می نویسم
حالا دیشب گریه کردم خیلی وقتا دیگه گریه هم نمی تونم کنم دیگه بدترخیلی ممنونم باز اگر دیدم نتونستم از این شرایط عبور کنم و تونستم با کسی حرف بزنم بهشون زنگ می زنم
مرسی که دیشب اینو فرستادین
️ -
jahad_121
خوبی؟S.daniyal hosseiny از دیروز بهترم
به هر طریقی بود خواب رفتم که حالم بهتر بشهخیلی ممنونم

-
S.daniyal hosseiny از دیروز بهترم
به هر طریقی بود خواب رفتم که حالم بهتر بشهخیلی ممنونم

jahad_121
خب، خوشحالم که بهتری.

|

شعردانه